Boşandım, Eski sevgilim barışmak istiyor

"Abooo sinsiiye bak" demekten kendimi alamadım demek altmış yaşında boşansan yine bu inatla kokmuş kalbiyle gelip intikam alacaktı içini dökecekti ne gelişmemiş insanlar var yaa tövbee

Bi sans vermeden bunu bilemezsin ki gidin bi gorusun bi adim atin sevgili gibi degilde arkadas gibi baktin eski duygular var devam edersiniz yoksa baslamadan biter

"Abooo sinsiiye bak" demekten kendimi alamadım demek altmış yaşında boşansan yine bu inatla kokmuş kalbiyle gelip intikam alacaktı içini dökecekti ne gelişmemiş insanlar var yaa tövbee
Valla şaka gibi. Telefonda da ilk aradığında oh olsun demişsindir içinden diyorum ben öyle bir insan mıyım aşk olsun dedi :) daha fazlasıymış. Birde sevgilisi varmış gizli gizli aramış beni.

Bi sans vermeden bunu bilemezsin ki gidin bi gorusun bi adim atin sevgili gibi degilde arkadas gibi baktin eski duygular var devam edersiniz yoksa baslamadan biter
Şans verdim de adamın amacı başkaymış. Sevgilisi varmış. Ego tatmin etmeye gelmiş. Yukarıda konuya güncelleme yaptım

Valla şaka gibi. Telefonda da ilk aradığında oh olsun demişsindir içinden diyorum ben öyle bir insan mıyım aşk olsun dedi :) daha fazlasıymış. Birde sevgilisi varmış gizli gizli aramış beni.
Kız neden öğrenmesin ki ne mal olduğunu? İç sesimdi dışıma kaçtı pardon

Kız neden öğrenmesin ki ne mal olduğunu? İç sesimdi dışıma kaçtı pardon
Aslında söyleyecektim ama. Eski eşimi falan biliyor. O da bana pislik yapabilir Eski eşim boşanalı iki Ayda olsa eski sevgili ile görüşmemi kabul edemez sorunlu bir tip başım ağrır. Kızda çok güzel tatlı bi kız Yasemin ismi , ismi gibi de çiçek gibi. hep evlilik teklifi sayfaları. Gelinlik organizasyon falan takip etmiş sevgili olduktan sonra hayalleri var belli ki. Ama bilmiyor ki sevgilisi eski sevgilisini aradı görüştü sonra 6 ay bekle ben yoğunum ikimizde kafamızı toplayalım görüşelim dedi vs vs.

Kendi açından haklısın hazır kurtulmuşken bela olmasın eski eş. Kız için üzüldüm umarım geç olmadan anlar nasıl biri olduğunu.

Katrandan şeker olmayacağını anlamış oldunuz tekrar .
Bence bir süre ruhunuz ve bedeniniz bir olsun . Sadece kendinize iyi gelen şeyler yapın . Hayatınıza birini dahil etmek için çok erken .
Bir arkadaşım 8 yıl oldu boşanalı , çocuklarıyla mutlu Mesut yaşıyor . Hiç evlenmek vs aklımın ucundan geçmiyor diyor .
Bir arkadaşım da boşandı ama çocuğu yok , o da sürekli sevgili değiştiriyor. Sırf hediye aldırmak için sevgili yapıyor diye düşünüyoruz , hatta esprisini bile yapıyoruz artık .
Acele etmeyin. Önce kendinizi çok sevin . Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…