Boşanıyormuşuz

lillyleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
661
1.160
43
29
Kızlar iyi akşamlar. Önceki konumu bilenleriniz vardır. Bilmeyenler için link bırakıyorum.

Dertler bitmek bilmiyor . Bu olayların üzerine 2 gün önce kayınvalidemi dışarda gördüğümden ve beni görünce tanımamazlıktan geldiğinden bahsetmiştim. Eşime bunu söyledim. Kahvaltını orda yapıyorsun yemeğini orda yiyorsun sonra insanlar oğlumuzun önüne bir kap yemek koymuyorsun surat asıyorsun yüzüne gülmüyorsun diye laf edip tavır alıyorlar . Madem orda yiyorsun eve yatmadan yatmaya uğruyorsun lily yapıyor ben yemiyorum de dedim. Annemin seni tanımamazlıktan geldiği falan yok kadının canı sıkkınmış beyni durmuş bilmem ne diyerek annesini savunmuştu.

Bu sabah kardeşimin hastanede randevusu vardı eşim bizi bıraktı. Biz kız kardeşimle daha sonra bizim eve geçtik. Temizlik yapıyordum ben kız kardeşim oturuyordu. Kapı çaldı geldi. Hararetle girdi içeri . Annen evde miymiş dedi. Ben idrak edemedim önce. Evde napıcaksın dedim konusucam dedi. Kardeşimle benim yanımda aradı annemi helallik istiyor ben yarın boşanma davası açacağım diyor. Senin kızın şöyle kötü böyle terbiyesiz falan filan. Ben o gün “bu kafa yapısındaki bi adamdan şuan çocuk yapmak istemiyorum” demiştim bu söz zoruna gitmiş onu söylüyor. Annemle konuştular bi saat. En son kız kardeşimle ilgili bişeyler söyledi ben tam anlamadım o da sinirlendi karşılık verdi ben mutfaktaydım. Meğer kız kardeşimin üzerine yürümüş annenle konuşuyorum araya girme diye. O sırada ben geldim . Annesi demiş ki “ gelinin kız kardeşi beni gördü de görmemezlikten geldi yanıma gelip bi teyze napıyosun nasılsın demedi” . Annen beni tanımadı nasılsın anne dedim sen kimsin diye cevap verdi benim kız kardeşimi nasıl tanımış dedim. Oyunculuğun düzenbazlığın böylesi kızlar kız kardeşim benden 5-6 metre önden gidiyordu kadını görmedi bile. Ben 10 saniye konuştum yürümeye başladım kız kardeşim arkasını döndü sen telefonda annemle mi konuşuyordun napıyorsun anne nasılsın dedin dedi yok kaynanamı gördüm dedim.

Kısacası evde dolmuş geldi annemle bi saat konuştu sonra pılını pırtını topladı annesinin evine gitti kızlar. Benim kız kardeşimin yüzüne nasıl bakacak şimdi benim annemin yüzüne nasıl bakacak kardeşimi kovmaktan beter etti. Yarın bana boşanma davası açacakmış. Ben hala bu evliliği nasıl kurtarırım çabası içindeyken. Anlamadı beni bana sahip çıkmadı sende benim karımsın demedi. Aylardır beni dışarı çıkarmıyordu geçen gün ilk defa çıkardı biraz havam değişti karşılığında hemen çocuk yapmamı bekledi.

Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. On kafadan on ses çıkıyor. Kimisi bi halt yapamaz diyor ki boşanma davası açmak kolay mı cebinde metelik yok. Borç harç içindeler ailecek. Evimde mi durayım annemin evine mi döneyim bilmiyorum.. Bi çıkmazın içindeyim. Ailelerin dahi bu kadar yüz göz olmasından sonra bu evlilikten pek hayır gelmeyecek farkındayım ama şu sevgime söz geçiremiyorum ne yazık ki seviyorum hala. Bekleyeceğim. Bu anne babasında da mı hiç akıl yok bile bile oğullarının yuvasını dağıtıyorlar ? Sen napıyorsun demiyorlar. Boşanma kararını gelip benimle yüz yüze konuşmasını beklerdim. Adam annesiyle babasıyla konuşmuş gelmiş yanımda da annemi arayıp konuşuyor . Hayır iki gündür küstük ama kimseden ses seda çıkmıyordu ev arkadaşı gibi takılıyorduk bugün ne oldu da o evde ne konuşuldu da böyle coşup geldi bilmiyorum. Bilmiyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var…

Eşiniz aile olma kavramını çok idrak edememiş.
Benim 15 senelik evliliğim bitti. Eşim ne annemi ne bir başkasını arayıp beni şikayet etmedi. Soranlara çocuğumuz olmadığı için boşandık dedik. Evlilik 2 kişinin kararlaştırdığı ve devam ettirebildiği bir kurum.
Zorla güzellik olmaz. Daha 1 senelik evliymişsiniz. Yol yakınken ayrılmanız daha doğru.

Kızlar iyi akşamlar. Önceki konumu bilenleriniz vardır. Bilmeyenler için link bırakıyorum.

Dertler bitmek bilmiyor . Bu olayların üzerine 2 gün önce kayınvalidemi dışarda gördüğümden ve beni görünce tanımamazlıktan geldiğinden bahsetmiştim. Eşime bunu söyledim. Kahvaltını orda yapıyorsun yemeğini orda yiyorsun sonra insanlar oğlumuzun önüne bir kap yemek koymuyorsun surat asıyorsun yüzüne gülmüyorsun diye laf edip tavır alıyorlar . Madem orda yiyorsun eve yatmadan yatmaya uğruyorsun lily yapıyor ben yemiyorum de dedim. Annemin seni tanımamazlıktan geldiği falan yok kadının canı sıkkınmış beyni durmuş bilmem ne diyerek annesini savunmuştu.

Bu sabah kardeşimin hastanede randevusu vardı eşim bizi bıraktı. Biz kız kardeşimle daha sonra bizim eve geçtik. Temizlik yapıyordum ben kız kardeşim oturuyordu. Kapı çaldı geldi. Hararetle girdi içeri . Annen evde miymiş dedi. Ben idrak edemedim önce. Evde napıcaksın dedim konusucam dedi. Kardeşimle benim yanımda aradı annemi helallik istiyor ben yarın boşanma davası açacağım diyor. Senin kızın şöyle kötü böyle terbiyesiz falan filan. Ben o gün “bu kafa yapısındaki bi adamdan şuan çocuk yapmak istemiyorum” demiştim bu söz zoruna gitmiş onu söylüyor. Annemle konuştular bi saat. En son kız kardeşimle ilgili bişeyler söyledi ben tam anlamadım o da sinirlendi karşılık verdi ben mutfaktaydım. Meğer kız kardeşimin üzerine yürümüş annenle konuşuyorum araya girme diye. O sırada ben geldim . Annesi demiş ki “ gelinin kız kardeşi beni gördü de görmemezlikten geldi yanıma gelip bi teyze napıyosun nasılsın demedi” . Annen beni tanımadı nasılsın anne dedim sen kimsin diye cevap verdi benim kız kardeşimi nasıl tanımış dedim. Oyunculuğun düzenbazlığın böylesi kızlar kız kardeşim benden 5-6 metre önden gidiyordu kadını görmedi bile. Ben 10 saniye konuştum yürümeye başladım kız kardeşim arkasını döndü sen telefonda annemle mi konuşuyordun napıyorsun anne nasılsın dedin dedi yok kaynanamı gördüm dedim.

Kısacası evde dolmuş geldi annemle bi saat konuştu sonra pılını pırtını topladı annesinin evine gitti kızlar. Benim kız kardeşimin yüzüne nasıl bakacak şimdi benim annemin yüzüne nasıl bakacak kardeşimi kovmaktan beter etti. Yarın bana boşanma davası açacakmış. Ben hala bu evliliği nasıl kurtarırım çabası içindeyken. Anlamadı beni bana sahip çıkmadı sende benim karımsın demedi. Aylardır beni dışarı çıkarmıyordu geçen gün ilk defa çıkardı biraz havam değişti karşılığında hemen çocuk yapmamı bekledi.

Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. On kafadan on ses çıkıyor. Kimisi bi halt yapamaz diyor ki boşanma davası açmak kolay mı cebinde metelik yok. Borç harç içindeler ailecek. Evimde mi durayım annemin evine mi döneyim bilmiyorum.. Bi çıkmazın içindeyim. Ailelerin dahi bu kadar yüz göz olmasından sonra bu evlilikten pek hayır gelmeyecek farkındayım ama şu sevgime söz geçiremiyorum ne yazık ki seviyorum hala. Bekleyeceğim. Bu anne babasında da mı hiç akıl yok bile bile oğullarının yuvasını dağıtıyorlar ? Sen napıyorsun demiyorlar. Boşanma kararını gelip benimle yüz yüze konuşmasını beklerdim. Adam annesiyle babasıyla konuşmuş gelmiş yanımda da annemi arayıp konuşuyor . Hayır iki gündür küstük ama kimseden ses seda çıkmıyordu ev arkadaşı gibi takılıyorduk bugün ne oldu da o evde ne konuşuldu da böyle coşup geldi bilmiyorum. Bilmiyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var…
Yuvayı anne babası dağıtmıyor eşiniz dağıtıyor. Evliliğe devam etmek istiyorsanız bu adamın hayatında öncelik sıralamasının sonunda yer aldığınızı bilmeniz gerek

Eşinizin yaptığı şeye inanamadım. Ne demek anneyi aramak, kardeşin üstüne yürümek falan ? Bence seviyorsanız da kalbinize gömüp boşanmaya razı gelin hazır çocuk yokken çünkü gerçekten şu an olayın içindesiniz diye anlayamıyor olabilirsiniz ama bu yapılan dışardan cidden çok çirkin görünüyor. Bu nasıl bir terbiyesizliktir aklım almadı. Yuvanızı yıkan da bizzat eşiniz bu arada. Ha, evi terketmenin hukuki bir boyutu var sanırım bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar, o kadar detaylı bilmiyorum çünkü. Bu tuhaf insanlardan kurtulurdum ben olsam. Şaka gibi. Ne diyebilirim, umarım her şey sizin için güzel olur...

Ciddi ciddi soruyorum, neyini seviyorsunuz?
Affedilemez,terbiye yoksunu davranislarini gormezden gelebileceginiz hangi ozelliklere sahip?
Kendinizi hic sevip saygi duymuyor musunuz?

Evi terk eden o, hatta davayi o açmazsa siz açın evi terk etti diyerek :) siz olmayani oldurmaya calisirken esim dediğiniz adam olan huzuru bile bozuyor
Böyle birini sevseniz bile saygı bitince bir önemi kalmaz sevginin de. Bosanmak istemiyorsaniz da boyle devam edin ama bu evlilik sirf sizin alttan alma ve cabanizla devam edecek gibi görünüyor.

Bir insanı seviyorsunuz diye ömrünüzü heba edecek değilsiniz dimi??

Diğer konunuzda da söyledim.. Zihniyeti bozuk bir ailenin zihniyeti bozuk çocuğuyla uğraşmaya değmez.. Yol yakınken dönün bu yanlışınızdan..zira adamı seviyorsunuz diye sizi sevmeyecek ve sizi mutlu etmeyecek.. Yeterince açıkk..

Boşanma davası açamaz parası yok bilmem ne diye umut etmekten vaz geçin.. Açın artık gözünüzü.. Atı alan Üsküdarı geçmiş.. Şu saatten sonra aileler barışsa kabul etse hiç mi onurunuz yok?? Kendinize hiç mi saygınız yok?? Bu hayatı o adam için mi yaşıyorsunuz??

Yarın öbür gün kanıp da bir çocuğunuz olsa çocuğunuza baba diye bu adamı mı layık görüyorsunuz?? Ya da kızınız olsa ona kadın olmanın "herşeye katlanmak, erkeklerin himayesine girmek, güçsüzlük" gibi bir düşünce ile mi büyümesini istiyorsunuz??

Önceki konunuzda da bu konunuzda da ben kapı gibi boşanma sebepleri görüyorum. Siz halen daha tam olarak neyi kurtarmaya çalışıyorsunuz?

Mesela "evet gerçekten boşanmak farz oldu" demeniz için kocanız olacak sıfatsızın daha ne yapması gerekiyor? Hangi aşamada ikna olup ağız dolusu boşanacağım dersiniz?

Şu rezillikten sonra kardeşinize enişte annenize damat diye yanınızda mi gezdireceksiniz bu adamı.... kurban bayramında da kolunuza takıp bayram gezmesi mi yapacaksınız ailenize?

Bugünkü şu kepazelik aklınıza gelmeyecek mi?
Adam sizden boşanacağını size söylemeye bile değer bulmuyor. Ama habersiz de olmaz bu işler diye annenize açıp söylüyor.

Ben büyük sözüme tövbeler olsun sizin anneniz olmak istemezdim, şu konuşmaya muhatap olmak istemezdim.

Lütfen bi kendinize gelin. Adam size adlı adınca sövmüş şu hareketiyle . Siz kurtarmaya bakıyorsunuz.

Kurtarmaya çalmıştığınız şey sizin Azrailinizin ta kendisi.

Son düzenleme:
Ben o gün “bu kafa yapısındaki bi adamdan şuan çocuk yapmak istemiyorum” demiştim bu söz zoruna gitmiş
Dilin kemigi yok,bir erkek icin ağır bir soz diye dusunuyorum.O adam dediginiz sizin eşiniz.
Yinede esinizinde dedikleri yaptiklari,kaldirilacak gibi degil.Bu evliligin hayirlisi bence bosanmaniz.Ben hic bosan demem ama,cok yuz goz olmussunuz.İkinizde agir konusmussunuz birbirinize.Kaynananiz deseniz sizi sevmiyor belli ki istemiyor.Artık daha ne bekliyorsa bir gelinden?! Barissaniz bile size huzur vermez.Hakkinizda hayırlısı olsun,inşAllah hersey gönlünüzce olur.

Dilin kemigi yok,bir erkek icin ağır bir soz diye dusunuyorum.
Söyleyene değil söyletene bak derler.

Kimse durup dururken bir yatağı paylaştığı adam icin bunu demez.

Demek ki adam kendine dedirtmiş.

Boşanmalarrı gerektiği konusunda ise sizinle hemfikirim. Bu kadar rezalet tek bir evlilik icin çok fazla.

Alıntıyı sevmem ama fikrimi paylaşmak istedim
Iyi forumlar dilerim.

Back
X