Boşandım .!

Haklisin aynen dediğim gibi sen evliliği savaşmak olarak algılamışın ki her sözün sonu zafere gidiyor ama şunu da soylıyım seni iki kere kapıya koyup giden adama bu kadar güvenme bir krizde tekrar yaşayabilirsin bunu olsun asla istemem ama sen savunmaya odaklamisin kendini benim evliliğim böyle değil belki o yüzden anlayamıyorum 25 yaşında evlendim benim eşim bana karşı saygısız olsaydı elin aklına uysaydi evet hiç düşünmeden boşanırdım çünkü dediğim gibi güvenemem yolun açık olsun sadece hayata bakışımız farklı hepsi bu

Annelerimiz buyklerm kaynana yaninda senelerce yasayp eziyet gordugu halde birakp gidemeyen insanlardir. Biz bi ilgisizlik yuzunden hemen bosanmayi seciyoruz neresi dogru evet basardim evime yuvama bagladm esimi bununlada gurur duyuyorum ailesiyle arasini bozmadm gayet mutluyuz kaynanam yarin annemle beni bekliyor mevlude. Kayinpederm hergun bebek nasil diye ariyor. Esim deseniz 1 senedir hamile kalmadan once ev aldi ailesinden uzaktaki ben buna hala sasiriyorum. Basta vazgecseydm bunlara sahip olamazdim. Herkesin zorlugu vardir onemli olan kalbine inmek beni tanimiyorlardi belki ailesi. Belki esimde tanimiyordu 5 senede ayni evde farkli olduk ilk sene ama cozduk basardik aile olduk bence kestirip atmak yerine denemeye degicek kadar emek vermeli insan. Sevmek emek ister yuva kurmak ve o yuvayi devam ettirmek ise sabir

Çok iyi yapmışsın. Bundan sonrası için sana mutluluklar dilerim. Eşin de ailesiyle mutlu mesut yaşasın ve bir daha evlenmesin. Ama akraba evliliği böyle insanlar için çok uygun. Kabileden birini alsın.

Timsah gözyaşı onlar... çok iyi etmişsin allah yolunu açık etsin. öyle koca mı olur? bak daha genceciksin ohooo ne fırsatlar bekliyor seni kim bilir... şimdi işte alışkanlıkların verdiği bir boşluk olur, sonra sanki sevgilinden ayrılmış gibi hissedersin önüne bakarsın biter gider. aklına bile gelmez. yerli dizilerdeki o eski eşten bi ömür kopamama sendromu güncel hayatta pek yok. kaldı ki iğrenç bi kabile yaşamından kurtulmuşsun o ne ya öyle. hangi genç kız öyle bi yaşam ister ki? eski kocanı kimse almaz bence

Elin aklina uymadi benim esim. Kayinpederm kaynanam hic bir zaman bosanma yada ayrilma taraftari degldi ztn bundan korktuklari icin ogullarina evinize gidin dediler. Kaynanam belki biraz gicktir ama bosanrm diye korktu ve kendini duzeltti. Ben esimle sorun yasadm ailem arkamdaydi kotu zamanlarda onun aileside arkamda oldu smdi gayet iyiym. Kaynanamla gorumcemle sorunum olmadi diyemem ama bu sorunlari esim hep bizi orda haftanin 4 gunu tutmaya calstigi icin oldu onlarda bunu gordu ev uzerine ev kurulmaz. En son vazgectiler artk. Hayat zaten bir savas. Gunluk gulistanlik kmsenn hyati yok

Anlatamadim ben sanırım annelerimize hiç girmeyelim çünkü o dönem çok farklıymış gerçekten ben şunu diyorum bunca şey yaşanmış ama sana baktım yazdıklarına adeta hiç bir olay olmamış gibi esin ya da kayinvaliden pederin ile birşeyler yaşanmamış gibi devam edip kendinle gurur duyuyorsun ben de diyorum ki bu kadar güvenme çünkü daha ciddi bir kriz hali olmadi sanırım yarın ailesi ile senin aranda kaldığında anlarsın ancak gerçekten aile oldunuz mu yoksa aslında her şey aynı sen mi gözünü kapattin

Anladım başka cevabım yok ben hayata bakış açımız farklı dediğim gibi size mutluluklar o zaman

Evet devam edebiliyorum hic bisiy yasanmamis gibi. Onemli olanda bu zaten. Hatirlayarak yasamak hepimizin yapmasi gereken seyler ama ölürüz unutmasak. Ben surekli dusunup ayrilip kendimi yiycegime. Dusunmeyi birakip savasmayi sectm aynen hayata bakis aciniz farkli. Herseyi kestirip atmak size kolay gelen seyler. Sizede mutluluklar

Çok teşekkür ederim . Gücüme güç kattı yorumunuz. 6 ayda ondan vazgeçebildiğimi dün boşanarak ispatladım. :) Varsayım yok ama eğer ailesi olmasaydı çok mutlu olacağımıza emindim lakin artık çok geç :) Bende önüme bakacağım 24 yaşındayım üniversitemi bitirdim e artık atanmaya bakacağım .. Prensiplerimden ödün verseydim boşanmazdım çok haklısınız. Ben sindirilemeyecek biriyim. Bilgisayar gibi programlanamam. Koyun gibi güdülemem bu sözler benim her tartışmamda eski eşime söylediklerimdi. Ben buraya ait değilim bak her gün gelip gitmek aynı şeyleri yaşamak bana göre değil kendimi geliştirmek istiyorum derdim. Ben 15 yıllık sporcuyum bu ayrı kaldığım 6 yılda sporuma geri başladım 2 ayrı alanda sertifika aldım eşimin evinde olsaydım . hergün kayınvalide evinde yemek ye bulaşık yıka eve gel hayatı olacaktı şimdiden kendimi bulmaya başladım.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Yok ya inşallah evlenirde gerçekten ailesine çektiren biri olur.

Oğluma aşırı düşkünüm umarım ben de manyak KV olmam :) Ay kıyamam kuzuma ya

Çok sevme ve kıyamama değil tabii ki ilerde yetişkin olduğundaki hastalıklı ilişkiden bahsediliyor
O tipler oğlunun kendinden ayrı bir hayatı olmasına aile kurmasına bile izin vermeyip huzursuz ediyorlar

Iyi olmana sevindim. Hem konu sahibi icin hem senin icin, hem bu durumdaki kadinlar icin hersey daha guzel olur dilerim.

Çok sevme ve kıyamama değil tabii ki ilerde yetişkin olduğundaki hastalıklı ilişkiden bahsediliyor
O tipler oğlunun kendinden ayrı bir hayatı olmasına aile kurmasına bile izin vermeyip huzursuz ediyorlar
Bende ondan korkuyorum ya zaten hastalıklı hale gelmez umarım şu an hayatım daki tek önemli varlık :)

Boyun eğmediğim için bana . Başka kapıya da gitsen mutlu olamazsın dedi
Bu tip insanlar hiç kendilerinde hata aramazlar hatalardan ders çıkaramazlar.
Yaşın çok genç konu sahibi mesleğinde varmış elbet atanirsin ama geç ama erken.
Sana bu zamanları atlatman için calismani tavsiye ederim kafan dağılır en azından part time çalışıp kpssye çalışmaya devam edebilirsin .
O daha çok ağlayacak çünkü hiç uğruna dağıtmış yuvasını dengeyi kuramamış.
Bence iletişimini tamamen kopar aklını karıştırmasın birdaha.

Yazık olmuş. Eşin ne yardan geçerim ne de serden demiş ama yardan geçmiş. Resmen severek ayrilmissiniz ama dediğin gibiyse de çekilmez valla.

patate eyvallah tebrikler bravo boşanmamış ve “başarmışsın”.
Ama boşanmış ve sana göre “kaybetmiş” bir arkadaşın konusunda kime neyi ispat ediyorsun kardeş???
Sabrettin şu an karşılığını alıyorsun belki tamam okey ama öyle anlatış şeklin var ki boşanmak eşittir vazgeçmek, kaybetmek, yenilmek.
Lütfen ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…