Psikoloğa en son boşanmadan birkaç gün önce gittim sonrasında da gidemedim ama seanslardan sonra daha rahat ve boşlukları doldurmuş gibi hissediyordum. Tekrar devam etsem iyi olacak gibi. Zaten eski sevgilimin asıl görüşme sebebi de kısa sürmeden ortaya çıktı. Derdi içinde kalanları söylemekmiş , aradığında alkolluymus,bugun konuşmayı sonlandırdık herkes yoluna baksın benim sana hislerim bitmiş bu saatten sonra bizden olmaz diyerek kapattı konuyu sildik numaralarımızı. Çok dengesiz konuşuyor flörtleri olduğunu hepsinde beni aradığını hala bulamadığını değiştiğini söylüyor. Bu da bir diğer yıkım oldu benim için maalesef.Psikolog desteği alabilirsiniz bu süreçte.Yasadiklariniz zor ve cok taze.Vaginismus bosanma evlat kaybi.. Ben de iki ay önce boşandım.Eski esim 1 ay sonra evlendi.Bu süreçte Psikolog desteği almaya basladim.Cunku bir kızım var ve ben iyi olursam o da iyi oluyor.
Sizi tanımayan olaylara ve size dışarıdan bakan profesyonel birinin tavsiyeleri bakış acınizi değiştiriyor.En azindan daha iyi nasil olursunuza cevp arıyor sizinle.
Erkekler malesef bizim gibi degiller.Caninizi yakmak için sizin anlattiginiz konularla karsiniza silah olarak çıkartabiliyorlar.
Ben olsam anlaşamadık ayrıldık der konuyu kapatırdım.Siz güvenip anlatmissiniz ama bundan sonra gecmisle ilgili çok ayrıntı vermek yerine gelecek planlarınızı paylaşın.Yapmak istediklerinizi, hayallerinizi.Bakalim o gelecekte kendine yer acacak mi? Acele etmeyin lütfen.Hem gençsiniz hem de acınız çok taze.Psikolog bosanmanin da bir YAS süreci olmasi gerektigini ve bunu yasamanin normal oldugunu söyleyip kendinize zaman tanıyın diyor.
En azindan bir kere Psikologla görüşün.
Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler
Kesinlikle hemde eskiden biriyle hiç olmuyormuş. Önce insan kalbini rahatlatmalı nadasa bırakmalı. Çok üzgünüm. Zor süreçler geçirdim. Zamanla iyileşir umarım bu yara …Yas süreci en az 6 ay. Bosanmissiniz herşey bitmiş ama yeni bi iliski için hazır değilsiniz. Siz yaralisiniz karşı tarafta yara bandı gibi şuan, merhem olduğu içinde ilişkinizi objektif değerlendirmeniz çok zor. Kendi yaranizi kendiniz sarın.
Her ilişki, güzellikleriyle beraber zorluklariyla da gelecek. Duygusal olarak guclenmeden yeni biriyle olmaz
Amacı belli oldu. Kendisini unutup unutmadığımı merak etmiş bir günde fikirleri değişti artık bir şey hissetmediğini vs söyledi. Artık olmayacağımızı bir daha görülmememiz gerektiğini. Ne zaman ihtiyacım olursa onu arayabileceğimi söyledi. Derdi son kez görüşüp içindekileri söylemekmişBence de ozel durumunuzu anlatmaniz cok yanlis olmus. O kadar ince detaylara girmeniz hic dogru 1 adim degil. Kaldi ki kendisi de zamaninda ex olmus 1 sevgili imis. Hangi amacla yaklastigini ogrenmek daha iyi fikrimce.
Ayrildiktan sonra intikam icin geri donen klasik erkek davranisi. Hic sasirtmadi. Gecmis olsun. Siz de bosverin atin cope gitsin.Amacı belli oldu. Kendisini unutup unutmadığımı merak etmiş bir günde fikirleri değişti artık bir şey hissetmediğini vs söyledi. Artık olmayacağımızı bir daha görülmememiz gerektiğini. Ne zaman ihtiyacım olursa onu arayabileceğimi söyledi. Derdi son kez görüşüp içindekileri söylemekmiş
Bosanmissiniz bitmiş ama normal olarak içinizde dalgalı bir deniz var. Kendinize biraz Zaman verin derim sakın ola öyle hemen evlilik yoluna girmeyin. Bir de aklınızın bir kenarında tütün şunu " ne siz eski sizsiniz ne o eskisi gibi" her ikiniz de çok degoatiniz hayat size bambaşka tecrübeler yaşattı. Yani anlatmak istediğim şey birbirinizi yeniden tanımaya başlayın. Ayrıca vajinismus ten bahsetmeniz büyük hata çünkü şuan bunu bilmesi gereken bir konumda değilHerkese merhaba, yaklaşık 2 ay oluyor boşandım. Eski eşle evlenmeden önce hayatımda başka bir sevgilim vardı 3 senelik bir ilişkimiz vardı çok güzel bir ilişkiydi empati kurardık birbirimize sürprizler hediyeler alırdık eğlendirdik güzel vakit geçirirdik çok seviyordum onu her neyse sonra bir iki yalan söyledi 3 ay Amerika’ya gitti saçma sapan şeyelrden ayrıldık. Ve ayrıldıktan 1.5 sene sonra ben başkasıyla evlendim, eşimi de sevmiştim fakat bana kötü davranışlarda bulundu mutlu bir evlilik geçiremedim bebeğim karnımda öldü vs. Boşandık. O da benim boşandığımı duymuş, mesaj attı görüşmek istediğini söyledi. O da benden sonra birkaç kişi ile görüşmüş ama yapamamış , vajinismus yaşadığımı bebek kaybettiğimi herşeyi anlattım. Bunları anlatırken ağlayacak gibi oldum çok üzüldü. Ve bana ne olursa oldu boşandın bitti, eğer istersen yeni bir sayfa açalım yeniden olalım dedi. (Bu arada eski sevgili ile bizim babalarımız çok eski arkadaşlar ve baya ortak tanıdıklarımız var yani evlendi boşandı eski sevgiliye döndü dedikoduları fazlası ile çıkacaktır) kimsenin hakkımızda ne düşündüğü umrumda değil ben seni hala istiyorum yarım kaldık seninle biraz zaman geçsin gel evlenelim dedi.
Buraya kadar herşey tamam, sevgiliyken cidden çok sevmiştim. Ama şimdi karşımda oturunca tekrar sevebilir miyim diye düşünüyorum tekrar aynı duyguları duyabilir miyim , tekrar olur mu, aileler ne der ?, Mutsuz giden bir evlilikti ama eski eşe nefretim hala taze. Duygusal boşlukta mıyım diye düşüyorum. Var mı böyle boşanıp eski sevgilisi ile barışan?
Evet aynen öyle oldu. Ben zaten demiştim benden çok sevenini bulamazsın beni unutamazsın vs. Derdi içinde kalanları söylemek kusmakmış. Birde utanmadan bir şeye ihtiyacın olursa her zaman ara yanında olurum diyor. Yani böyle bir amacı olduğunu düşünmeden kabul ettim. Exten next olmuyor..Ayrildiktan sonra intikam icin geri donen klasik erkek davranisi. Hic sasirtmadi. Gecmis olsun. Siz de bosverin atin cope gitsin.
Hasar tespiti yapıp egosunu tatmin edip cevabını da alıp gitmiş. Her eski sevgilinin yaptığı taktikler. Maalesef büyük çoğunun sonu bu şekilde oluyorAmacı belli oldu. Kendisini unutup unutmadığımı merak etmiş bir günde fikirleri değişti artık bir şey hissetmediğini vs söyledi. Artık olmayacağımızı bir daha görülmememiz gerektiğini. Ne zaman ihtiyacım olursa onu arayabileceğimi söyledi. Derdi son kez görüşüp içindekileri söylemekmiş
Zaten barışma gibi bir durum değilmiş amacı ben eski tanıdığım insan olduğunu düşünerek eski yakın bir arkadaşıma anlatır gibi anlattım yaşadıklarımı. En yakın arkadaşımdı sevgili oldugum zamanlar. Fakat zaman onu da değiştirmiş. Zamanında geri dönüşü yok. Bu üzüntülü zamanları atlatıp önüme bakmalıyım.. her kadının yaşayabileceği bir şey boşanmak ama yakın zamanda bebek kaybetmek. Ve onun bu zamanlar doğacak diye beklemek. Daha da duygusal oluyor sanırım insan..Bosanmissiniz bitmiş ama normal olarak içinizde dalgalı bir deniz var. Kendinize biraz Zaman verin derim sakın ola öyle hemen evlilik yoluna girmeyin. Bir de aklınızın bir kenarında tütün şunu " ne siz eski sizsiniz ne o eskisi gibi" her ikiniz de çok degoatiniz hayat size bambaşka tecrübeler yaşattı. Yani anlatmak istediğim şey birbirinizi yeniden tanımaya başlayın. Ayrıca vajinismus ten bahsetmeniz büyük hata çünkü şuan bunu bilmesi gereken bir konumda değil
Evet çok güzel bir nitelendirme oldu desem yeridir. Duygusal davrandım maalesef ki taktik olarak görmedim söylediklerine inandım. Daha 20 Li yaşların ortalarındayım böyle böyle öğreneceğiz düşe kalka..Hasar tespiti yapıp egosunu tatmin edip cevabını da alıp gitmiş. Her eski sevgilinin yaptığı taktikler. Maalesef büyük çoğunun sonu bu şekilde oluyor
Benim anlamadığım evlenme planı yapan ciddi düşünen biri gibi davranıp bugün nasıl kendini ele verdi? Acaba siz yavaş yavaş onunla ilgilendiğinizi yeniden hoşlanmaya başladığınızı mı belli ettiniz de kendini geri çekmeye başladıEvet çok güzel bir nitelendirme oldu desem yeridir. Duygusal davrandım maalesef ki taktik olarak görmedim söylediklerine inandım. Daha 20 Li yaşların ortalarındayım böyle böyle öğreneceğiz düşe kalka..
Aksine ele vermedim kendimi , bana sürekli onu özleyip özlemediğimi sordu inatla bende özlemediğimi duygularımın nötrlendiğini zamana ihtiyacım olduğunu yeni bi buhrandan çıktığımı söyledim. Sanırım ailesinin kabul etmeyeceğini, arkasından konuşulacakları düşündü alkolün etkisinden çıkınca.Benim anlamadığım evlenme planı yapan ciddi düşünen biri gibi davranıp bugün nasıl kendini ele verdi? Acaba siz yavaş yavaş onunla ilgilendiğinizi yeniden hoşlanmaya başladığınızı mı belli ettiniz de kendini geri çekmeye başladı
Demek ki neymis hic bir erkege gecmis anlatılmazZaten barışma gibi bir durum değilmiş amacı ben eski tanıdığım insan olduğunu düşünerek eski yakın bir arkadaşıma anlatır gibi anlattım yaşadıklarımı. En yakın arkadaşımdı sevgili oldugum zamanlar. Fakat zaman onu da değiştirmiş. Zamanında geri dönüşü yok. Bu üzüntülü zamanları atlatıp önüme bakmalıyım.. her kadının yaşayabileceği bir şey boşanmak ama yakın zamanda bebek kaybetmek. Ve onun bu zamanlar doğacak diye beklemek. Daha da duygusal oluyor sanırım insan..
Tekrar seçebilirsiniz diye düşünmeyin bence bu adam tekrar çekip gider mi diye düşünün?Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay oluyor boşandım. Eski eşle evlenmeden önce hayatımda başka bir sevgilim vardı 3 senelik bir ilişkimiz vardı çok güzel bir ilişkiydi empati kurardık birbirimize sürprizler hediyeler alırdık eğlendirdik güzel vakit geçirirdik çok seviyordum onu her neyse sonra bir iki yalan söyledi 3 ay Amerika’ya gitti saçma sapan şeyelrden ayrıldık. Ve ayrıldıktan 1.5 sene sonra ben başkasıyla evlendim, eşimi de sevmiştim fakat bana kötü davranışlarda bulundu mutlu bir evlilik geçiremedim bebeğim karnımda öldü vs. Boşandık. O da benim boşandığımı duymuş, mesaj attı görüşmek istediğini söyledi. O da benden sonra birkaç kişi ile görüşmüş ama yapamamış , vajinismus yaşadığımı bebek kaybettiğimi herşeyi anlattım. Bunları anlatırken ağlayacak gibi oldum çok üzüldü. Ve bana ne olursa oldu boşandın bitti, eğer istersen yeni bir sayfa açalım yeniden olalım dedi. (Bu arada eski sevgili ile bizim babalarımız çok eski arkadaşlar ve baya ortak tanıdıklarımız var yani evlendi boşandı eski sevgiliye döndü dedikoduları fazlası ile çıkacaktır) kimsenin hakkımızda ne düşündüğü umrumda değil ben seni hala istiyorum yarım kaldık seninle biraz zaman geçsin gel evlenelim dedi.
Buraya kadar herşey tamam, sevgiliyken cidden çok sevmiştim. Ama şimdi karşımda oturunca tekrar sevebilir miyim diye düşünüyorum tekrar aynı duyguları duyabilir miyim , tekrar olur mu, aileler ne der ?, Mutsuz giden bir evlilikti ama eski eşe nefretim hala taze. Duygusal boşlukta mıyım diye düşüyorum. Var mı böyle boşanıp eski sevgilisi ile barışan?
konuşmaları okumadınız sanırım beyefendi kendince yoklamak için hanımefendiye yaklaşmış . Erkekler ne kadar adi ya inanamıyorum cidden .Diyelim ki karşındaki ciddi düşünüyor olsun yine de başlamayıp kendini toparlaman lazım çünkü eski eşin etkisiyle bunu da bozabilirsin .bir psikologa git bence bide madem sevgilin bunca sene beklemiş bir kaç ay daha bekler bence
Yok konusmalari okuyamadım konu sahibinin mesajını okudum tek .öyle mi adi serefisiz .kimseye güvenmemek lazımkonuşmaları okumadınız sanırım beyefendi kendince yoklamak için hanımefendiye yaklaşmış . Erkekler ne kadar adi ya inanamıyorum cidden .