İnşallah. Daha kötü olamam. Ben güçlü bir kadınım. Belki de bu yüzden eşimle yıllarca uzlaşamadım. En başta bitirmeliydim. Gerçi çok bitirdim ama hep dönüş oldu. Belki farklı bir kadınla o da iyi olurdu. Ben onsuz zaten diye olurdum.konunuzu okudum,kendiniz için en güzel kararı vermişsiniz. geçecek bu günler ve siz daha güçlü, daha mutlu bir insan olarak devam edeceksiniz.
İnşallah. Daha kötü olamam. Ben güçlü bir kadınım. Belki de bu yüzden eşimle yıllarca uzlaşamadım. En başta bitirmeliydim. Gerçi çok bitirdim ama hep dönüş oldu. Belki farklı bir kadınla o da iyi olurdu. Ben onsuz zaten diye olurdum.
İnşallah. Daha kötü olamam. Ben güçlü bir kadınım. Belki de bu yüzden eşimle yıllarca uzlaşamadım. En başta bitirmeliydim. Gerçi çok bitirdim ama hep dönüş oldu. Belki farklı bir kadınla o da iyi olurdu. Ben onsuz zaten diye olurdum.
Çok teşekkür ederim. Her detayı biliyorsunuz. Çok duygulandım. Özellikle çocuk konusunda. Siz umarım şimdi mutlusundur.Bir önceki konuyu da okudum süreci yani...
Sen diycem. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yurekten hissediyorum duygularını..Baska biriyle daha iyi olurdu demeni....
Aynısını yaşadım. Ben de kariyeri yüksek biriyim, karşımdaki kişi ise kendini hep düşük görürdü...Ben asla onu öyle görmezdim oysa, sevmiştim, kariyeri veya parası onemli değildi benim için. Ben iş.değiştirmeye karar verdim, farklı yerlerdeydik, o da değiştirmek istiyordu..ama basvurdugu hiçbir yer çağırmıyordu yaşı ve eğitimi dolayısıyla..Beni çağırdıklarını gördükçe kıskanırdı..Ben kıçıkırık bi teknisyenim falan derdi...Sözde benim adıma sevinirdi ama kıskandığını kaldıramadığını bilirdim, hep moral verirdim...Ve en zor günlerinde yanında sadece ben vardım. Ailesi dogum gununu unuttugunda ben pastamla hediyemle evindeydim...Çözemediği problemlerini çözdüm, her yönden destek oldum...Sen de eminim boyleydin..
Ama gel gör ki beni hiç sevemediğini düşünüyorum..Gittikçe artan bir öfke ve kin içindeydi bana karşı...En ufak lafım olay olurdu. Söylediğim 1 tane söz günlerce başıma kakılırdı...2 sene önceki yaptığım bişey hala gündemde olurdu ama onunkini soylersen yeter artık sen tartısma makinesi olmussun derdi...Bazı seyler aynen seninkinin yaptıgı gibi aylarca hatta yıllarca basıma kakıldı...Ornek bunun da bi kızla yazıstıgını gordum, o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ve birikimle beraber o yokken birkaç parça kıyafetini kestim sinirden...Karşımda o yoktu ben de hıncımı kıyafetinden aldım..Yıllarca bu başıma kakıldı ama sebebi hiç konuşulmadı kendisi tarafından...Sebebi neydi peki dediğinde bişi yoktu o konuşmada denildi...Oysa ki vardı...
Benim de hatam o yazısmayı gordugum anda cekip gitmemekti...
Peki mesele bize karsı ezik hissetmeleri mi? Değil bu bir karakter meselesi...Başka bir kadınla daha iyi olurdu diyorsun ya hani. Bu bahsettiğim şahsın eski eşi onun ayarındaymış hem iş hem kültür ama onunla da hep kavgalıymış yıllarca ve boşanma...O zaman sorun bizim kariyerimiz mi? Adam iyi ama sırf ondan biraz daha eğitimliyiz vs diye mi bu kötülükler? Asla değil...Bir adamın karakteri bunlarla değişmez ha rahatsız olabilir ama bu derece kötü olacak kadar olamaz...
Hep derler ya biri ortada sebep yokken sürekli senden şüpheleniyorsa kendisi yapıyordur diye doğruymuş...O benim güvenimi sarstığı için ona karşı hep şüpheliydim ama benim guvensizlik yaratacak bir olayım yoktu ki...Üstelik bana bir de sen supheleyorsan kendin yapıyorsundur dedi bir de kalkıp...Çıldırmamak elde değil...
Biliyorum cok üzülüyorsun adam için değil devrilen hayaller için, cocuktan bile vazgecmek zorunda kaldıgın için ama bu adamla ilerde yine olmazdı...
Teşekkür ederim. Size yorum yapan herkese.ne kadar güzel bir insansınız hala eşiniz için başka bir kadınla belki daha iyi olurdu demişsiniz. ama eişiniz bu ruh haliyle kimseyle mutlu olamazdı . siz kendinizi kurtarın ve geri kalan hayatınızı daha mutlu daha huzurlu geçirmek için çabalayın..herseyin daha güzel olacagına inanın...
İnşallah.Kurtuldun, senin çok iyi yerlere geleceğinibiliyorum. 2019 senin yılın olacak
Çok teşekkür ederim. Her detayı biliyorsunuz. Çok duygulandım. Özellikle çocuk konusunda. Siz umarım şimdi mutlusundur.
Az önce beni aradı. Avukat aramış onu. Anlaşmalı boşanmak istemiyor. O not ne olacak dedim. Not bende çıksa öldürürmüş. E sende çıkınca ben ne yapmalıyım dedim. Senin sorunun bu. sen kadınsın kendini benle bir tutma dedi. Ben kadın erkek bilmem insan insandır dedim. Eşitiz dedim. Avukatı arayıp boşanmayacağım diyecekmiş. Anlaşmalı boşanmaya ikna edemezsem çekişmeli olacak.
Ay bebisler sizin mi profil fotosundaki yerim yaaaa
Dobermana bayıldımBiri benim ellerinizden operdoberman benim kizim, golden da kankasi
Sizinkini de :) ben de evde bakiyorum, sahiplendik, cok cok hastaydi ama iyilesti. Enerji ihtiyaclari cooook fazla ama garibim 2 cocuktan ve yogun calismadan firsat bulursa enerjisini atiyor. O da alisti bu tempoyaDobermana bayıldım
Bende onun küçüğü var,minyatur pincsher ve cok vahşi. Mama yerken,yanindan geciyorum bana hırlıyor. Kac yasina geldi hala asabi. Doberman istiyorum bir tane de evin icinde zor olur galiba :) Allah bagislasin kızınızı :)
Evet bedenleri büyük ya enerji ihtiyaci fazladir. Benimki 3kg. Evde kosusturuyor gunde 2 bazi günler 3 kez çıkıyor yetiyor. Yok bas edemem herhalde dobermanla. Sahiplenmeniz iyi olmus. Cok asil hayvan ve egitimi kolay diye biliyorum. Cocuklarla arasi iyi mipeki :) doberman bildigim kadarıyla birazcik sahibini ele gecirmeye musait ve inatçı bir ırk. Dogru mu ? Yoksa soz dinliyor mu :)Sizinkini de :) ben de evde bakiyorum, sahiplendik, cok cok hastaydi ama iyilesti. Enerji ihtiyaclari cooook fazla ama garibim 2 cocuktan ve yogun calismadan firsat bulursa enerjisini atiyor. O da alisti bu tempoya
Haklisiniz, tam da bu sebepten ozele gectik. Konu sahibi arkadastan kendi adima ozur dilerimhayvan sevginiz cok guzel de bunu bu konuda sohbet ederek yapmasanız?? arkadasın ciddi dert konusunu işgal etmek yerine özelden mesajlassanız olmaz mıydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?