boşanıp nikahsız yaşamak

Böyle bir genelleme yapmanız yanliş bence.Her erkek eşine tapulu mal muamelesi çekmiyor yada her kadın 'evlendim artık beni alan aldı'deyip kendini salmıyor.
Nikah çocuk,mal mülk paylaşımı gibi konularda belirleyici olur. Herkes nikahsız canının istediği gibi yaşasa ,nikah yasaklansa bu en çok erkeklere yarar zaten,aldatırda başkasından da çocuk yapar,canı sıkılınca eşini çocuğunu bırakıp gidebilirde zira baglayan birşey kalmıyor geride. Ha şunu demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın,nikahlı olan bunu yapmaz ,tabiki yapabilir ama eşi,çocuğu hak iddia eder resmiyette olur herşey dolayısıyla kadinda erkekte kendi payına düşeni alır boşanma durumunda.
Resmiyet gerekli bence

yoo dalga filan geçtiğim yok.
hazır boşanıyorken adam akıllı biriyle nikahsız yaşayın didiydim..

Aynen insanın yaşayış şekli ne inançları ve bulunduğu durum ve türkiye daha çokk su içmesi lazım..

İmage aslında herkes aynı şeyi söylüyor
Dediğin gibi bu seni ilgilendirir
Kişisel bişi
Kişisel özel hayatından yola çıkıp ikah yasaklansın diyemezsin

Siz gecimsiz olmayi o imzayami bagliyorsunuz..eger dediginiz gibi olsaydi ayni evde kalan nikahsiz yasayan sevgili ciftlerde ayrilmazdi...tanidigim bircok cift var bu sekilde ayrilan..

Ayni zamanda nikahli yani evli olup evlilikleri bi omur suren ciftlerde var..sanatcilar mi yani onunuze koydugunuz ornek.bu oadar kit mi dusunuyorsunuz.

Gormek istediginizi goruyorsunuz sadece...ben esimle yillarca sevgiliyken mutlu olamadigim kadar evliyken mutluyum...buda bir ornek...neyi nasil gormek istediginize bagli

Son düzenleme:

niye soruyorsun ozaman ?
soru sorarsan gorus bıldırırsen cevap da alırsın elestırıde
bence elestırı kabul edebılmek en buyuk medenıyettır kafamızda once bunu halledelımde sonra nıkahı konusuruz

Kadınlarımız için bu gerekli ve önemli. .
Resmi nikahsız yaşayan sonradan ağlayan kadınları gördük hep..
Demokratik ise isteyenler tercih eder elbette. .
işte diyorum ya sorumluluğu taşıyabileceksen. örneğin ben arkamdan konuşanlara gülüp geçen, gerekirse çat çat bozup atan bir insanım.
hem yapıp hem bunu düşünüyorlar diye ağlamam, önemsemem çünkü bağnaz insanın fikirlerini.
maddi imkanım var, herif beni 5 kuruşsuz sokağa attı demem, zaten öyle bozuk herifler mahalleme bile uğrayamaz.
çocuk yapıp herif kafeslemek gibi bir derdim de yok.
bir laf vardır yatağını kendin yaptın şimdi orada uyumalısın diye. modernite meraklısı genç kızlarımızın kulağına küpe olmalı.
doğum kontrolünü bile bilmeden aynı evde yaşayıp 1 sene sonra kendini kucağında bebeyle kapının önünde bulmak da var bu hesabın içinde.

niye soruyorsun ozaman ?
soru sorarsan gorus bıldırırsen cevap da alırsın elestırıde
bence elestırı kabul edebılmek en buyuk medenıyettır kafamızda once bunu halledelımde sonra nıkahı konusuruz
aynen katiliyorm byle elestiriye karsi olyorlar e acmayn konu zorlami yazdirdik

o evi alırken tapusunu ikimizin adına yapıp bu sorunu en başından çözmek gibi bir seçeneğim de olduğunu biliyorum mesela.

bebem imajım bir konuya parmak bastı ve güzel bir tespit ha kim yaşamakm ister kim istemez işte burası tartışılır..
canım ven ilk mesajlarımda belirttim , bu şekilde yaşamak isteyen buyursun yaşasında yaşamak istemeyenlerede mudahale etmesin diye.. Kınu sahibi ısrarla toplum yararına diyerek herkese mudahale etmeyi tercih ediyor.. Bu sinir o yuzden

he canım öbür taraftada diyebilcenmi sizene bizene die?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…