Boşandım çok mutsuzum

simdi çevrenizdeki boşanmış kadınlar evlenmeyi tercih etmemiş olabilir, ayrıca sizin kafa yapınız kadınları aşağılar tarza evlenemiyor çünkü erkekler evlenmeye layık bulmuyor demissiniz nerdeyse tabi size göre güzel değillerse. Çevrenizden internet tanışıp mutlu olan insanları örnek göstererek de yine genelleme yapıp ordan mutlu olma şansın yüksek asıl çevredekiilerin ciddi düşünmediği önyargısını da hemen yapıştırmışsınız. Çevrenizdeki kişilerden yola çıkarak genelleme yapilmaz. Benim bildiğim cevrede genelde kadın tercih ediyor evleneceği ya da birlikte olacağı adamı demek ki çevreler farklı. Neyse yine de herkesin fikrine saygı duymak lazim.

Bi daha bu minvalde bisey yazarsa o eski kocan olcak paçavra, düzgün ilerleyen bir iliskim var sonunda lütfen artık beni rahatsiz etme, yaz bak yureginin yaglari nasi eriyor sonra.

Son düzenleme:
psikoljik olarak yardim almalısınız öncelikle. Eşinizle mutlu olsanız eminim ayrılmaz ite kaka götürürdünüz zaten.
Emin olun biri çıkar ama siz önce bir bakış açımızı degistirmeye çalışın. İnsanın bazıları direkt asılır şansını dener, bana normal geliyor boşanmakla alakası yoktur. İstemeziniz olur biter. Öncellikle kızınızı düşünün. Ben artik hicbir çiftin evliliğini garanti görmüyorum.Şartlar ve insanların evliliğe bakışı değişti, dünyada da her an her sey olabilir. Çevremdeki hic evlenmeyen kadın da var evlenir ayrılmış tekrar evlenmiş ya da evlenmemiş kadın da var. Ama bu tamamen kadınla alakalı. Birçok kadın evligi statü gördüğü icin 10-20 yıl katlamış, psikolojisi tamamen bozulmuş erkeğe, hayata ve kendine güvenini yitirmiş. Yeni bir hayat kurmakta zorlanıyor. Ne yasadığın farkında olup güçlü olanlar da sıfırdan tekrar hayat kuruyor.
Güzellikte önemli sizin icin özellikle kendinizi salmayın, zaman gecince sizin de acılarınız küçücük kalacak belki da sıfırdan hayat bile kuracaksınız. Başarılar...

Neden güzelim saldirir mi
Bilmiyorum herşey olabilir başıma bela almak istemem açıkçası.. Kendini herşey yapmaya söylemeye haklı görür ama ben başkasıyla görüşsem olay çıkarır gibi geliyor zaten söylüyor da. Başkasına bakmıycaksın şöyle yaparım böyle yaparım diye de ben sallamıyo gibi davranıyorum

Anlasildi senin caresiz ruh halin. Birini bulmak zor, bulsam bile burnumdan getirir diyosun icten ice. Pis herif kendi yapio sana gelince abes. Hic muhatap olma cocuk haricinde bir konuda, durduk yere mi atio o tarz mesajlari?

Onlar zaten tam firsatci.bosver dedeleri amcalari.hep boyle firsatci insanlarla dolu etrafimiz.bu duygudan kurtulmak icin evlenmek istiyor olabilir misin.bazen bazi seyleri biz kafamizda buyuturuz halbuku gercekte oyle deillerdir.cok kafana takmamaya calis

Valla oralardan zor.Ciddiyetsiz belli bir amac icin olan insanlar var

Anlasildi senin caresiz ruh halin. Birini bulmak zor, bulsam bile burnumdan getirir diyosun icten ice. Pis herif kendi yapio sana gelince abes. Hic muhatap olma cocuk haricinde bir konuda, durduk yere mi atio o tarz mesajlari?
Hiç düşmediki yakamdan sürekli mesaj atıyo cevap vermezsem oğlanla görüşcwm bahanesiyle mesaj atıyo

Sen bi makyaj yap cik alisveris yap güzel suslen al oglunu cikin güzel yerleri gezin para harcayin bak bakalım gordugn ilgiler kaygılar hem kendi ozguvenin ...fotoda paylas o catlasn

Dediklerimden nasil bir anlam cikardiniz anlamadim. Arsizsiniz demedim ben, oynakliktan da bahsetmedim. Yazim tarziniz icin soyleyecek soz bulamiyorum bile. Bildiginiz gibi yapin hanimefendi. Iyi gunler dilerim.

Dediklerimden nasil bir anlam cikardiniz anlamadim. Arsizsiniz demedim ben, oynakliktan da bahsetmedim. Yazim tarziniz icin soyleyecek soz bulamiyorum bile. Bildiginiz gibi yapin hanimefendi. Iyi gunler dilerim.
Sendeki bu hanımefendi olma çabaları nedir acaba ya?bi cool konuşmalar.yazım tarzım sizin gibi düşüncelere az bile yumuşak.siz boşanmış üzülen birine yazdıklarınıza baktınız mı okudunuz mu? Sanki yüz veriliyor gibi suçlayıcı eleştirici konuşmayın size de iyi uykular

Derdin ne anlamadim. Kiminle ne derdin varsa ona git. Eger konusma stilin hep boyle kirici ise bence oturup biraz dusunmelisin. Baskalarinin problemini cozmek yerine, bence once kendi problemlerini cozmelisin. Benim seninle bir problemim yok. Sana da bir sey dedigim yok. Uzerine sen ne alindi isen bilwmem. Kirici bir sey yazdigim da yok. Yeni uye de degilim. Cogu insan da bilir ki genelde yapici biriyimdir. Yazdiklarimi nasil anladigin senin problemin. Ben ne yazdigimi iyi biliyorum. Edep yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…