Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.

Gerçi este az degil,arabada asansörde dürtüyormuş karısını inanamadım ese dokunulur mu oyle
Durtmek ne ya? Dokunmayi mi diyorsun? Ya adam heyecan ariyor eger cinsellikse amac.. insan kocasini seviyorsa ve libidosu yerindeyse hosuna bile gider bu tarz seyler. Ya da ben tuhaf bir kadinim

kendi kararı ben artık sevmediğine eminim o yüzden ben de şu yorumu yapacağım boşan eşin onu gerçekten seven birini hakediyor sen yolundan çık ki o da gerçek bir aşk görsün
+150000000000 katılıyorum.
Ne yazıyordu kağıtta?
Hiiç kusura bakma ama sen safmısın?
ara Şu kocanı ara! Eşinle barış ailenese siz artım karışmayın de ! Vallahi ben çatlıycam burda, sen nasıl sabır ediyorsun??
Saftan biraz daha fazla gibi.
Allaha sukurler olsun, biri beni anladi
Dalga mı geçiyorsun?
Kadın espri yaptı orada.
Durtmek ne ya? Dokunmayi mi diyorsun? Ya adam heyecan ariyor eger cinsellikse amac.. insan kocasini seviyorsa ve libidosu yerindeyse hosuna bile gider bu tarz seyler. Ya da ben tuhaf bir kadinim
Konu sahibi sevişmeyi sevmiyor, kocam beni elledi diye ağlıyor. Sonra da ilgisiz diye ağlıyor :)

Dalga mı geçiyorsun?
Kadın espri yaptı orada.

Konu sahibi sevişmeyi sevmiyor, kocam beni elledi diye ağlıyor. Sonra da ilgisiz diye ağlıyor :)
Napacakti adam dokunmadan nasil sevisecekler adami sevmiyor net

Arkadaş gibi yaşamak istiyor herhalde.
Adam zengin sonuçta :)
Insan herseye sahip olamaz:) fakir olsa belki asik oldugu kocasi olurdu:) karisik isler bunlar.. bi taraf isteyecek cinsellik digeri kacacak.. ee ne zamana kadar devam edilirki cinsellik olmadan? Ikiside istemese olurda bi taraf istekliyse eninde sonunda biter bu is

Dalga mı geçiyorsun?
Kadın espri yaptı orada.

Ya evet adamın dokunmasından rahatsız ol sonra da benimle ilgilenmiyor de. Sevmiyor çok açık. Ayrılsınlar da adamcağız, dokunulduğu için kötülük yapıyormuş hissine kapılmayan, onu gerçekten seven bir kadınla evlensin.

İnşallah.
Adama üzüldüm

Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.
Eşinizi arayın lütfen tatil matil dinlemeden arayın ARAYIN!

Gerekirse nerdeysen oraya geliyorum konuşmak istiyorum deyin ve gidin. Cinsellik erkekler için ne kadar önemli bilmiyorsunuz kadınlar duygu için evleniyorsa erkekler %80 oranında özgür cinsellik ve sevdiği kadınla birlikte olmak için

30 yaşındasınız ve adam daha sizi elleyemiyorsa burda üzülmesi gereken eşiniz.. Ne olurdu iki kıvırsaydınız gülseydiniz iş bu raddeye gelmeseydi.. Boynuna atlayıverseydiniz bence hiç bi sorun kalmazdı. Derin bi nefes alıp ailenizi hiç bulaştırmadan irtibata geçin şu adamla

boş yere boşanırsın adam başkasının gözünün içine bakar mutluluğunu görür kahrolursun.

Ciddi söylüyorum mesaj çekme kararı alın ben mesaj kutunuza örnek bi mesaj yazayım onu gönderin o kadar çekiniyorsanız

yukarda Allah var haksızsınız büyük oranda işler iyice çığrından çıkmadan halledin.

İlk defa bir boşanma konusunda erkeği haklı buldum. Eşiniz doğal olarak yapması gerekeni yapıyor, istemesi gerekeni istiyor. Boşanmayı da hiç düşünmemiş. Ama siz bu evliliği ailenizle beraber bitirmişsiniz. Sonrasında pişman olacaksınız diye düşünüyorum. Çünkü kiminle evlenirseniz evlenin aynı sıkıntıları yaşarsınız.

Adam bitirmiş herşeyi kafasinda bıkmış kadının nazından

Bu forumun iyi geldiğine emin misiniz? Eşinizin size arabada asansörde dokunmasını hala sapıklık olarak görüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…