- Konu Sahibi leylalilayn
-
Şimdi sana bu kadar saygı duymayan bur adamı 3 senede düzelttin evcil hale geldi öyle mi bak arkadaşım evlilik falan değil bu yasadigin hani ben soyliyim sana seni gözden çıkaran bi adama birde bebek vermek olamaz olmamalı sabrettim geçti diyorsun ya bak gor ilk krizde yine o kapının önüne koyar kocan olacak adam neyse yine de umarım düzelir de sende çocuğunda mutlu yaşarsınızBosanmak cozum degil inan benim esim bagiriyordu cagiriyordu babamin evine 2 kere birakti beni.
Ya anlamıyorum bu erkekleri cidden anlamıyorum. Ayşe fatma kim gelirse gelsin kimse böyle bir evlilik istemez ve sen bebek misin bu ne oldu olası... neyse ne çok var şu dönemde erkeklerin ailesinden kopamama durumu. Ama şu bir gerçek giç bir zaman mutlu olamayacak eski eşiniz
Aslında kızlar aileye düşkün olur derlerde bence tam tersi ya. Ben evimden gelin çıktım ama eşim evinden damat olarak çıkamadı bir türlü hala evin küçük oğlu.
2 kere babaevine mi birakti?Ayni sorunlari bende yasadim evimiz trafiksiz arabayla 15dklik yol iken surekli orda kaliyorduk ama ben gidip kaynanamla kayinpederimle herkesle tek tek konustum. Esimde hic duzelmedi onlarda. Ama mucadele ettm. Birde benim basimda vajinismus illeti vardi kocamla aramz hep bozuktu ama dayandm . Yuvam yikilacak yapmayn kalin demeyin esim eve gec geliyoe hafta sonu hafta ici hep burdayiz diyip durdum cocugum olmuyo boyle yapiosunuz diye bahane ettim. En son artk dayanamadilar vazgectiler. 1.5 seneden sonra vajinismusu yendim 2.5 senelik evliykende hamile kaldim. Simdi 3e girmek uzereyiz bebegimin dogmasina 4 ay kaldi. Esim artk daha bana duskun oldu daha evcil oldu. Bosanmak cozum degil inan benim esim bagiriyordu cagiriyordu babamin evine 2 kere birakti beni. Ama ben hep sabrettm keske bosanmasaydiniz severek ayrilmakta zor. Allah yardmciniz olsun peki esinizin ailesi hic engel olmadi mi bosanmaniza demek ki onlarda istedi bosanmanizi. Cunku ben bosanma davasi acmadm ama bosanicam boyle devam ederse dedigim gibi kayinpederim esimi kovdu gidin kendi evinize dedi. Engel oldu buna keske buyukler size yardimci olsa cok yenisiniz bizim gibi. 25 yasndaydm bende. Allah kalbinizi kaderinizi guzel eylesin
Jocasta sendromundan muzdarip bir kv...
senin hikayeni çok net hatırlıyorum,Hayirli olsun canim , ayrılık sebebimiz ayni nerdeyse , bir turlu ailesinden ayrılmayan , evli oldugunun bilincinde olmayan , biz annesi , evli ablası olmak üzere 3 lu bir hayat yaşayan biriydi .
Çalışıyor musun bilmem ama eğer ki çalışmıyorsan hem ne bir iş bul ayrı eve geç derim . Bu durumu çok daha güzel atlatırsın böylece ben de 2 ay içinde anlaşmalı boşandım ,
Bizim mal paylaşımı biraz uzun surdu yoksa bir haftada boşanacaktık .
1 ay içinde de ayrı ev tutup yaşamaya başladım aileme yakın .
Babam basta istemedi tek başıma buNu atlatamayacagiMi düşündü herhalde :)) simdi çok mutlu iyi ki ayrı eve geçtim diyor . Çünkü çok mutluyum , ailem is arkadaşlarım sürekli yanimda gelip gidiyorlar .
Ana kuzuları olmadan böyle bir hayat daha inan ki ,
Ne zaman üzülürsen aklına gelirse burdayiz bize yazabilirsin .
Bir zaman sonra acın hafifleyecek , bitecek demiyorum sonuçta benim gibi sen de severek ayrıldın .
O günlerde yşadığın zorlukları tamamen unutun mu?Ayni sorunlari bende yasadim evimiz trafiksiz arabayla 15dklik yol iken surekli orda kaliyorduk ama ben gidip kaynanamla kayinpederimle herkesle tek tek konustum. Esimde hic duzelmedi onlarda. Ama mucadele ettm. Birde benim basimda vajinismus illeti vardi kocamla aramz hep bozuktu ama dayandm . Yuvam yikilacak yapmayn kalin demeyin esim eve gec geliyoe hafta sonu hafta ici hep burdayiz diyip durdum cocugum olmuyo boyle yapiosunuz diye bahane ettim. En son artk dayanamadilar vazgectiler. 1.5 seneden sonra vajinismusu yendim 2.5 senelik evliykende hamile kaldim. Simdi 3e girmek uzereyiz bebegimin dogmasina 4 ay kaldi. Esim artk daha bana duskun oldu daha evcil oldu. Bosanmak cozum degil inan benim esim bagiriyordu cagiriyordu babamin evine 2 kere birakti beni. Ama ben hep sabrettm keske bosanmasaydiniz severek ayrilmakta zor. Allah yardmciniz olsun peki esinizin ailesi hic engel olmadi mi bosanmaniza demek ki onlarda istedi bosanmanizi. Cunku ben bosanma davasi acmadm ama bosanicam boyle devam ederse dedigim gibi kayinpederim esimi kovdu gidin kendi evinize dedi. Engel oldu buna keske buyukler size yardimci olsa cok yenisiniz bizim gibi. 25 yasndaydm bende. Allah kalbinizi kaderinizi guzel eylesin
Aynen oyle icimdekileri yazmissiniz resmen..ben de arkadasin esinin duzeldigini hic sanmiyorum..avutuyor kendini sadeceŞimdi sana bu kadar saygı duymayan bur adamı 3 senede düzelttin evcil hale geldi öyle mi bak arkadaşım evlilik falan değil bu yasadigin hani ben soyliyim sana seni gözden çıkaran bi adama birde bebek vermek olamaz olmamalı sabrettim geçti diyorsun ya bak gor ilk krizde yine o kapının önüne koyar kocan olacak adam neyse yine de umarım düzelir de sende çocuğunda mutlu yaşarsınız
Nasıl bir sendrom bu? Klasik "oğluşum" tarzı kv ler mi dahil buna?
O günlerde yşadığın zorlukları tamamen unutun mu?
evlilik salt içinde yaşanılası bir durum mu sana göre?
yani devam etmesi bir zafer myiid senin için?
eşine kızgınlığın kırgınlığın güvensizliğin hiç oluşmadı mı?
sildin mi unuttun mu tamamen geçmişi?
Evet ananın , gardaşın eskisi olmaz eşin eskisi olur demişti bir zamanlar aslında...Yazık etmiş . Çoooookk pişman olacak ama Gör .
Hep aile bulunmaz es bulunur derler . Eşinde o kafada biriymiş Anladığım kadarıyla ama yazık olmuş yani .
İnşallah seni çok seven kıymetini bilen ailesine karsı da herkese karsı da bu benim eşim diyen biri çıkar karşına .
Merhaba ben ona 3 saat uzaklıkta bir şehirdeyim :)Sen başka şehirde düzenini kur, bu adam yine peşine düşer.
Şimdi sana bu kadar saygı duymayan bur adamı 3 senede düzelttin evcil hale geldi öyle mi bak arkadaşım evlilik falan değil bu yasadigin hani ben soyliyim sana seni gözden çıkaran bi adama birde bebek vermek olamaz olmamalı sabrettim geçti diyorsun ya bak gor ilk krizde yine o kapının önüne koyar kocan olacak adam neyse yine de umarım düzelir de sende çocuğunda mutlu yaşarsınız
O zaman anasıyla kardasıyla evlensin . Terbiyesiz .Evet ananın , gardaşın eskisi olmaz eşin eskisi olur demişti bir zamanlar aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?