- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 53
- 35
- Konu Sahibi Powergirl06
-
İstanbul ☺
İstanbul lakabı ciğer sökücü ☺
Tanındık bir avukat işinin ehli
Altın Mimir
Boşanma davası ne kdar tutar ortalama .. tazminat davası açmak istiyorum karşı tarafa normal boşanma değil.meselaEvet canım .. biraz tuzlu. Ama hakikaten adamın ciğerini söküyor
İstanbul ☺
İstanbul lakabı ciğer sökücü ☺
Tanındık bir avukat işinin ehli
Altın Mimir
Evet canım .. biraz tuzlu. Ama hakikaten adamın ciğerini söküyor
[/QUOTE
Ne kadar tutar ortalama ?
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
Prensesin masalı sona erdi diyelim o halde.Az once bilgisayarda mesajlari okurken ve radyoda muslum gursesin parcasi cikinca hungur hungur agladim
Annem iceri girdi neoluyo kizim iyimisin niye boyle agliyorsun... Annemde cok uzgun cok pisman niye boyle oldu kizim inan bizde bilmiyoruz, prensesler gibi hayatin vardi dediAma yinede hakliyiz uzulme hakkimizda hayirlisi olsun diyor.. Ben geri ariyacagim en azindan gorusup tekrar konusacagim ama netlestirmek istiyorum ikimizde yolumuza devam etmeliyiz seklinde... Sakin baban abilerin haberi olmadan bi is yapma, zaten kizim bu olay olmiyacak gibi gozukuyor insallah daha hayirlisi cikar karsina... Anladigim kadariyla masaya bi kagidin ustune birsey yazip cikmislar. Kim yapti diyorum, soylemiyor, ne yazdi peki diyorum yine soylemiyor...
Aynen sakın babanızın abinizin haberi olmadan iş yapmayın. Sanki işleri bu noktaya onlar getirmemiş gibi biraz daha batırsınlar. Arkanızdan iş çeviriyor aileniz hanımefendi ne kağıdı ne yazısı. Pazarlık masasına mı oturdular sizin evliliğiniz için. Kendi göbeğinizi kendiniz kesin arayın eşinizi öğrenin olayların iç yüzünü.Az once bilgisayarda mesajlari okurken ve radyoda muslum gursesin parcasi cikinca hungur hungur agladim
Annem iceri girdi neoluyo kizim iyimisin niye boyle agliyorsun... Annemde cok uzgun cok pisman niye boyle oldu kizim inan bizde bilmiyoruz, prensesler gibi hayatin vardi dediAma yinede hakliyiz uzulme hakkimizda hayirlisi olsun diyor.. Ben geri ariyacagim en azindan gorusup tekrar konusacagim ama netlestirmek istiyorum ikimizde yolumuza devam etmeliyiz seklinde... Sakin baban abilerin haberi olmadan bi is yapma, zaten kizim bu olay olmiyacak gibi gozukuyor insallah daha hayirlisi cikar karsina... Anladigim kadariyla masaya bi kagidin ustune birsey yazip cikmislar. Kim yapti diyorum, soylemiyor, ne yazdi peki diyorum yine soylemiyor...
Green bu konu başka birşey,anne baba bosaltiyor,kız boşanıyor,bir göz at konuya,adama yazık dersin.31 yaşındayım, 6 senelik evliliğimi bitirdim mart ayında, ailemin yanına taşındım sadece kişisel eşyalarımı aldım, bir de altınları. (bankada kasada idi zaten). Kanunen altınlar kadının oluyor zaten. Bir de aile yadigarı bir kaç parça eşya aldım, o kadar.
Kimisi onu hatırlatır falan dedi, beraber anısı olmayanlar hatırlatmıyor, aklıma bile gelmiyor. Bence ihtiyacın olan neyse al.
Hala annem babam abim diyorsun! Annen hala daha hayırlısı diyor! Lütfen dinleme, eşini ara aslını astarını sor, güzelce konuşun. Evlilik iki kişiliktir, diğer aile bireyleri siz istemeden bu kadar müdahil olmamalı. Eğer bir ayrılma söz konusu olsa bile bu SENİN ve EŞİNİN ortak ve bilinçli bir şekilde, iyi düşünerek almanız gereken bir karardır. Katakulliye gelmişsin resmen. Yetişkin bir kadınsın lütfen kendi kararlarını kendin ver ve ailenin bu kadar karışmasına izin verme. Bazen anne babalar evlatlarını sevgileriyle zarar verirler ama bunu senin tartman gerek. Eşini bilmem ama sen çok pişman olacaksın gibi...Az once bilgisayarda mesajlari okurken ve radyoda muslum gursesin parcasi cikinca hungur hungur agladim
eşini arayıp ne yazdıklarını öğren ya da boşver sen eşini sevmiyorsun sevsen dayanamazdın kusura bakma hanımlar biz boşuna yazıp duruyoruz arkadaş istemiyor ki hala habersiz iş yapma diyor canım suçlu olan sensin adam haklı yazdıysada birşeyler yine haklı senin kendini affettirmen lazım siz hala neyin kafasındasınız annende çok rahat bitirmek için yazık ettin kendineAz once bilgisayarda mesajlari okurken ve radyoda muslum gursesin parcasi cikinca hungur hungur agladim
Hem de nasıl yazık etti,o habersiz is yapmadığı abileri eşlerini koluna takıp güle konuşa gezerken yuvasını yiktigiyla kalacak konu sahibi.eşini arayıp ne yazdıklarını öğren ya da boşver sen eşini sevmiyorsun sevsen dayanamazdın kusura bakma hanımlar biz boşuna yazıp duruyoruz arkadaş istemiyor ki hala habersiz iş yapma diyor canım suçlu olan sensin adam haklı yazdıysada birşeyler yine haklı senin kendini affettirmen lazım siz hala neyin kafasındasınız annende çok rahat bitirmek için yazık ettin kendine
kendi kararı ben artık sevmediğine eminim o yüzden ben de şu yorumu yapacağım boşan eşin onu gerçekten seven birini hakediyor sen yolundan çık ki o da gerçek bir aşk görsünHem de nasıl yazık etti,o habersiz is yapmadığı abileri eşlerini koluna takıp güle konuşa gezerken yuvasını yiktigiyla kalacak konu sahibi.
Gerçi este az degil,arabada asansörde dürtüyormuş karısınıkendi kararı ben artık sevmediğine eminim o yüzden ben de şu yorumu yapacağım boşan eşin onu gerçekten seven birini hakediyor sen yolundan çık ki o da gerçek bir aşk görsün
Gerçi este az degil,arabada asansörde dürtüyormuş karısınıinanamadım ese dokunulur mu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?