Zaten barışma gibi bir isteğim yok ama ne bileyim pisman olsun istiyorum
O zaman fizyolojik degısıklıklere gıdınBenim dönme gibi bir düşüncem yok zaten ama pisman olduğunu görüp,duyup içimin soğumasını istiyorum
Teşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuzCahil çiftlerin çoğu boşanmaya kavga ya da inat sonucu sağlıksız şekilde adım attıkları için, küstük barıştık tarzında boşanma sonrası birleşmeleri çok duydum.
Ama şahsi kanaatim, duştan çıkınca eski kirli donu giymek gibi eskiye dönmek.
Canınız yanar, anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum.
Ama kesinlikle göbek bağı kök ailesinden kopmamış ergen irisi birine dönmenizi önermem
Teşekkürler iyi fikirO zaman fizyolojik degısıklıklere gıdın
Saç boyansın
Kısaysa kaynak yapılsın.
Kulaklarda yenı delıkler acilsin.
Biraz suslü ama asla kokoş değil.
Vallahi çok doğru dediniz akli kendine yetmiyor ve herkesten etkileniyor herkesle kıyaslıyorduAnasi,ablasi birini bulmakta gecikirse pisman olur ama bulduklari gibi pismanligi gecer. Boyle birinde mantik arama. Sokma akilla hayatini gecirecek cunku akli kendine yetmiyor.
Ben bir daha birine güvenip evleneceğimi sanmiyorumKimse vazgeçilmez değil. Birini bulur , sizde öyle.
Merak ettim.Ne kadar sonra nasıl oldu bahsedebilir misinz
Hayır yokMerak ettim.
Çocuğunuzda var mıydı ?
Ben bir daha birine güvenip evleneceğimi sanmiyorum
Bilemiyorum fakat çevremde boşanıp pişman olan erkek yok. İkinci evliliğini hemen yapandan tutun da kendini farklı yollara atana kadar gördüm. Pişman olan görmedim. Eşimin birçok arkadaşı boşandı hepsi zaten eşlerini mutlu edemeyen ve kadınların yaka silktigi tiplerdi. Eşleri güle oynaya boşadı bunları. Umurlarinda değil ama baba olan bile var içlerinde yine de akılları yok.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Boşaninca birçok şey zaten yıpranmış oluyor. Sevgliyken aileler dahil olmuyor ki hiçbirseye. Gayet normal bu. Pişman olmaması daha iyi ruh hastası gibi peşinden kosacagina sal ipini gitsinSevgiliyken pişman olup dönüyolar, boşanınca niye dönmüyorlar?
Sanmıyorum, ona katlanan başkası olmadığı için geri döner.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Bilmiyorum ki dışarıdan birinin bosandigini duymak normal geliyor, Ancak kendin olunca canın acıyor, pisman olduğunu görmek birseyi değiştirmeyecek ancak içim soğuyacak sanki...Herkes bir değil ki. Çeşit çeşit insan var.
Çocuk da yokmuş, ha boşanmışsın ha sevgilinden ayrılmışsın öyle düşün.
Önüne bak, o ne halde bırak gitsin. Pişman olsa ne çıkar ?
Aynı evde aynı soyadını paylaşırken kıymet bileceklerdi.