Boşandım, Eski sevgilim barışmak istiyor

Bu konu önceden de açılmıştı sanki.. Sevgili sonradan vazgeçmişti

Çok var boşandıktan sonra eski sevgilisiyle evlenen
Eski ile evlenmek için boşananda var
Ayrılık sebebiniz yalanlarıymış
Düzeldiğine artık yalan söylemeyeceğine inaniyorsanız neden olmasın
Ama daha çok yeni olmuş boşanalı
Acele etmeyin yinede

y olmuş bebeginizi kaybetmissiniz erken henüz yeni bir ask için. Bekleyin bir muddeta

Ben de şans verilebileceğini düşünüyorum gerçekten sevgi varsa. Bir de o geçmişte kalan ilişkinin bitiş sebebi çok kötü olmamalı. Çünkü ben kolay kolay sineye çekemem. He eski sevgilisiyle barışan kötü örnekler de verebilirim bu da fazla çevremde Ama benim bu bahsettiklerim hep evlenmeden önce olan olaylar. Yani konu sahibi arkadaşın durumu daha farklı o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim

Varsa da nadirdir, benim çevremde de eski sevgilileriyle tekrar baslayanlar oldu ama iyi devam eden olmadı. Ha ancak nasıl olur, yaslar genctir, tecrubesizlikle ağır denemeyecek hatalar olmuştur. Kişiler olgunlasmistir eski hatalardan ders alinmistir vs ancak öyle. Konu sahibinin eski sevgilisiyle iliskisi neden bitmis okumadim, böyle bir seyse bir şans verilebilir ama gene de daha yeni bosanmis. Yasananlarin etkisi hala tazeyken hata yapma ihtimali yüksek. Hiç acele etme derim konu sahibi.iyi gozlemle.

Çok iyi giden bi ilişki bitmezdi diye dusunuyorum ben. Yalan dolan girmiş işin içine ve yalan meselesi direkt karakter ile ilgilidir. Bu adam değişti mi şimdi?
Bence de acele etme, içimde kalmasın diyosan gözlemle vakit geçir, hemen evlenelim kafasina girmeyin, zamanla şekillenir.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ex iniz Şimdi boşanınca karşınıza çıkıyor. Bir yanım olur diyor ama bir yanım bilmiyorum açıkçası.
2 ay çok kısa zaman. Nefret taze demişsiniz. Nefret en güçlü duygudur. Nötre dönüşmeden hayatınıza birini almayın derim. Çivi çiviyide söker bu arada bunada inanıyorum. Ama hiç değilse nefretin törpülenmiş olması gerek diye düşünüyorum. Bence duygusal olarak boşluktasınız sizinde dediğiniz gibi.
Hele bir o boşanmanın harı sönsün. Ailelere konuyu bir şekilde açarsınız. Ha tabii bu arada o kişide evlenip boşandımı, ailesi böyle bir durumu kabul eder mi. Evet sizin fikirler önemli falan diyoruz ama kimi aile boşanmış biriyle çocuğunun evlenmesine karşı olabiliyor. Yani hiç değilse bizimkiler öyleydi açıkçası.
Bence biraz ilişki durumuna ara verin derim. Eğer hala sizinle bir gelecek planı yapıyorsa o adam her şeyle savaşır zaten. Ama hiç değilse kenfi düzeninizi oturana kadar size alan açmalı, darlamamalı.

Daha çok erken değil mi?Biraz zaman tanıyın kendinize...çabuk karar verip pişman olmayin

Birebir aynı hikayem. Evlenme kararı aldık ve çok mutluyum. Ne onun ne benim eski hallerimiz yok çocukluğu atmışız ve birbirimizden ayrı geçen zamnda hayat öyle güzel eğitmiş ki o da bende gereken kıvamdayız. Exten next olur mu deniyorum sizin için

Bence de ozel durumunuzu anlatmaniz cok yanlis olmus. O kadar ince detaylara girmeniz hic dogru 1 adim degil. Kaldi ki kendisi de zamaninda ex olmus 1 sevgili imis. Hangi amacla yaklastigini ogrenmek daha iyi fikrimce.

Bazı bilgileri eksik yazmışım. O hiç evlenmedi sadece birkaç kişiyle görüşmüş takıldım ciddi düşündüm seni aradım olmadı dedi. Bana mesaj attıktan sonra yüzyüze görüştüm. Bu arada ortak tanıdıklarımız olduğu için hep haberlerimi almış , hatta ex eşle aynı berbere gidiyormuş benim instada soyad profil resmi kalkınca ayrıldığımı düşünerek ex eşin insta profiline bakmak için berberi yemeğe çağırmış. Hep takipte kalmış.Yüzyüze konuştuktan sonra sürekli beni özledin mi diye sordu elimi tutmak istedi. Biz ayrıldığımızda çocuktuk ben 20 o 23 yaşındaydı ayrıldığımız zaman. Ailesi evlenip boşanmış birine sorun çıkartmaz muhafazakar bir aile değil.
Fakat sorun şu evet ben bu insanı çok seviyordum ama sonra başkasını sevdim evlendim tamam sevgi bitti ama eski eşe çok koşuyorum Nefret var içimde. Sanki umutlar tükenmiş gibi duygularım körelmiş bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim.
Dipnot: size göre vajinismus anlatılmayacak bir şey olabilir ama iki çok yakın arkadaş konuşuyor gibiydik ve ona anlatmak istedim. Evlilikte yaşadığım kötülükleri de anlattım dertleştim.
Bana ilginç gelen onca olan şeye rağmen hala istemesi, takıntı olabilir intikam alma isteği olabilir ama nefret hissetmedim gözlerinde konuşmasında. Şefkatli yaklaşıyordu.

Ama dediklerinize katılıyorum bende ona aynı şeyi söyledim 2 ay çok kısa, duygusal olarak iyi değilim. Kötü bir düşük süreci yaşadım üstüne boşanma beni yıktı. Duygularım yok oldu sanki. Eski sevgili çok inatçıydı hala çok inatçı. Ben duygularım karışık dedikçe görüşelim üstesinden geliriz diyor

Boşanır boşanmaz hemen size mesaj atıp yeniden olalım diyen sevgili bana takıntılı geldi ve bu beni korkuturdu açıkçası.
İçini bilemiyoruz belki de intikam almaya çalışacak
Evet doğru söylüyorsunuz, ben olsam onun yerinde yazmazdım. Alkollu oldugu için o an cesaret ettiğini söyledi bana. Çok canı yanmış ama gözünde intikam yoktu

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış derler.Yalan söylemek affedilebilecek birsey değil,ince eleyip sık dokuyun.Şu anda bir boşlukta olabilirsiniz ama çok dikkatli olun derim.

evet , yalan söylemek huydur bence de. Yalan dediysem durum şu; babası hatta tüm sülalesi alkol almayı çok seviyor çok kullanıyorlar bende ona alkol almaması konusunda ısrarda bulunuyordum onlar gibi olmasından korkuyordum cunku. O da kaybetme korkusundan dolayı yalan söylediğini söylüyordu onun dışında başka yalan yakalamadım. Biz ayrıldığımız sene babası battı sıkıntılı süreçler geçirdi iki sene önce prenses gibi davranan adam gitti yerine sinirli biri geldi, saçma sapan şeylere yükseldi. Şimdi kendisi hata yaptığını, çocukluk olduğunu falan söylüyor. O zamanlar bağırdığı için özür diliyor vs.

Psikolog desteği alabilirsiniz bu süreçte.Yasadiklariniz zor ve cok taze.Vaginismus bosanma evlat kaybi.. Ben de iki ay önce boşandım.Eski esim 1 ay sonra evlendi.Bu süreçte Psikolog desteği almaya basladim.Cunku bir kızım var ve ben iyi olursam o da iyi oluyor.
Sizi tanımayan olaylara ve size dışarıdan bakan profesyonel birinin tavsiyeleri bakış acınizi değiştiriyor.En azindan daha iyi nasil olursunuza cevp arıyor sizinle.
Erkekler malesef bizim gibi degiller.Caninizi yakmak için sizin anlattiginiz konularla karsiniza silah olarak çıkartabiliyorlar.
Ben olsam anlaşamadık ayrıldık der konuyu kapatırdım.Siz güvenip anlatmissiniz ama bundan sonra gecmisle ilgili çok ayrıntı vermek yerine gelecek planlarınızı paylaşın.Yapmak istediklerinizi, hayallerinizi.Bakalim o gelecekte kendine yer acacak mi? Acele etmeyin lütfen.Hem gençsiniz hem de acınız çok taze.Psikolog bosanmanin da bir YAS süreci olmasi gerektigini ve bunu yasamanin normal oldugunu söyleyip kendinize zaman tanıyın diyor.
En azindan bir kere Psikologla görüşün.
Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…