Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye yarar?Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Merak diyelimNeye yarar?
Ne kadar sonra nasıl oldu bahsedebilir misinzEvet var.
çok sevdiğinden değil işini, temizliğini, yemeğini yapan kadını kaybettiği için üzülüyorlarMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Ay napcaksın ayol aynısını.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk defa konu acıyorum, boşandıktan sonra, eşinden boşandığına pişman olan erkek var mı?Pişman olup gelip kendini affettirmek isteyen...
Ailesine taptığı için "annem dediğine alınmış, babama yan bakmışsın,Neden bosandiniz?
Ailesine taptığı için "annem dediğine alınmış, babama yan bakmışsın,
Ablama da sorsaydın gibi gibi "dayanamadım ve bitirdim
Yarın anasının bulduğu ile evlenir, başım ağrımasın hiç yoktan diye.Ailesine taptığı için "annem dediğine alınmış, babama yan bakmışsın,
Ablama da sorsaydın gibi gibi "dayanamadım ve bitirdim
Aşağıda biraz bahsettimDetaylı anlatırsanz daha yardimci yorumlar alirsiniz sonucta her bosanma ayni değil pisman olup olmamak neden bosanildigina gore degisir
Benim dönme gibi bir düşüncem yok zaten ama pisman olduğunu görüp,duyup içimin soğumasını istiyorumAy napcaksın ayol aynısını.
Bosanmıssın yeni sulara yelken aç
Acer testinin suyu sogukta olur hem
Zaten barışma gibi bir isteğim yok ama ne bileyim pisman olsun istiyorumYa birak pisman olmasin basina bela mi ariyorsun? Burada boyle tonla konu var hicbirinin degistigini gormedim daha. Yat kalk kurtulduguna sukret.
Sevgiliyken pişman olup dönüyolar, boşanınca niye dönmüyorlar?Ben görmedim başkasıyla evleniyorlar