- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Ahhahhah ciddi söylemiş olabilirmiyim yaDurtmek ne ya? Dokunmayi mi diyorsun? Ya adam heyecan ariyor eger cinsellikse amac.. insan kocasini seviyorsa ve libidosu yerindeyse hosuna bile gider bu tarz seyler. Ya da ben tuhaf bir kadinim
Oh mondiyoAllaha sukurler olsun, biri beni anladi
Psikoloğa git evet, ama daha fazla vakit kaybetmeden eşinle irtibata geç. Çift terapisinde zaten terapist ikinizle tek tek de görüşecektir. Biz şu anda sadece bize anlattıklarından yola çıkarak yorum yapıyoruz, hatta bir çoğumuz sabrının sınırlarına ulaştı. Ama belli ki bu tavrının derinlerinde daha farklı şeyler yatıyor. Ailen aşırı korumacı olmuş olabilir. Bundan dolayı onlarsız karar alamıyor olabilirsin. Bu senin cinselliğe uzak olmanın sebebi olabilir. Eşinin seni arzulamasından, ve senin anlaşılmıyor hissetmen de bunlardan kaynaklanabilir. Ama bunların normal olmadığını, ciddiye alınacak sorunlar olduğunu ve seni hiç bir evlilikte mutlu edemeyeceğini bilmen gerek. Yaptığın bir başka evlilikte eşinden yana bu kadar şanslı olmayabilirsin (eşin mükemmel demiyorum, eminim onun da kusurları vardır, ama çok daha anlayışsız eşler var inan bana). Sonuç olarak atman gereken ilk adım eşini aramak, birbirinize açılmanız, çözüm odaklı bir konuşma yapmanız ve birlikte vakit kaybetmeden profesyonel yardım almanız. Bunu yaparken ailene sorma lütfen.Bu arada haftaya pys gidecegim, anlatamiyacagim durumlar var burda cunku. Bu forum bile acayip iyi geldi bana ama prof bi yardim almayi karar aldim. Ben hakli haksiz aramiyorum. zaten esimde tatildeymis.
Oh mondiyosen ciddimisin,kız esin tabii ki dokunacak,araba olur asansör olur,misafir varken bile sen soğan doğrarken olur,bir dokunur geçer yani...
Bak canım baştan alalım,sen evliliği ne sanıyordun,es eştir,herşeyi paylaşırsın,eğlenceli şeyler yaşarsın,koynuna sokulur uyursun,esin uyku arasında seni sever okşar,dert ortagında olur tabii ama bunlar komple yaşanır,tek dert ortağı arıyorsan annenin dizinde oturacaktın,neyse şimdi annenlesin zaten,bak bakalım kaç gün dinleyecek seni.
Esin öteki odaya gitmiş ya,annen sis örgüsünü alıp komşuya gidecek sen ağlarken,yakındır
O zaman ne yapacaktı,bulacaktı bir 70lik dede,tabela evliliği yapacaktı,adam genç karısıyla,konu sahibi dolgun banka hesabıyla mutlu,geçinip gideceklerdi.Belki de konu sahibinin eşinden cinsel tercihleri farklıdır ve bunun için tedavi de istemiyordur. Normal bir cinsel hayat isteyen doktorlara felan başvururdu galiba. Ama şu "olsun bitsin" tutumu garip geldi. (bunları asla yargilayip söylemiyorum)
O zaman ne yapacaktı,bulacaktı bir 70lik dede,tabela evliliği yapacaktı,adam genç karısıyla,konu sahibi dolgun banka hesabıyla mutlu,geçinip gideceklerdi.
Böyle diyorum da gerçi,70lik dede bile katlanmaz konu sahibinin eşi kadar.
yazıyı eşi yazmış galiba ben mi yanlış anladımGerçekten hala bir aksiyon aldigin yok
Sadece sizlaniyorsun nereye kadar
Ailen ne yazdırmış kağıda nasıl öğrenemezsin
Onlar kim oluyor bir evliliğe bu kadar müdahil olup bitmesine sebebiyet verebiliyorlar sen nasıl bu kadarına izin veriyorsun
Ailenin hiç mi Allah korkusu yok ki bir evliliği böyle bitirebiliyor
Aradim acmadi... bi kac saat sonra mesaj atmis. Baya uzun bir mesaj. Cok sevdigini ve hala da seviyorum ama kafasinda bitirmis.
seviyorsa hala umut var demektirAradim acmadi... bi kac saat sonra mesaj atmis. Baya uzun bir mesaj. Cok sevdigini ve hala da seviyorum ama kafasinda bitirmis.
grur yapma yaşadıklarınız zor şeyler gerçi belki tatile yanlız gitmemiştir geç cvp verdiğine göre üzüldüm sizin adınızaseviyorsa hala umut var demektir
sakıncası yoksa msjı buraya atsana ne yazmış acabagrur yapma yaşadıklarınız zor şeyler gerçi belki tatile yanlız gitmemiştir geç cvp verdiğine göre üzüldüm sizin adınıza
Konu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.Ay biri bana ozet gecsin lutfen? Kadin bosanmissa akil vermenin manasi nedir? Kocasi kotu birimi?
Nasil ayrildigina bagli ne alip almadigin... param varsa cocuklarim oldugundan kiyafetlerimi alirdim sadece.. herseyi mis gibi yemi doserdim evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?