- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
-
- Konu Sahibi mathsteacherr
Tanımadığım biriyle derdim olamaz.Bende boşandım kimse bana istek atmadı,kimse yanaşmadı demeniz beni kızdırdı.bazen istemesekte istemediğimiz şeyler geliyor başımıza.edeple alakası Yok ayrıca konuşulanlarınDerdin ne anlamadim. Kiminle ne derdin varsa ona git. Eger konusma stilin hep boyle kirici ise bence oturup biraz dusunmelisin. Baskalarinin problemini cozmek yerine, bence once kendi problemlerini cozmelisin. Benim seninle bir problemim yok. Sana da bir sey dedigim yok. Uzerine sen ne alindi isen bilwmem. Kirici bir sey yazdigim da yok. Yeni uye de degilim. Cogu insan da bilir ki genelde yapici biriyimdir. Yazdiklarimi nasil anladigin senin problemin. Ben ne yazdigimi iyi biliyorum. Edep yahu...
Yalan mi soyleyim. Kimse bana istek atmadi. Ayrica kimse yanasmadi diye birsey demedim. Istek atiyorlarsa hesap ayarlarini degistir bile dedim.Tanımadığım biriyle derdim olamaz.Bende boşandım kimse bana istek atmadı,kimse yanaşmadı demeniz beni kızdırdı.bazen istemesekte istemediğimiz şeyler geliyor başımıza.edeple alakası Yok ayrıca konuşulanların
Kendinize değer vermezseniz, kimse size değer vermez. Kendinize ve çocuğunuza odaklanin. Daha sağlıklı, daha bakımlı, daha kültürlü olmak için yaşayın. Sonrası gelecektir.3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
gerçekten öğretmen mısınız? dul nedir ya kendinizi neden bu kadar asagiliyorsunuz? evlenmein dünyanın sonu mu . her yastan kisilerle tanisabilirsiniz o kisiler siz hiz evlilik yaommamis olsaniz da belki yaklasimi o olacaktiEvliliği şuan düşünmüyorum ama bu yaşta bile ben düşünmezken dedem yaşındakiler bakıyor ilerde oğlum büyüdüğünde evlenmek istersem karşıma bunlar mı çıkacak ebedi dul mu kalcam ben diye korkuyorum
Konu sahibinin de son görülmesi 3 Ekim 20181 yillik eski konu hortlamis
Bende boşandım.O hayvanla evlı kalacagıma bırak dul desınler.Kınyanında başına gelsin.Hayat bu hepımıZ sınav oluoruz.3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum