Çok teşekkür ederim. Her detayı biliyorsunuz. Çok duygulandım. Özellikle çocuk konusunda. Siz umarım şimdi mutlusundur.
Az önce beni aradı. Avukat aramış onu. Anlaşmalı boşanmak istemiyor. O not ne olacak dedim. Not bende çıksa öldürürmüş. E sende çıkınca ben ne yapmalıyım dedim. Senin sorunun bu. sen kadınsın kendini benle bir tutma dedi. Ben kadın erkek bilmem insan insandır dedim. Eşitiz dedim. Avukatı arayıp boşanmayacağım diyecekmiş. Anlaşmalı boşanmaya ikna edemezsem çekişmeli olacak.
Notun kopyasını sakladın umarım...Mahkemede iyi bir delil olurdu...
Dedim ya aynısını yaşadım diye..Bunların hayatında ciddi anlamda değer verdiği biri olamıyor..Yani baksana o konustugu kişi engelleme demiş..Ve eğer ciddi anlamda anlaşabildiği biri olsaydı boşanmayı zora sokmak istemezdi...
Ailesi iyi demiştin. Anneleri cok etkili oluyor bunların üzerinde hiç anlattın mı annesine. Bence anlat en azından bilsinler oğullarının arka yüzünü...Sonra ortalarda benim kıymetimi bilmedi diye yalan yanlış şeyler anlatmasın...
Bunların derdi ne bilmiyorum..Halbuki 2 guzel soz biraz anlayış yetecekti oyle değil mi? Neydi bu kadar düşman olmanın sebebi ortada oyle buyuk hatalarımız yokken...
Benimki sonlara doğru iyce ağzına geleni soylemeye başlamıştı hatta belaltı kelimelerle...2 dk sonra da özür diledi mesela..Ama artık oyle kırıcı konusuyordu ki ve bunları kendine sen soyletiyorsun diyordu inanabiliyor musun?
Yani anlatıyorum ki kendine pay biç te oyle davran...Bi arkadasımın düğününe gidecektim bunu davet etmedim cunku iş ortamım dedikodu kazanı gibiydi, daha aramızda resmi bişi yokken milletin orda gozunu bize dikmesini istemedim. 1 saat durup gelicem dedim ama bana msj üstüne msj ne kötü laflar...Dedim ki sen heryere bensiz de gayet rahat gidiyorsun ben de gideceğim kırkyılda 1 zaten..Ben yoldayken bana sen gurursuz onursuzsun allah yollarımızı bir daha kesiştirmesin ve hakaretler yazdı...Cevap vermedim ertesi günü erkenden kapıma dayandı ozur dileyecekmiş elinde yılbaşı hediyesi...
Ve o gün yılbasından 1 gün önceydi ve bu her yılbaşında yaptıgı gibi yine sehirdısına kardesinin yanına gitti..Her yılbaşında yalnızdım...Yani o gun gelmesinin sebebi de zaten yılbasında yanımda olmayacagını bildiği içindi...
Daha neler neler...Yurtdısına cıktım gorev için aynı sirketten bir erkekle aynı otelde kalıyoruz sirket ayarlıyor cunku...Bana yapmadıgını bırakmadı aynı oteldeyiz diye kudurdu..Halbuki adamla gorusmedik bile oyle...Ben yurtdısındayken neden boyle yapıyorsun dediğim için çık hayatımdan diye bağırarak telefonu suratıma kapattı ve hiç aramadı dondugumde bile...
Neler neler daha anlatsam...Ama ben de hep duzeleceğiz aşacağız zamanla beni anlayacak daha alısacak diye bekledim...Zamanla beni daha da tanır huyumu suyumu artık çözer dedim...4 yıl aynı hatta daha da kötü oldu...Kimbilir belki de sürekli birileri vardı onlara güvenip beni tersliyordu belki...
Ben çok fazla üzülüp yıprandım ama sen kendine şans ver..Boşanır mısın yoksa bi şekilde geri dönüşün olur mu bilmem ama düzelir mi...zor