Boşandım çok mutsuzum

+1
üstelik çocuğunuz da varmış konu sahibi
şart mı evlenmek
çalışıyor musunuz ve çocuğunuzla yalnız mı yaşıyorsunuz
Yok canım şart değil yani hayatımı tek başıma geçirebilirim hepiniz yalnız yaşıyosunuz ya. Bu yorumu evli çocuk isteyen ya da çocuklu insanlar yapıyor ya sinir oluyorum. Ne demek evlilik şart mı ya sevmek ve sevilmek bi ihtiyaçtır siz niye o ihtiyacınızı karşılayasınız da be .karşılamayayım sırf şanssız bir evlilim yaptım diye?

Neyle ilgili olursa olsun bazı kadınlar kocasız duramıyor diye aşağılar gibi konuşan birinin bekar ve hiç evlenmemiş olması lazım ki olabilir zihniyeti öyle diyebileyim. Evlenmişse ne hakla başkasını yargılıyor kendi kocasız duraymış önce

Allah yardımcın olsun arkadaşım..ben seni anlıyorum.yaşin çok genç senden daha büyük bekar arkadaşlarim var ve yinede pozitif bakıyorlar.yasli heriflerin cüretkar tavrı ve sizin umutsuzluğa sevkolmaniz acaba küçük yerdemi yaşıyorsunuz diye düşündüm.nerede yazarsanız yaşayın yinede umutsuz olmayın.ikinci evliliğini yapan hemde sizin gibi çocuğuyla hem Nisan hem dügunu olan çok kişi tanıdım.kimse mutlu yuvasını bırakipta eşinden boşanmaya kalkmaz,demekki hani son noktası olurya insanın artık dayanamaz,sizi o hale getirmiş.ins hayırlı bir evlilik yaparsınız geçecek bu günler sağlık olsun.

Allah razı olsun

sevmek sevilmek bir ihtiyaçtır evet ama illa da koca illa da koca değil
heee çıkar karşınıza iyi istediğiniz gibi biri o zaman olabilir
eski eşinizle şu muhabbetlere girip ben ne olacağım moduna daha 3 ayda girmişsiniz
en önceliğiniz evladınız olmalı evlilik şuan hiç aklınızda olmamalı bence
ne kadar saptırıyorsunuz
boşanalı 3 ay olmuş biri ben evlenebilecek miyim moduna girerse bu forumda da heryerde de böyle sözlere maruz kalacaktır.

Önce yazdıklarımı okuyun benim şuan zaten evlilik gibi bi niyetim yok. Bu yaşta bile yaşlı insanlar baktığına göre oğlumu büyütüp artık evlenebilirim dediğim zaman da karşıma 70 yaşında insanlar mı gelecek. O yüzden kocama geri mi dönsem diye düşündüm. Istediğim gibi birileri beni artık istemez istese de ailesi istemez gibi geldi. Türkiyede insanların boşanmışlara bakışı farklı bu beni üzdü. Yaşlı insanlardan ilgi görmek çok moralimi bozdu hepsi bu

yahu az bı dur dınlen.çocuğun pıskolojısını düşün.evladınla hayatını yaşa..hiç mi çocuğunu düşünmuyosun..yuz verme dedelere.başın dık dursun.ne bu acele.çıkar elbette.

anladım canınız sıkılmış
eski eşe dönmek gibi bir hataya düşmeyin daha çok üzülürsünüz
hakkınızda hayırlısı olsun

dul eşi vefat edene denir

kimliğinizde bekar yazmıyor mu dul ne demek ?

Hayatta ‘gereğinden önce endişelenmek’ kadar insana hata yaptıran başka bir şey daha yoktur. Sevmek-sevilmek elbette ihtiyaç ve bunu istemek de çok doğal. Fakat sizin şuanki düşünme şekliniz, sadece felaket senaryoları yazmanıza neden oluyor. Bu şekilde düşünmeye devam ederseniz, sizi döven-aşağılayan eski eşinizi bile kaçırılmış bir fırsat olarak göreceksiniz. Bunu yapmayın kendinize. Biraz sağlıklı düşünün ve öncelikle eski eş defterini kapatın. Sonra da bu ‘yalnızlık kaygısı’ ile başetmek için profesyonel bir yardım alın. En önemlisi de şu ki: lütfen bugüne dönün, ne geçmiş-ne gelecek, sadece bugüne dönün ve rutin hayatınızla ilgilenin.

Çok muhteşem bir evliliğiniz olsaydı eğer 5 yaşındaki çocuğunuz varken boşanmazdınız.
Demekki problemleriniz vardı ki boşandınız.
Adam da hödüğün biri belli bu anlattıklarınızdan.
Neden onun etkisinde bu kadar kalıyorsunuz ki onu anlayamadım?
Onun sözü neden bu kadar sizin için anlam ifade ediyor??

Öncelikle eski eşinize kulak tıkamayı öğrenmeniz gerekiyor.
Daha sonrasında özgüven sahibi olmak için bir erkeğe ihtiyacınız olmadığını da öğrenmeniz gerekiyor!
Evde kalmış tabiri, hiç evlenmemiş kişiler için kullanılan demode bir laftır.
Artık kimse evde kalmıyor merak etmeyin, insanlar "tercih" yapıyorlar.
Evlilikte bir tercihtir, kimisi evlenmek ister kimisi istemez, bu onu hiç bir kategoriye sokmaz merak etmeyin.

Daha şurada boşanalı kaç zaman olmuş, sizin şu dediklerinize bir bakın?
Kendinize gelir misiniz lütfen?
Sizin önceliğiniz şu an çocuğunuz ve çocuğunuzun ruhsal sağlığı olması gerekir!
Unutmayın ki sizin bu yaşadıklarınızdan sizin etkilendiğiniz kadar ve hatta fazlası çocuğunuz etkileniyor.
Önceliği isterseniz ona verin derim!
Daha çocuk babası ile aynı evde yaşayamama durumunu sindirmesi gerekirken, yabancı birini hayatına sokmak sizce ne kadar mantıklı??

Ben de bosandim bi kızım var dünyalar tatlısı evet kadın ruhsal olarak cöküyo kendini boslukta hissediyo ama gecici bunlar merak etme suan ikinci evliliğimi yaptım eşim bnden 7 yaş büyük Rabbime şükürler olsun ki mutluyuz kendime kiziyorum öyle bi adamla ömrümün en güzel yıllarını çürüttüm kendini salma çocuğun icin ayakta dur eski esinle de diyalog kurma sabret sükret dua et karşına elbet iyi birileri cıkacaktır

Arkadaşım zaten mutlu olsan boşanmazdın.
Öncelikle bu adımı atıp yeni hayatına baslayabildiğin için tebrik ederin.
Düşüncelern her boşanmış ibsankn kafasına az ya da çok gelmiştir.
Dediğimiz şu.
Merak etme istersen eski eşinle yine evlenirsin ancak o pek hatasını anlamışa benzemiyor. Üstelik saygı duymuyor. Kendi atakların üzerinde durarak saygınlıgını geri kazanmanı tavsiye ederim.
Öncelikle planlar yap. Babadı alıyor ya geri getirecekken de ki dısarda arkadaslarımla olacağım şu saatten önce olmaz.
Kendine iyşce bak. Yeni kıyacetler al. Saçına başına yeni havalı bi model ver. Eski eş düşünsün ki “ya bizim hatuna bi haller oldu, elden gidiyor” önce sana sözlü saldırıyı deneyecektir. Evlenirsen çocugu alırım vb tehdit. Sen gül geç o biraz zor de ve hiiiiiç muhatsp olma. Sonra da kendine davranışlarına ceki düzen verecektir.
Eğer eşin düzelirse neden olmasın. Ama ex’ten next olmaz demişler bu da ayrı bi gerçek.
Oğlun babasına düşkün ama emin ol bu büyüdükçe sana doğru değisecek. Hatta onda kalmak isteyip gelmek istemeyecek duygu sömürüsü yapacak. Hepsini yasadım ama geçti.
Sen hep anlayıslı olacaksın. Panik olma. Bağırmayacaksın. Karsısında hep sabırlı sevkatli bir anne görecek. Kalmak mı istiyor kal oğlum.gelmek mi istiyor gel oğlum.
Bırak babası çıtırlarla takılsın. Sen de biraz toparlan panik olma, kıymetini bil ve bildir. Değişime kendinden başla. Bak göreceksin inan eski eşimden oh be iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.
Not: ben gecen yıl saçlarıma röfle tarzı dibe yakın ombre yaptırdım platin sarısı. Eskiden bir güzelsem şimdi beş güzel ve havalı oldum. Ah ah neden daha önce yaptırmadım dedim. Genliğinin baharındasın. Yaslılar olur ancak deme. Onlar gelir sana evet ama sen kendini sevdikçe poxitif enwrji yaydıkça gençler de gelir.
Gezme tozma işi belki şimdi olmaz ama 2-3 sene sonra oğlun en iyi arkadaşın olacak.

Türkiyede boşanmış çocuklu kadına verilen ifade bu ben kendimi elbet bekar olarak görüyorum ama insanların nitelemesi bu şekilde oluyor malesef
siz de o insanlardan olmayın
siz kendinize 2 çocuklu dulum derseniz evet 70 yasındaki dedeler de gelir

ben de boşandım bundan 8 sene evvel
bir kere bile dulum diye düşünmedim ve sizin deyiminizle dulken dul olmayan bir erkekle evlendim.

diyenlere de ağzının payını verdim
kimlikte bile yazmayan kelimeyi kabul edemem

benden tavsiye siz de bu kelimeyi kendinize yapıştırmayın.

Çok teşekkür ederim güzel bi moral oldunuz

Allah mutluluğunuzu daim etsin ben de böyle olurum inşallah

çocuğunuz var yanınızda hiç yalnız değilsiniz. erkek sinek bile görmek istememeniz lazım daha bu aylar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…