Boşanınca çocuklarına bulabilecek miyim

Tek düşündüğüm şey çocuklarım inanın onların güzel bi gelecekleri olsun diye cabaliyorum benim dustugum duruma dusmesinler diye ikisini de okutucam ne kadar zor durumda olsam bile kendi ayaklarinjn üzerinde durmaları için elimden geleni yapacagimdan emin olabilirsiniz ben onlar mutlu olsun diye cabaliyorum ailem benim arkamda durmadı ama ben onlar gibi olmayacam çocuklarımın her zaman arkasında duracam onlar olmasaydı çoktan kucuk bi ev bi iş ayarlayip kurtulmuştum ama hep onlar için katlaniyorum

2 cocuk var bosanma davası acsanız pasa pasa nafaka verecek.
Cocukların giderlerini karsılamak zorunda.
Kusura bakmasın biri 3 biri 9 aylık bebeleri hic bir hakim halasına vermez.
Nafaka ödemedi mi?İcra yoluyla alacaksınız.
Ayrıca bu yeniden evlenirim muhabbeti flaan bildiğim kadarıyla bosanmak icin kusur sayılır.
Artık cimri koca bile kusurlu sayılıyor.
Acaba kocanız nerde yasıyormus?
Haybeye bilip bilmeden sallamıs,kardeslerim bakar cocukları diye.
Azcık dik durup haklarınızı ögrenin.
Babaları olarak cocukların kalacak yerlerini karsılaamak zorunda.

Merdiven silebilirsin. Bize gelen kadın çocuklarını da yanına alıp yapıyor bu işi. Ev temizliğine de çok çağırıyorlar ama pek gitmiyor. Her günü dolu zaten. Kaç siteyle anlaşmış böyle. Çocuklar bahçede oynuyor. Yarım gün işini yapıp gidiyor. Kocayı da boşadı:)

Merdiven işi ev temizliğinden daha kolay. Başında karışan görüşen olmaz. İstedğin saatte gidip yapabilirsin kendine göre ayarlarsın. Ya da bi sıkıntı hastalık vs. olduğunda ertesi günde gidebilirsin. Site yöneticileriyle konuş canım. İnşallah olur.

İnşallah elimden gelini yapacam saolun

Yaşlı birine yol arkadaşı olabilirsin böyle güvenilir uygun fiyata yatılı bakıcı arayanlar vardır belki hem sen çocuklarla siginirsin hem yaşlı bakar para kazanırsın doğuda varmı bilmiyorum ama İstanbul'da tek yaşayan çok yaşlı vardır annen demi aynı mantıkta hadi baban tamam odamı destek olmaz sana

Buralarda bulabileceğini sanmıyorum ama bi internetten arastiricam saolun oneriniz icin annemde babamla ayni fikirde bi farkı yok bizde keyif içinde buyumedik katlan diyodu söylediklerini duymazdan gel diyordu onlardan hayır gelmeyeceğini anlayınca mesafe koydum onlarla arama

Malesef keske olay o kadar kolay olsa. 200 TL cocuk basina nafaka veriliyor. Eder 400 TL kadına nafaka baglayabilirlerde, baglamayabilirlerde. Garantisi yok. Ayrica dava bittiğinde bağlıyorlar o 400 TL nafakatida. Malesef cocuklarin kalacaklari yeri karşılamak zorunda degil. Benim kalacak yerim yok derse babaya verir cocuklari. Oda istemezse yetiştirme yurduna.

Bide bugun haberlerde yargitaydan yeni bir karar çıktı maaşı olan annelere nafaka verilmeyeckmis inş öyle bisey olmaz

Bide bugun haberlerde yargitaydan yeni bir karar çıktı maaşı olan annelere nafaka verilmeyeckmis inş öyle bisey olmaz
Bu zaten var direk kesiliyor ese verilen nafaka. Bana hakim bayan olmasına rağmen başlamadı. issiz olmama rağmen daha once çalışmışsın git çalış dedi. Cocuk 1 yasinda falandi kim bakacak onuda umursamadi

Cok zor bir durumdasın ne desem sana inan bilmiyorum. O evden sakin cikma esin gitsin, gidecekse. Az once bir bayan demisti, evi olan yaşlılar bakim icin yanina yardimci ariyor, cok zorda kalırsan oyle bir is bul. Bir tanıdığım oyle çalışmıştı.

Yaşlı
Yaslılara yoldaş olma fikri güzel ama internetten baktım bi iki kişiyi aradım onlarda kabul etmedikler çocuklarla ilgilenmekten iyi bakamazsin dediler yatalak hastalara kucuk çocuklar olduğu için bakamam ama sizlerin tanıdığı güvenilir yaşlı insanlar varsa bakabilirim yemeklerini yaparım arkadaşlık ederim ilaçlarını veririm elimden geldiğince evide temizlerim eğer tanıdığınız güvenilir birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim

Adam yeniden evlenmek için maaşını biriktiriyor belli ki. Bezi bile çocuk parasiyla aldığına göre. Ya küçük çocuğun biraz büyüyene kadar bekleyeceksin ya da bakıcı tutacaksın kiraya çıkacaksın. Temizlik şirketleriyle filan görüşebilirsin ekstra evde para kazandıracak işleri araştir mutlaka. Cocuklar için nafaka alabilirsin az da olsa ama pek muhattap olma adamla şu an.

Cocuklar varken nasil yapacak cok zor. Cocuklar cok kucuk

Tanidiginiz kişinin cocuklari var mıydı?kabul etmişler miydi çocuklarla birlikte yaşlı bakmayı

Tanidiginiz kişinin cocuklari var mıydı?kabul etmişler miydi çocuklarla birlikte yaşlı bakmayı
Bir binada oglu gelini oturuyordu. Annelerine alt daireyi tuttular, ona bir oda verdiler. Eve gelen kişi kendi evi gibi yaşadı, yaşlıya baktılar. Hatta evliydi, cocugu esi ve kendisi

Çocuklarını al, 3 bin nafaka ödesin ailenin yanında kalırsın, ailen para olunca kabul eder.

Boşanma arefesinde yeniden hamile olduğumu öğrendim kısmından sonrasını okumadım. Boşanma arefesinde nasıl sevişebiliyorsunuz? Doğum kontrol hapı kullandığınıza göre düzenli cinsel hayatınız var. O yüzden sonrasını okumak anlamsız,çünkü dedikleriniz birbirini tutmuyor.

allah yardım etsin durumun zor

Ayrılma davası aç
Öncelikle baroya git ve kendine bir avukat talep et
Sağlam nafaka iste
Asgari ücretli bir iş bul
Kirada ev tut
Sonrasında da çocukları kreşe verirsin mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…