- 26 Ağustos 2019
- 63
- 16
- 3
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Durtmek ne ya? Dokunmayi mi diyorsun? Ya adam heyecan ariyor eger cinsellikse amac.. insan kocasini seviyorsa ve libidosu yerindeyse hosuna bile gider bu tarz seyler. Ya da ben tuhaf bir kadinimGerçi este az degil,arabada asansörde dürtüyormuş karısınıinanamadım ese dokunulur mu oyle
+150000000000 katılıyorum.kendi kararı ben artık sevmediğine eminim o yüzden ben de şu yorumu yapacağım boşan eşin onu gerçekten seven birini hakediyor sen yolundan çık ki o da gerçek bir aşk görsün
Saftan biraz daha fazla gibi.Ne yazıyordu kağıtta?
Hiiç kusura bakma ama sen safmısın?
ara Şu kocanı ara! Eşinle barış ailenese siz artım karışmayın de ! Vallahi ben çatlıycam burda, sen nasıl sabır ediyorsun??
Dalga mı geçiyorsun?Allaha sukurler olsun, biri beni anladi
Konu sahibi sevişmeyi sevmiyor, kocam beni elledi diye ağlıyor. Sonra da ilgisiz diye ağlıyor :)Durtmek ne ya? Dokunmayi mi diyorsun? Ya adam heyecan ariyor eger cinsellikse amac.. insan kocasini seviyorsa ve libidosu yerindeyse hosuna bile gider bu tarz seyler. Ya da ben tuhaf bir kadinim
Pys ne demek?Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.
Napacakti adam dokunmadan nasil sevisecekler+150000000000 katılıyorum.
Saftan biraz daha fazla gibi.
Dalga mı geçiyorsun?
Kadın espri yaptı orada.
Konu sahibi sevişmeyi sevmiyor, kocam beni elledi diye ağlıyor. Sonra da ilgisiz diye ağlıyor :)
Arkadaş gibi yaşamak istiyor herhalde.Napacakti adam dokunmadan nasil sevisecekleradami sevmiyor net
Insan herseye sahip olamaz:) fakir olsa belki asik oldugu kocasi olurdu:) karisik isler bunlar.. bi taraf isteyecek cinsellik digeri kacacak.. ee ne zamana kadar devam edilirki cinsellik olmadan? Ikiside istemese olurda bi taraf istekliyse eninde sonunda biter bu isArkadaş gibi yaşamak istiyor herhalde.
Adam zengin sonuçta :)
psikolog ya da psikiyatrist demek istiyor sanırım. Konu sahibinin yazışma tarzı tuhaf. Türkçesi de pek iyi değil. Yabancı uyruklu mu anlamadım.Pys ne demek?
Ya evet adamın dokunmasından rahatsız ol sonra da benimle ilgilenmiyor de. Sevmiyor çok açık. Ayrılsınlar da adamcağız, dokunulduğu için kötülük yapıyormuş hissine kapılmayan, onu gerçekten seven bir kadınla evlensin.+150000000000 katılıyorum.
Saftan biraz daha fazla gibi.
Dalga mı geçiyorsun?
Kadın espri yaptı orada.
Konu sahibi sevişmeyi sevmiyor, kocam beni elledi diye ağlıyor. Sonra da ilgisiz diye ağlıyor :)
İnşallah.Ya evet adamın dokunmasından rahatsız ol sonra da benimle ilgilenmiyor de. Sevmiyor çok açık. Ayrılsınlar da adamcağız, dokunulduğu için kötülük yapıyormuş hissine kapılmayan, onu gerçekten seven bir kadınla evlensin.
Hanımefendi anladı beni dediğiniz kişi sanırım ironi yapmış . İroni ironi . Bir insanın karısını arzulamasindan daha doğal ne olabilir sadece bunu eşinizle paylassaydiniz keşke istemiyorum yapma böyle bitti .Allaha sukurler olsun, biri beni anladi
Eşinizi arayın lütfen tatil matil dinlemeden arayın ARAYIN!Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.
Erteliyor sürekli zaten olacağı o. Sonra eşi başka biriyle evlenince çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.Bence arama adamı,hemen boşan ki adam da kendini seven biriyle evlensin
Bu forumun iyi geldiğine emin misiniz? Eşinizin size arabada asansörde dokunmasını hala sapıklık olarak görüyorsunuz.Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?