Aynen öyle üstte bir arkadaş şey yazmıştı hasar tespiti yapıp egosunu tatmin etmekYok konusmalari okuyamadım konu sahibinin mesajını okudum tek .öyle mi adi serefisiz .kimseye güvenmemek lazım
Evet olmuyor. Zaten olaylar farklı gelişti. Yazmasındaki esas amaç başkaymış gönlünden geçen barışmak değilmiş aslında. O yüzden her yerden engelledimNiyeyse bana hep ex ten next olmaz gibi
Geliyor ama zaman tanıyın
Hemen evlilik falan düşünmeyin
Eğer samimiyetine inanıyorsanız yeniden bir konuşun bakalım
Açık kapı görmüş dimiEvet olmuyor. Zaten olaylar farklı gelişti. Yazmasındaki esas amaç başkaymış gönlünden geçen barışmak değilmiş aslında. O yüzden her yerden engelledim
Ya zaten amaç intikam almakmış kafasınca. Anlam veremiyorum. Biz sevgiliyken arabasının plakasını benim ismimin ilk üç harfi almıştı herkeste biliyordu. Tanıdığına satmıştı ayrılınca geçen sene sırf plakasını sevdiğim için o arabayı geri aldım falan dedi. Bu sabah yine aradı konuşalım açar mısın falan diye açmadım. Aşırı dengesizlikler peşindeyeni bosandiginiz icin duygusal bir aclik vardir eminim. Tabiki flört edin gezin tozun size kimse karisamaz iyce taniyin ama hemen evlenmeyin. Daha cok taze 2 ay olmus bosanali cok kotu seylerde yasamizsiniz kendinize zaman taniyin.
Dengesiz değil sinsi. Acı çekiyor musun diye kontrol ediyor. Sakın yüz verme o zevki tatmasın sümsük.Ya zaten amaç intikam almakmış kafasınca. Anlam veremiyorum. Biz sevgiliyken arabasının plakasını benim ismimin ilk üç harfi almıştı herkeste biliyordu. Tanıdığına satmıştı ayrılınca geçen sene sırf plakasını sevdiğim için o arabayı geri aldım falan dedi. Bu sabah yine aradı konuşalım açar mısın falan diye açmadım. Aşırı dengesizlikler peşinde
Olmaz olmaz. Exten next olmazNeden olmasın ama ağırdan alın biraz, yeni bir ilişkiye başlamak şuan için erken gibi
Az buz değil 3 4 sene tanıdım ondan beklemezdim Böyle bir şey ama ya ben çok safım ya karşımdaki fazla kurnaz.. takıntıya dönmüş ego tatmini olunca iş bitti ama hala da yazmaya iletişim kurmaya çalışıyor ilginçDengesiz değil sinsi. Acı çekiyor musun diye kontrol ediyor. Sakın yüz verme o zevki tatmasın sümsük.
3 - 4 sene ne ki ? İnsanlar 30 yıllık eşine yeni tanıdığım özelliklerin var diyor. :) Saf değilsiniz ama daha iyi niyetlisiniz. Ego tatmini işi tam olmamış ki iletişim kurmaya çalışıyor hala. Tam olsa yapmazdı bunu.Az buz değil 3 4 sene tanıdım ondan beklemezdim Böyle bir şey ama ya ben çok safım ya karşımdaki fazla kurnaz.. takıntıya dönmüş ego tatmini olunca iş bitti ama hala da yazmaya iletişim kurmaya çalışıyor ilginç
Evet tam olarak halledemedi ego tatminini. Zaten buluştuğumuz günde sürekli beni özledin dimi diye sordu bende inatla hayır araya zaman girdi başkasıyla evlenmedim sevmeden de değil sevdim onu anlaşamadık sana duygularım nötrlendi sanki yakın eski bir arkadaşım gibisin dedim. Saçma sapan konuştuktan sonra bu sabahta 6 7 defa aramış açmadım. Mesaj açmış beni mutlaka ara önemli şeyler konusucam diye aramıyorum dedim. Üsteledi cevap vermedim. Bu kadar üzücü şeyler yaşamışken sağ gösterip sol vuran eski sevgili ile uğraşmak istemiyorum..3 - 4 sene ne ki ? İnsanlar 30 yıllık eşine yeni tanıdığım özelliklerin var diyor. :) Saf değilsiniz ama daha iyi niyetlisiniz. Ego tatmini işi tam olmamış ki iletişim kurmaya çalışıyor hala. Tam olsa yapmazdı bunu.
En iyisini yapmışsınız. Tam istediğini elde edemeyince peşinize düşmüş. Hiç fırsat vermeyin. Geleceğe ve kendinize odaklanın. İyi insanlar çıkar umarım karşınıza.Evet tam olarak halledemedi ego tatminini. Zaten buluştuğumuz günde sürekli beni özledin dimi diye sordu bende inatla hayır araya zaman girdi başkasıyla evlenmedim sevmeden de değil sevdim onu anlaşamadık sana duygularım nötrlendi sanki yakın eski bir arkadaşım gibisin dedim. Saçma sapan konuştuktan sonra bu sabahta 6 7 defa aramış açmadım. Mesaj açmış beni mutlaka ara önemli şeyler konusucam diye aramıyorum dedim. Üsteledi cevap vermedim. Bu kadar üzücü şeyler yaşamışken sağ gösterip sol vuran eski sevgili ile uğraşmak istemiyorum..
Umarım iyi insanlar çıkar. Bir kilo verme durumum var onu bi tamamlıyım , biraz kalp yaralarımı sarayım. Eskiler tamamen geride kalacak umuyorum kiEn iyisini yapmışsınız. Tam istediğini elde edemeyince peşinize düşmüş. Hiç fırsat vermeyin. Geleceğe ve kendinize odaklanın. İyi insanlar çıkar umarım karşınıza.
Kilo verilir ya yaparsınız siz.Umarım iyi insanlar çıkar. Bir kilo verme durumum var onu bi tamamlıyım , biraz kalp yaralarımı sarayım. Eskiler tamamen geride kalacak umuyorum ki
Olur bal gibi de olur, ben birini duydum kızla adam evlenmeye karar vermişler ailesi kızı yurtdışına kaçırıp evlendirmiş başkasıyla, adam da türkiyede evlenmiş sonra neyse adamın karısı ölmüş bir iki senedir kadın da kocasını boşamış tam 25 yıl sonra evleniyorlar. Ne hikayeler var..Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay oluyor boşandım. Eski eşle evlenmeden önce hayatımda başka bir sevgilim vardı 3 senelik bir ilişkimiz vardı çok güzel bir ilişkiydi empati kurardık birbirimize sürprizler hediyeler alırdık eğlendirdik güzel vakit geçirirdik çok seviyordum onu her neyse sonra bir iki yalan söyledi 3 ay Amerika’ya gitti saçma sapan şeyelrden ayrıldık. Ve ayrıldıktan 1.5 sene sonra ben başkasıyla evlendim, eşimi de sevmiştim fakat bana kötü davranışlarda bulundu mutlu bir evlilik geçiremedim bebeğim karnımda öldü vs. Boşandık. O da benim boşandığımı duymuş, mesaj attı görüşmek istediğini söyledi. O da benden sonra birkaç kişi ile görüşmüş ama yapamamış , vajinismus yaşadığımı bebek kaybettiğimi herşeyi anlattım. Bunları anlatırken ağlayacak gibi oldum çok üzüldü. Ve bana ne olursa oldu boşandın bitti, eğer istersen yeni bir sayfa açalım yeniden olalım dedi. (Bu arada eski sevgili ile bizim babalarımız çok eski arkadaşlar ve baya ortak tanıdıklarımız var yani evlendi boşandı eski sevgiliye döndü dedikoduları fazlası ile çıkacaktır) kimsenin hakkımızda ne düşündüğü umrumda değil ben seni hala istiyorum yarım kaldık seninle biraz zaman geçsin gel evlenelim dedi.
Buraya kadar herşey tamam, sevgiliyken cidden çok sevmiştim. Ama şimdi karşımda oturunca tekrar sevebilir miyim diye düşünüyorum tekrar aynı duyguları duyabilir miyim , tekrar olur mu, aileler ne der ?, Mutsuz giden bir evlilikti ama eski eşe nefretim hala taze. Duygusal boşlukta mıyım diye düşüyorum. Var mı böyle boşanıp eski sevgilisi ile barışan?
İsterseniz bir gün buluşma ayarlayıp görüşün, hemen bişeyler yaşamak zorunda değilsiniz ve ya evlenmek hem sizin içinde iyi olur dertleşmek anlamında zaten o an sorduğunuz soruya eminim cevabınıda bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba, yaklaşık 2 ay oluyor boşandım. Eski eşle evlenmeden önce hayatımda başka bir sevgilim vardı 3 senelik bir ilişkimiz vardı çok güzel bir ilişkiydi empati kurardık birbirimize sürprizler hediyeler alırdık eğlendirdik güzel vakit geçirirdik çok seviyordum onu her neyse sonra bir iki yalan söyledi 3 ay Amerika’ya gitti saçma sapan şeyelrden ayrıldık. Ve ayrıldıktan 1.5 sene sonra ben başkasıyla evlendim, eşimi de sevmiştim fakat bana kötü davranışlarda bulundu mutlu bir evlilik geçiremedim bebeğim karnımda öldü vs. Boşandık. O da benim boşandığımı duymuş, mesaj attı görüşmek istediğini söyledi. O da benden sonra birkaç kişi ile görüşmüş ama yapamamış , vajinismus yaşadığımı bebek kaybettiğimi herşeyi anlattım. Bunları anlatırken ağlayacak gibi oldum çok üzüldü. Ve bana ne olursa oldu boşandın bitti, eğer istersen yeni bir sayfa açalım yeniden olalım dedi. (Bu arada eski sevgili ile bizim babalarımız çok eski arkadaşlar ve baya ortak tanıdıklarımız var yani evlendi boşandı eski sevgiliye döndü dedikoduları fazlası ile çıkacaktır) kimsenin hakkımızda ne düşündüğü umrumda değil ben seni hala istiyorum yarım kaldık seninle biraz zaman geçsin gel evlenelim dedi.
Buraya kadar herşey tamam, sevgiliyken cidden çok sevmiştim. Ama şimdi karşımda oturunca tekrar sevebilir miyim diye düşünüyorum tekrar aynı duyguları duyabilir miyim , tekrar olur mu, aileler ne der ?, Mutsuz giden bir evlilikti ama eski eşe nefretim hala taze. Duygusal boşlukta mıyım diye düşüyorum. Var mı böyle boşanıp eski sevgilisi ile barışan?
Olmaz olmaz. Exten next olmazgüncelleme yaptım ama ilk yazdığımı okuyunca böyle demeniz normal. Hasar tespiti yaptı, egoyu tatmin etti. Şey gibi oldu sarhoştum aydım ben bu işten caydım seven değilde takıntı yapmış bir insan var maalesef karşımda.
Güncelleme yaptım gerçek amacı barışmak değilmişİsterseniz bir gün buluşma ayarlayıp görüşün, hemen bişeyler yaşamak zorunda değilsiniz ve ya evlenmek hem sizin içinde iyi olur dertleşmek anlamında zaten o an sorduğunuz soruya eminim cevabınıda bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Evet bir kez daha ayrılarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum. Sadece sevgilisi olan bir insanla bilmeden de olsa buluştuğum için kendimi kötü hissettim ama dediğim gibi bilmiyordum. Artık önümüzdeki kısmetlere bakacağızSittirsin gitsin ruh hastası alkolik.. zamanında yemiş tekmeyi oh olsun