- 28 Kasım 2010
- 41.530
- 137.414
- Konu Sahibi sssssssmmmmmmmmaaaa
İhanetin yazılısı sözlüsü mü olur? İhanet ihanettir. Affedin barışın ve yeniden evlenin ki adam yarım bıraktığı işi tamamlayıp önüne gelenle yatsın. Aferin ne güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman niye ayrıldın? Madem bu kadar ponçik idi ihaneti sindirip otursaydın. Şu an çocuğunuz ile yaşadığınız sorun size bunları düşündürüyor.onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. a
Yuva kalmamış ki ortada boşanmışlar. Madem kocasından bu kadar memnundu bu kararı almayacaktı.Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .
merhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım
Geri barışma derdine düşecektin ne aileni boşanma işine soktun. Öğrendikten sonra bildiğini söylemeyip kırıp dizini oturacaktın. Madem öyle niye boşandın anlamadım ki?merhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım
Ya kimsenin anneliğini sorgulamak haddim değil ama 2,5 yaşındaki çocukla anne evlat bağında mı sorun var acaba? Biz 3 kardeştik dünya bir yana annem bir yana. Bu hep böyleydi. 2 tane evladım var Allah bağışlar inş. Ben de boşandım ben onlar için bambaşka bir yerdeyim. Anne deyince milyonlarca anne çıkıyor ağızlarından. Özenip bazen teyzemle uyuyacağım der kızım 3,5 yaşında gece uyanıp annemi özledim der. Babaya giderler birkaç saat sonra koşarak gelirler. Neyse eski eşin seni yine aldatır. Bu huy değişmez yaşadığın onca acıyı tekrar yaşamaya hazır mısın ona bak sen. Ben olsam barışmak yerine evladımla aramda bağ kurmaya çalışırım.( not: ben boşanmadan önce beni aldattığını hissettim bak gördüm demiyorum ev ayırdım boşanmadım. 3 ay sonra barıştık. İkna oldum ya da olmak istedim. Sonra bir kızımız oldu. Hamileliğimin ortasında hislerimin doğru olduğunu anladım. Bebeğim 11 aylıkken de ayrıldım. Ondan sonra öğrendim tüm ahlaksızlıklarını. Meğer yıllardır aldatılmışım) demem o ki iyi düşünmerhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım
Nickinizi begendim, sanirim benzer sureclerden gecisinize bir atif var.Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .
4 ay içinde barişacaktin niye boşandin?merhabalar biliyorum belki bazılarınız tepki gösterecek ama ben yine de sormak istiyorum. 4 ay önce anlaşmalı bi şekilde boşandık 2 buçuk yaşında bi çocuğumuz var. çocuğum babasını görmediği için hırçın ve söz dinlemeyen ve babasına hasret bana ve anneme düşman oldu adeta. bize çok kötü davranırken eşimin tarafı ile çok iyi ordan bize gelmek istemiyor. dün eski eşim çok pişman olduğunu barışmak istediğini söyledi. boşanma sebebimiz de ihanet ama asla cinsel ihanet değil yazılı bi ihanetti onda da karşı taraf kabul etmemiş ben yakalayınca ayrıldım. onun dışında aramız çok iyiydi hiç kavga etmez sürekli ne istersem yapar ne istersem alır çok huzurlu bi ailem vardı çok iyi eş çok iyi babaydı. söyleyeceğim kötü diyebileceğim bir huyu bile yoktu. aileme bu durumu anlatamıyorum sizlere sormak istedim sizce ne yapmalıyım
Bahsettiğiniz profil burda iki günden fazla yaşayamıyor. Yarıdan fazlası evli çocuklu, içinde bir miktar boşanmış olanlar da var. Siz yalvaran yakaran bi adam görünce azcık içiniz aktı tabi. Sizi de anlıyorum. Ama merak da ettim, kendileri neler görüp susup yutuyodur burda aslan kesiliyolar(diyen oldu) deseniz tamam, bu ne alaka? Herkes neden metres oldu durduk yere?Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .
Boş yapmış. Evli sevgilisi olanları burada çiğ çiğ yerler bir kere.Bahsettiğiniz profil burda iki günden fazla yaşayamıyor. Yarıdan fazlası evli çocuklu, içinde bir miktar boşanmış olanlar da var. Siz yalvaran yakaran bi adam görünce azcık içiniz aktı tabi. Sizi de anlıyorum. Ama merak da ettim, kendileri neler görüp susup yutuyodur burda aslan kesiliyolar(diyen oldu) deseniz tamam, bu ne alaka? Herkes neden metres oldu durduk yere?
Canım buradakiler bakma sen . Günümüz kızları buraya konu açıp evli sevgilim kem kum yaparlar , gelir burada da yuvasını toparlamaya çalışana midesiz derler. Adam gerçekten pişman olmuş, dersini almış mı iyice bak . Dersini almışsa cocuk ve aşkta varsa evlen tabi ki. Yani bence .