Konu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.