- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi imagemaker
Misal sanatçılara bakın .Bunu mu det edip konu açtınız şimdi yani siz istemiyorsanız nikahsız yaşarsınız bu kişisel bir görüştür ama toplumun tümünün böyle düşünmesini bekleyemezsiniz. Ne olacak peki mesela çocuk yapmak istediniz nikah yok sadece nifusta baba adının yazması yeterli olacak mı. Bunu nikahla değil erkeğin kişiliğiyle alakası var. Bırakacak erkek sevgiliyken de bırakır hatta daha kolay bırakır.
Canim kisisel tercihtir canin isterse nikahli yasarsin isterse nikahsiz yasarsin kimse sen niye boylesin diyemez benceMisal sanatçılara bakın .
Evlenenler 5 yıla kalmadan boşanıyorlar
Nikahsız yaşayanlar ise uzun yıllar hatta ölene kadar birlikteler .
Bir yığın örneği var .
sağlıklı toplumlar adına karışıyorum . :)Siz nikahsız yaşayın kimse karışmaz size. Sizde nikahlılara karışmayın!!
maaş almak için filan mıSon günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .
yok ayol ben devlet memuruyum .maaş almak için filan mı
bizde aklımızdaki sağlıklı toplum adına size karışalım mısağlıklı toplumlar adına karışıyorum . :)
Kiz imzayi zor atiyorlarAçıkçası bana da öyle geliyor. Özellikle su imza olayi erkekleri çok kasiyor. Imza yerine parmak mi bassalar
Bu kadar karsıydıysanız evlenmeyecektiniz.Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .
tabi karışabilirsiniz .Fikirlerimizi sunuyoruz burada belki ben haksızımdır .bizde aklımızdaki sağlıklı toplum adına size karışalım mı