- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
-
- Konu Sahibi imagemaker
yani sizin şu dediğinizin resmi nikah yasaklansın demekten bir farkı yok.Resmi nikahsız yaşama Hayır
çocuk gelinleri verenler zaten sizin beni suçladığınız Avrupai tarza karşılar
bu nasıl çelişki .
yani sizin şu dediğinizin resmi nikah yasaklansın demekten bir farkı yok.
bence de insanların birbirlerinin özel yaşamlarına burunlarını sokmalarına hayır! bırakın yetişkin insanlar sorumluğunu taşıyabilecekleri her şeyi yaşasınlar.
size ne bize ne yani
İki davranış da cehalet örneği.
Ayrıca sizin tarzınız Avrupai değil ilkel hani ilkel derken de 100- 200 sene öncesini kastetmiyorum taş devri kadar geriye gidiyorum çünkü toplumlar ilkellikten modernizme geçtiği dönemlerde evlilik bağını devlet güvencesi altına almayı istemiş ve tek eşliliğin doğruluğuna inanmışlardır:)
Nitekim Avrupa'da nikahsız birliktelik öyle çok revaçta falan da değil,dizileri izleyip izleyip öyle bir algıya kapıldıysanız bilemem. Eşcinsellerin dahi evlilik hakkı istediği bir Avrupa'dan bahsediyoruz
olay orda işte bize neyani sizin şu dediğinizin resmi nikah yasaklansın demekten bir farkı yok.
bence de insanların birbirlerinin özel yaşamlarına burunlarını sokmalarına hayır! bırakın yetişkin insanlar sorumluğunu taşıyabilecekleri her şeyi yaşasınlar.
size ne bize ne yani
Ben yorumumu yapmıştım gerçi ama siz de haklısınız bir yandan. Eşin sana tapulu mal muamelesi yapıyorsa,sen de kendini kocam çantada keklik misali salmışsan boşanıp nikahsız yaşa tabiki. Ama nikah niye yasaklansın? Bizim evliliğimiz sizinki gibi değil ki.
iki insanın bile isteye ve toplumdan gizlenmeden yapılan birlikteliği zina değildir .
Lafınızı bilin akıl vermeden önce ,
he canım gülüyorum .anladın ya sende çok zekisin . :)konu sahibi çok zekisin. sıkıldıkça toplumun bam teline dokunacak konular açıp, milleti birbirine düşürüp, olduğun yerde kıs kıs gülüyorsun değil mi? eğlenceli bir tipsin vesselam.
konuna gelince kendin için neyin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap. eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de o adamla nikahlı da yaşasan, nikahsız da yaşasan değişmez. madem marjinal bir kararı uygulamakta sıkıntın yok, yeni bir adam bul şekerim.
verdik verdikte anlayanaCevap veren oldumu bilmiyorum ama nikahsız ilişkiye zina denir
Zararlı akıllı telefon kardeşim, kimsenin elinden düşmüyor, dünya radyasyon yayıyor.Hayır hayır hayır ! Lütfen fakir halkın akıllı telefonlarına dokunulmasın.
Gelişmiş ülkelerin en parasızı bile daha az gelişmiş ucuz ülkelerde tatil yapabiliyor. Ya biz? Şu gariban asgarı ücretlinin 2 gb internet paketli akıllı telefonundan başka ne eğlencesi var?
Onu da 86 ay taksitle almıştır kesin.
Serinlemeye kalkan milletimiz 22 günde 100 kayıp vermiş göllerde,barajlarda..
Dışarı çıkma yasağı niye
Ohal ilan edilsin ivit ivit ivit bu gerekli