boşanılan eş ile barışma

onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. a
O zaman niye ayrıldın? Madem bu kadar ponçik idi ihaneti sindirip otursaydın. Şu an çocuğunuz ile yaşadığınız sorun size bunları düşündürüyor.

Size yalan söylüyor. Sefil hayatı başlamıştır ondan. Şu an hayatına biri girse siz aklına bile gelmezsiniz. Ya da nafaka ödemekte zorlanıyordur bundan kurtulmak istiyordur.

Sorunlarınız aynı devam edecek çünkü ilişki dinamiğiniz böyle oturdu. Boşandık sonra tekrar barıştık demek ki benden vazgeçemiyor olacak. Bir sonra ki aldatmanın yolu açılacak. Bilmiyorum hazır yeni hayat kurmuşken tekrar aynı topa girmeye gerek var mı bilemiyorum

Sadece çocuğunuz için barışmak istiyorsanız önce çocuğunuza iyi gelecek başka yollar deneyin, neticede ilk ayrılan anne baba siz değilsiniz.. Bir de neden size düşman çocuk, babası "annen yüzünden" diye öğütlüyor olmasın? Ihanete rağmen barıştığınızda pek bi değeriniz kalacağını sanmıyorum.. He çocuğu bahane ederek kendiniz barışmak istiyorsanız o başka..

Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .
Yuva kalmamış ki ortada boşanmışlar. Madem kocasından bu kadar memnundu bu kararı almayacaktı.
Kimsenin gerçekten pişman olup olmadığını anlayamazsınız. Bu bireysel bir günah değil sadece. Karşı tarafın hakkına girilmiş bir günah.
Çocuğunu düşünen adam bu hainliği yapmazdı. Aynı şeyi kadın yapsaydı sence bu adam kabul eder miydi?
Ben mideyi falan bilmem. Bildiğim bir şey varsa o da kişilik onurudur. Erkek karısının ve kendisinin namus ve onurundan sorumludur. Eğer bu ikisinde sorun varsa( ağır yazmak istemiyorum ban yiyorum sonra) o evlilik değil evcilik oyunudur.

merhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım

Siz olayı kafanızda pamuk gibi yumuşatmışsınız. Buradakiler ne dese boş ki biliyorsunuzdur ne deneceğini. Siz bilirsiniz. Babayla birlikte olmak için illa ki evlenmeye gerek var mı? Babalık yapmak isteyen her zaman yapar.
Lütfen şu iradesizliğinize çıcukları bahane etmeyin. İtiraf edin erkeksiz kocasız duramıyorum deyin ama çocuğum için demeyin.
Ayrıca çok iyi eş karısını hiç bir şekilde aldatmaz. O sizin yumuşatmaya çalıştığınız şekilde de. Aileniz çok haklı.

Her zaman şüpheleneceksiniz. Biraz geç gelse aklınıza bin tane şey gelecek. Araştırıp bir şeyler bulmaya çalışacaksınız. Söylediklerine inanmayacaksınız. Paranoyaksın kafandan uyduruyorsun diyecek. Bu kez suçlu siz olacaksınız. "Yuvadaki" huzuru sizin bozduğunuz söylenecek.
Çocuğunuz için birleşecek ama çocuğu mutlu bir anne babayla büyütemeyeceksiniz.

Tabi bu dediklerim ihaneti unutamazsanız yaşanılacaklar. Ben çoktan unuttum, affettim diyorsanız bol şans dilerim.

merhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım
Geri barışma derdine düşecektin ne aileni boşanma işine soktun. Öğrendikten sonra bildiğini söylemeyip kırıp dizini oturacaktın. Madem öyle niye boşandın anlamadım ki?
Mükemmel bir ailen vardı madem o an hazmedemeyip şimdi hazmetme sebebi nedir?
Çocuk için çocuk psikoloğuna gidin kendiniz için de ayrı bir psikoloğa. Şu an ne yaptığınızı bence bilmiyorsunuz.

Kinamiyorum, ama bir kac tavsiye vermek istiyorum. Simdi siz öylesine bu aileye döndeniz adı "köpek gibi pisman oldu, dayanamadi" olucak. Kesinlikle dönmek icin sartlariniz olsun evlilik terapi gibi. Üstüne cocugunuza sizi kötüledikleri birileri varsa kesinlikle görüsmeyin onlarla. Siz bu aileye güclü bir sekilde dönmezseniz (ve bunun icin ailenizde arkamizda olmasi lazim) herkes istedigi gibi at kosturur yine. Sahsen tercih edermiydim? Hayir. Ama hayat sizin, yasayacak olan sizsiniz. Bunara cocugunuz o yaslarda hircin olmasi da normal "terrible two" bosuna demiyorlar. Tabi ortam da degisti, baba da yok..Adapsiyon göstermesi daha zor. Mesele tek cocuksa ama bence bir pedagogla görüsün.

Ya kimsenin anneliğini sorgulamak haddim değil ama 2,5 yaşındaki çocukla anne evlat bağında mı sorun var acaba? Biz 3 kardeştik dünya bir yana annem bir yana. Bu hep böyleydi. 2 tane evladım var Allah bağışlar inş. Ben de boşandım ben onlar için bambaşka bir yerdeyim. Anne deyince milyonlarca anne çıkıyor ağızlarından. Özenip bazen teyzemle uyuyacağım der kızım 3,5 yaşında gece uyanıp annemi özledim der. Babaya giderler birkaç saat sonra koşarak gelirler. Neyse eski eşin seni yine aldatır. Bu huy değişmez yaşadığın onca acıyı tekrar yaşamaya hazır mısın ona bak sen. Ben olsam barışmak yerine evladımla aramda bağ kurmaya çalışırım.( not: ben boşanmadan önce beni aldattığını hissettim bak gördüm demiyorum ev ayırdım boşanmadım. 3 ay sonra barıştık. İkna oldum ya da olmak istedim. Sonra bir kızımız oldu. Hamileliğimin ortasında hislerimin doğru olduğunu anladım. Bebeğim 11 aylıkken de ayrıldım. Ondan sonra öğrendim tüm ahlaksızlıklarını. Meğer yıllardır aldatılmışım) demem o ki iyi düşün

Barışmak için bahane arıyorsunuz bari yeni bir çocuk daha yapıp kendinizi bu adama mahkum etmeyin. 2.'yide yapınca malum tek başıma bakamam diyip yeniden aldatınca bu sefer boşanamazsınız da... Sonuçta yine aldatacak ,yine aldatacak, yine aldatacak. Aldatmak karakter işi ve insanın karakteri kolay kolay değişmez.

Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .
Nickinizi begendim, sanirim benzer sureclerden gecisinize bir atif var.

Simdi, yazdiklariniza binaen, evli sevgilim olmadi, evli barkli cocuklu kadin olarak bu hanimefendiye denenmisi deneme dersem, evli sevgili hayali mi kuruyor olacağım bunu cozemedim, durduk yere gunaha girmeyelim, madem genellendik, bilelim haddimizi.

Bu arada konu sahibi, 4 ayda fikriniz degisecekti madem bosanmadan cozseydiniz ya sorunu? Belliki kafanizda aldatilmayi normallestirmenin yolunu bulmussunuz, ev bark dagitmadan bir serinkanli bakmaya calissaydiniz ya mesela kocanizi anasina postalayip cocugun duzenini bozmadan "herseyi yapan, alan sahane kocanizin" burnunu surtseydiniz ya? Ne gerek vardi onca hengameye? Mahkemelere de yazik.

Kırık bardaktan su içilmez.

Bahaneniz çocukta değil aslında,siz eşinizi seviyorsunuz onunla barışmak için bir ışık olsun barışabileyim diye düşünüyorsunuz.
Bizler ne dersek diyelim aklınız mantık dışı kalacak ve kalbiniz ile hareket edeceksiniz.
Keşke boşanmadan bir şeyleri gözlemleyip karar verseydiniz.
Hakkınız da hayırlısı.

4 ay içinde barişacaktin niye boşandin?
Hem kendini hem eşini hem çoçuğunu hem aileni herkesi rezil etmeye değdi mi ?
Çok fevri davranişlar

Bahsettiğiniz profil burda iki günden fazla yaşayamıyor. Yarıdan fazlası evli çocuklu, içinde bir miktar boşanmış olanlar da var. Siz yalvaran yakaran bi adam görünce azcık içiniz aktı tabi. Sizi de anlıyorum. Ama merak da ettim, kendileri neler görüp susup yutuyodur burda aslan kesiliyolar(diyen oldu) deseniz tamam, bu ne alaka? Herkes neden metres oldu durduk yere?

Bahsettiğiniz profil burda iki günden fazla yaşayamıyor. Yarıdan fazlası evli çocuklu, içinde bir miktar boşanmış olanlar da var. Siz yalvaran yakaran bi adam görünce azcık içiniz aktı tabi. Sizi de anlıyorum. Ama merak da ettim, kendileri neler görüp susup yutuyodur burda aslan kesiliyolar(diyen oldu) deseniz tamam, bu ne alaka? Herkes neden metres oldu durduk yere?
Boş yapmış. Evli sevgilisi olanları burada çiğ çiğ yerler bir kere. 😁

Günümüz kızları mi 🤣🤣🤣 öyle kızlar konu açınca zaten başlarına neler geliyor görmüyorsunuz sanırım
Evli sevgilim diyecek birde ve burda bu alkışlanacak öyle mi

Vay vay kaç yıllık uyeyim hiç böyle bir günümüz kızına denk gelmedim

Burda çoğu kişi o günümüz dediginiz kızların yıktığı yuvadan kurtulan kadınlar var yada evli çocuklu mutlu kadınlar var belkide öyle tada böyle evligini götürenler var yani herkes deneyimli

Yada o koca denen pislikten darbe alıp ayrilanlar kendi ayakları üzerinde duranlar var

Konu sahibi zaten neden boşanmış anlamadim ki ben yorum yazdım mahkemeyi oyalamışlar diye

Kocasıni akladı pakladı zaten yorumun da şöyle kocam böyle kocam dedi o aldatmadı asla dedi

Illa gidip yatması gerekiyor demi

Neyse herkes kendi hayatını yaşar kimi bin pişman olur kimi yeni hayatına bakar

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı diye de bir laf vardır

Barışsın baksın bir daha çocuk da yapar ohhh misss

X