• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ve düşünmekten yoruldum

2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken

bu tip adamlari hangi magradan cikartiyorsunuz???

Neyin pismanligini yasiyorsun anlamadim ki?

Adam seni köle diye almis
Anasina babasina hizmetci diye almis

Karsi cikinca da bosamis.

Niye uzuliyorsun?
Seni sevse boyle mi yapardi?

Kurtulduguna sukret
Asla duzelmezdi

Yok baksasiyla evlencem de bilmem ne de..cehennemin dibine git..deseydin ya

Sanki sen bulamican baska koca

Ay sinir oldum eski kocana
Oh olsun baska hizmetci bulsun simdi anasina babasina

Kahroluyorum böyle yazıları okuyunca, ya sen kimsin be adam, nerden geliyor bu özgüven, karşındaki de bir insan evladı. Keşke hiç yaşamasaydın bunları ama olan olmuş, dik dur artık, kurtulmuşsun, biraz daha zaman geçince sen de anlayacaksın, yalvarma artık, karşındaki kendinden başkasını düşünmüyor malesef, çocuğunla dimdik dur, imkanın varsa çalış, özgüvenini geri kazan, o pişman olsun.

Evet çok yalvardım günlerce aylarca yalvardım. Her şartını kabul ettim en sonunda. Haber etmeden askere gitmiş tecili bozdurup. 2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken

Buna rağmen sen acabamı diyosun?
Aklınla zorunmu var senin?

adam kendini kadın değil ailesine hizmetçi arayormuş
seni sevdiği falan da yok kendini kandırma yazdıklarını karşıdan sen değilmişsin gibi oku

Bence bu adaam bu kadar kactigi icin tatli gelmis . Beni bosa oyle evlen konusunada hayatinda biri varki hemen bosamis diye dusundum . Kardesim bu adama degmez bu adam olmaz seni yer bitirir suan soktasin ben hakettim mi diye ama bazen sevilmedigimizi kabul etmek gerekir

Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
Keşke sen onu boşasaydın. Sana bu zulmü reva görene neden yalvardın! Şımartmışsın adamı o da kendini bir b..k sanmış.:KK43:

değişmezdi
çünkü verdiği sözleri hiç tutmamış

Sözünde durmayan erkek adam degildir!
Sen elinden geleni yapmisin daha neyi düsünüyorsun? Ailene bile gitmek icin yalvariyormusun onlar senin ailen hic te izin almak zorunda degilsin gitmek icin!
Sükür et böyle birinden kurtuldugun icin

boşver kızım kurtulmuşsun daha ne istiyon o seni boşadi ya ikinci kari da onu boşar!

Eve böyle hizmetçi alsak maaş bağlarız en azından.tövbe estagfrullah.nafaka tazminat falan alsaydınız bari

Verilmiş sadakan varmış. Çocuğunuz yanınızda mı bilmem ama ayaklarınızı yere sağlam basın ve güçlü bir kadın olarak geleceğinizi yeniden kurmaya başlayın.

Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
kesinlikle değişmez Allah kurtarmış bir daha kine evlenmeye kalkarsa kadına cinnet getirir. hepsini keser gibime geliyor.

Nasil pat diye bosadi orayı anlamadim. Nafaka tazminat talep ettiniz mi? Onlari oduyor mu?

Nasil pat diye bosadi orayı anlamadim. Nafaka tazminat talep ettiniz mi? Onlari oduyor mu?
Ben annemin evine gelince çok sinirlendi bana şart koştu bu şartları kabul edip kendin geleceksin dedi ben gidemedim. Asla taviz vermedi 4,5 ay sonra şartları kabul ettim dönecektim bu seferde askere gitmiş iki gün içinde dönmezsen üzerine evlenicem dedi o yokken dönemedim onun askerden dönmesini bekliyordum ikinci kadın konusunda çok ciddi olduğunu farkedince çok dil döktüm uzlaşmak için asla düzgün iletişim bile kurmadık. Bende beni boşa öyle evlen dedim izne gelmişti sözleşme göndermiş imzaladım iki gün içinde de mahkeme oldu. Mehir senedi vardı onı aldım çocuğada aylık nafaka

Gözün kör mü senin
adam sana hiç değer vermemiş ki ne için çabalıyorsun hala
kurtulduğuna şükret. şanslısın ki adam sana musallat olmamış.
altın kaplama mı bu adam da vazgeçemiyorsun.
Hey Allah ım yaaa.

Benzer şeyleri yaşamışız
Evliliğinizi farkında olmayan erkek
Ailesi ne derse onu yapan
Benim Allah'tan çocuğum yok
Sen kendini kurtarmışsın yoluna bak çocuğunla mutlu ol Yeniden başla
Düzelmez düzelmeyecekte
Bizim şuan boşanma davamız var
Senin yerinde olmayı herşeyin bittiğini o kadar çok görmek isterdimki şuan

Back