Boşandım, Eski sevgilim barışmak istiyor

Yok konusmalari okuyamadım konu sahibinin mesajını okudum tek .öyle mi adi serefisiz .kimseye güvenmemek lazım
Aynen öyle üstte bir arkadaş şey yazmıştı hasar tespiti yapıp egosunu tatmin etmek tam olarak onu yaptı. Sorularını sordu cevapları tamamladı Kafam karışık biraz zaman verelim gibi saçma sapan dengesizlikler yaptı konuşma bitti exten next olmuyor kesinlikle.

Niyeyse bana hep ex ten next olmaz gibi
Geliyor ama zaman tanıyın
Hemen evlilik falan düşünmeyin
Eğer samimiyetine inanıyorsanız yeniden bir konuşun bakalım
Evet olmuyor. Zaten olaylar farklı gelişti. Yazmasındaki esas amaç başkaymış gönlünden geçen barışmak değilmiş aslında. O yüzden her yerden engelledim

yeni bosandiginiz icin duygusal bir aclik vardir eminim. Tabiki flört edin gezin tozun size kimse karisamaz iyce taniyin ama hemen evlenmeyin. Daha cok taze 2 ay olmus bosanali cok kotu seylerde yasamizsiniz kendinize zaman taniyin.

yeni bosandiginiz icin duygusal bir aclik vardir eminim. Tabiki flört edin gezin tozun size kimse karisamaz iyce taniyin ama hemen evlenmeyin. Daha cok taze 2 ay olmus bosanali cok kotu seylerde yasamizsiniz kendinize zaman taniyin.
Ya zaten amaç intikam almakmış kafasınca. Anlam veremiyorum. Biz sevgiliyken arabasının plakasını benim ismimin ilk üç harfi almıştı herkeste biliyordu. Tanıdığına satmıştı ayrılınca geçen sene sırf plakasını sevdiğim için o arabayı geri aldım falan dedi. Bu sabah yine aradı konuşalım açar mısın falan diye açmadım. Aşırı dengesizlikler peşinde

Dengesiz değil sinsi. Acı çekiyor musun diye kontrol ediyor. Sakın yüz verme o zevki tatmasın sümsük.

Neden olmasın ama ağırdan alın biraz, yeni bir ilişkiye başlamak şuan için erken gibi
Olmaz olmaz. Exten next olmaz güncelleme yaptım ama ilk yazdığımı okuyunca böyle demeniz normal. Hasar tespiti yaptı, egoyu tatmin etti. Şey gibi oldu sarhoştum aydım ben bu işten caydım seven değilde takıntı yapmış bir insan var maalesef karşımda.

Dengesiz değil sinsi. Acı çekiyor musun diye kontrol ediyor. Sakın yüz verme o zevki tatmasın sümsük.
Az buz değil 3 4 sene tanıdım ondan beklemezdim Böyle bir şey ama ya ben çok safım ya karşımdaki fazla kurnaz.. takıntıya dönmüş ego tatmini olunca iş bitti ama hala da yazmaya iletişim kurmaya çalışıyor ilginç

3 - 4 sene ne ki ? İnsanlar 30 yıllık eşine yeni tanıdığım özelliklerin var diyor. :) Saf değilsiniz ama daha iyi niyetlisiniz. Ego tatmini işi tam olmamış ki iletişim kurmaya çalışıyor hala. Tam olsa yapmazdı bunu.

Evet tam olarak halledemedi ego tatminini. Zaten buluştuğumuz günde sürekli beni özledin dimi diye sordu bende inatla hayır araya zaman girdi başkasıyla evlenmedim sevmeden de değil sevdim onu anlaşamadık sana duygularım nötrlendi sanki yakın eski bir arkadaşım gibisin dedim. Saçma sapan konuştuktan sonra bu sabahta 6 7 defa aramış açmadım. Mesaj açmış beni mutlaka ara önemli şeyler konusucam diye aramıyorum dedim. Üsteledi cevap vermedim. Bu kadar üzücü şeyler yaşamışken sağ gösterip sol vuran eski sevgili ile uğraşmak istemiyorum..

En iyisini yapmışsınız. Tam istediğini elde edemeyince peşinize düşmüş. Hiç fırsat vermeyin. Geleceğe ve kendinize odaklanın. İyi insanlar çıkar umarım karşınıza.

En iyisini yapmışsınız. Tam istediğini elde edemeyince peşinize düşmüş. Hiç fırsat vermeyin. Geleceğe ve kendinize odaklanın. İyi insanlar çıkar umarım karşınıza.
Umarım iyi insanlar çıkar. Bir kilo verme durumum var onu bi tamamlıyım , biraz kalp yaralarımı sarayım. Eskiler tamamen geride kalacak umuyorum ki

Umarım iyi insanlar çıkar. Bir kilo verme durumum var onu bi tamamlıyım , biraz kalp yaralarımı sarayım. Eskiler tamamen geride kalacak umuyorum ki
Kilo verilir ya yaparsınız siz. Kalp yaralarıda zamanla sarılıyor yeter ki siz de o zamanda boş durmayın. Hayatın akışına katılın. Kalacak tabi ki. İnsan neleri geride bırakmıyor ki ? Hayat ve zaman insanı iyileştirmek için var.

Olur bal gibi de olur, ben birini duydum kızla adam evlenmeye karar vermişler ailesi kızı yurtdışına kaçırıp evlendirmiş başkasıyla, adam da türkiyede evlenmiş sonra neyse adamın karısı ölmüş bir iki senedir kadın da kocasını boşamış tam 25 yıl sonra evleniyorlar. Ne hikayeler var..

Yeni güncelleme : Hanımlar , eski sevgilim artık tanıdığım kişi değilmiş. İnstasında bir kız dikkatimi çekince baktım ki tüm arkadaşlarıyla komşusu ile takipleşen bir kız var, hemen durumu anladım ve kendisine zarf attım Yasemin benle buluştuğunu biliyor mu ne kadar yanlış yaptığın vs diyince döküldü tabi. Sırf beni cezalandırmak için benimle görüşmüş alkolün etkisindeymiş vs. Gibi saçma sapan şeyler söyledi. Ben ise onun yüzünden kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi hemcinsime yapmış oldum sevgilisi olmadığını söylediği ve çok ısrar ettiği için onunla görüştüm. Kendimi kötü hissediyorum bilgim dahilinde olmasa da sevgilisi olan biri ile görüştüğüm için. Kendisinden midemin bulandığını söyleyerek engelledim. Kendime çok kızıyorum zamanında üniversite seçiminde sırf bu eski sevgilim çok üzülüyor diye şehir dışına gitmedim kendi şehrimde okudum. O ise artık tanıdığım insan değil yalancının biri olmuş

İsterseniz bir gün buluşma ayarlayıp görüşün, hemen bişeyler yaşamak zorunda değilsiniz ve ya evlenmek hem sizin içinde iyi olur dertleşmek anlamında zaten o an sorduğunuz soruya eminim cevabınıda bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Sittirsin gitsin ruh hastası alkolik.. zamanında yemiş tekmeyi oh olsun

Güncelleme yaptım gerçek amacı barışmak değilmiş

Sittirsin gitsin ruh hastası alkolik.. zamanında yemiş tekmeyi oh olsun
Evet bir kez daha ayrılarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum. Sadece sevgilisi olan bir insanla bilmeden de olsa buluştuğum için kendimi kötü hissettim ama dediğim gibi bilmiyordum. Artık önümüzdeki kısmetlere bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…