- 4 Mart 2012
- 14.712
- 33.845
Bu konu önceden de açılmıştı sanki.. Sevgili sonradan vazgeçmiştiHerkese merhaba, yaklaşık 2 ay oluyor boşandım. Eski eşle evlenmeden önce hayatımda başka bir sevgilim vardı 3 senelik bir ilişkimiz vardı çok güzel bir ilişkiydi empati kurardık birbirimize sürprizler hediyeler alırdık eğlendirdik güzel vakit geçirirdik çok seviyordum onu her neyse sonra bir iki yalan söyledi 3 ay Amerika’ya gitti saçma sapan şeyelrden ayrıldık. Ve ayrıldıktan 1.5 sene sonra ben başkasıyla evlendim, eşimi de sevmiştim fakat bana kötü davranışlarda bulundu mutlu bir evlilik geçiremedim bebeğim karnımda öldü vs. Boşandık. O da benim boşandığımı duymuş, mesaj attı görüşmek istediğini söyledi. O da benden sonra birkaç kişi ile görüşmüş ama yapamamış , vajinismus yaşadığımı bebek kaybettiğimi herşeyi anlattım. Bunları anlatırken ağlayacak gibi oldum çok üzüldü. Ve bana ne olursa oldu boşandın bitti, eğer istersen yeni bir sayfa açalım yeniden olalım dedi. (Bu arada eski sevgili ile bizim babalarımız çok eski arkadaşlar ve baya ortak tanıdıklarımız var yani evlendi boşandı eski sevgiliye döndü dedikoduları fazlası ile çıkacaktır) kimsenin hakkımızda ne düşündüğü umrumda değil ben seni hala istiyorum yarım kaldık seninle biraz zaman geçsin gel evlenelim dedi.
Buraya kadar herşey tamam, sevgiliyken cidden çok sevmiştim. Ama şimdi karşımda oturunca tekrar sevebilir miyim diye düşünüyorum tekrar aynı duyguları duyabilir miyim , tekrar olur mu, aileler ne der ?, Mutsuz giden bir evlilikti ama eski eşe nefretim hala taze. Duygusal boşlukta mıyım diye düşüyorum. Var mı böyle boşanıp eski sevgilisi ile barışan?