- 1 Aralık 2012
- 61
- 31
- Konu Sahibi mathsteacherr
Profilin çok ürkünç neyi temsil ediyor?Mutsuz olduğun için boşandın zaten, şu an sadece boşluktasın. Özgürlüğünün tadını çıkarmaya bak. Eski eşle çocuk harici görüşmemek en iyisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilin çok ürkünç neyi temsil ediyor?Mutsuz olduğun için boşandın zaten, şu an sadece boşluktasın. Özgürlüğünün tadını çıkarmaya bak. Eski eşle çocuk harici görüşmemek en iyisi.
Din istismarcılarını uyardığı için taşlanarak öldürülen Afganlı kadın.Profilin çok ürkünç neyi temsil ediyor?
Offf çok feciDin istismarcılarını uyardığı için taşlanarak öldürülen Afganlı kadın.
Biliyorum bu kadını. Korkunç bir olaydı!!!Din istismarcılarını uyardığı için taşlanarak öldürülen Afganlı kadın.
simdi çevrenizdeki boşanmış kadınlar evlenmeyi tercih etmemiş olabilir, ayrıca sizin kafa yapınız kadınları aşağılar tarza evlenemiyor çünkü erkekler evlenmeye layık bulmuyor demissiniz nerdeyse tabi size göre güzel değillerse. Çevrenizden internet tanışıp mutlu olan insanları örnek göstererek de yine genelleme yapıp ordan mutlu olma şansın yüksek asıl çevredekiilerin ciddi düşünmediği önyargısını da hemen yapıştırmışsınız. Çevrenizdeki kişilerden yola çıkarak genelleme yapilmaz. Benim bildiğim cevrede genelde kadın tercih ediyor evleneceği ya da birlikte olacağı adamı demek ki çevreler farklı. Neyse yine de herkesin fikrine saygı duymak lazim.Ben sizi haklı buldum. Internetten birilerini bulabilirsiniz. Turkiye olmadı yurtdışından birisini bulun. Her ülkedeki erkekler bizimki kadar geri kafalı değil. Kadını güzel bulup anlaştılar mı iş bitiyor. Benim çevremde gördüğüm boşanmış kadınlar %90 bir daha evlenemiyor, erkekler ciddi düşünmüyor eğer istisnai derecede üstün bir ozellikleri veya üstün bir güzellikleri falan yoksa.
not: Yazdığınız arkadaslık sitesinden birini bulmayacağım yazınızı okudum, ancak katılmıyorum. Çevremde gördüğüm en uyumlu evli çiftler internetten tanışmışlar. Bu sitelerin evlenmek için olanları, ciddi olanları var. Esas çevrenizden size uygun ve de ciddi düşünecek birisini bulmak zor. Sizin gibi boşanmış ve yeniden evlenmek isteyen sürüsüyle erkek var.
Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti.
psikoljik olarak yardim almalısınız öncelikle. Eşinizle mutlu olsanız eminim ayrılmaz ite kaka götürürdünüz zaten.3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Öyle bişey yazmaya da korkarım açıkcası başıma geleceklerden..Bi daha bu minvalde bisey yazarsa o eski kocan olcan paçavra, düzgün ilerleyen bir iliskim var sonunda lütfen artık beni rahatsiz etme, yaz bak yureginin yaglari nasi eriyor sonra.
Hiç alakası yok birini bulmak da istemiyorum şuanbence eşiniz birileriyle görüşmeye başladığı için siz hırs yapmışsınız.
Öyle bişey yazmaya da korkarım açıkcası başıma geleceklerden..
Bilmiyorum herşey olabilir başıma bela almak istemem açıkçası.. Kendini herşey yapmaya söylemeye haklı görür ama ben başkasıyla görüşsem olay çıkarır gibi geliyor zaten söylüyor da. Başkasına bakmıycaksın şöyle yaparım böyle yaparım diye de ben sallamıyo gibi davranıyorumNeden güzelim saldirir mi
Bilmiyorum herşey olabilir başıma bela almak istemem açıkçası.. Kendini herşey yapmaya söylemeye haklı görür ama ben başkasıyla görüşsem olay çıkarır gibi geliyor zaten söylüyor da. Başkasına bakmıycaksın şöyle yaparım böyle yaparım diye de ben sallamıyo gibi davranıyorum
Onlar zaten tam firsatci.bosver dedeleri amcalari.hep boyle firsatci insanlarla dolu etrafimiz.bu duygudan kurtulmak icin evlenmek istiyor olabilir misin.bazen bazi seyleri biz kafamizda buyuturuz halbuku gercekte oyle deillerdir.cok kafana takmamaya calisEvliliği şuan düşünmüyorum ama bu yaşta bile ben düşünmezken dedem yaşındakiler bakıyor ilerde oğlum büyüdüğünde evlenmek istersem karşıma bunlar mı çıkacak ebedi dul mu kalcam ben diye korkuyorum
Valla oralardan zor.Ciddiyetsiz belli bir amac icin olan insanlar varBen sizi haklı buldum. Internetten birilerini bulabilirsiniz. Turkiye olmadı yurtdışından birisini bulun. Her ülkedeki erkekler bizimki kadar geri kafalı değil. Kadını güzel bulup anlaştılar mı iş bitiyor. Benim çevremde gördüğüm boşanmış kadınlar %90 bir daha evlenemiyor, erkekler ciddi düşünmüyor eğer istisnai derecede üstün bir ozellikleri veya üstün bir güzellikleri falan yoksa.
not: Yazdığınız arkadaslık sitesinden birini bulmayacağım yazınızı okudum, ancak katılmıyorum. Çevremde gördüğüm en uyumlu evli çiftler internetten tanışmışlar. Bu sitelerin evlenmek için olanları, ciddi olanları var. Esas çevrenizden size uygun ve de ciddi düşünecek birisini bulmak zor. Sizin gibi boşanmış ve yeniden evlenmek isteyen sürüsüyle erkek var.
Hiç düşmediki yakamdan sürekli mesaj atıyo cevap vermezsem oğlanla görüşcwm bahanesiyle mesaj atıyoAnlasildi senin caresiz ruh halin. Birini bulmak zor, bulsam bile burnumdan getirir diyosun icten ice. Pis herif kendi yapio sana gelince abes. Hic muhatap olma cocuk haricinde bir konuda, durduk yere mi atio o tarz mesajlari?
Dediklerimden nasil bir anlam cikardiniz anlamadim. Arsizsiniz demedim ben, oynakliktan da bahsetmedim. Yazim tarziniz icin soyleyecek soz bulamiyorum bile. Bildiginiz gibi yapin hanimefendi. Iyi gunler dilerim.Ay valla yazdıklarınızı okudukça sinirlendim boşanmış olmanıza rağmen ne kadar empati duygunuz sıfır.benim duruşumda gayet ciddi oynak biri değilim Allah’ıma şükür.biz mi istiyoruz yani insanların aşılmasını yüz mü veriyoruz millete.çok başka kafa yapısındasın.sen düzgünsün biz mi arsızız anlayamadım bayan diyor ki rahatsızım istemiyorum yaşlı adamları hoşuma gidiyor demiyor üzülüyor dikkatini çekerim hemen bir davranışlarını eleştiri yapmayın allah aşkına ya
Sendeki bu hanımefendi olma çabaları nedir acaba ya?bi cool konuşmalar.yazım tarzım sizin gibi düşüncelere az bile yumuşak.siz boşanmış üzülen birine yazdıklarınıza baktınız mı okudunuz mu? Sanki yüz veriliyor gibi suçlayıcı eleştirici konuşmayın size de iyi uykularDediklerimden nasil bir anlam cikardiniz anlamadim. Arsizsiniz demedim ben, oynakliktan da bahsetmedim. Yazim tarziniz icin soyleyecek soz bulamiyorum bile. Bildiginiz gibi yapin hanimefendi. Iyi gunler dilerim.
Derdin ne anlamadim. Kiminle ne derdin varsa ona git. Eger konusma stilin hep boyle kirici ise bence oturup biraz dusunmelisin. Baskalarinin problemini cozmek yerine, bence once kendi problemlerini cozmelisin. Benim seninle bir problemim yok. Sana da bir sey dedigim yok. Uzerine sen ne alindi isen bilwmem. Kirici bir sey yazdigim da yok. Yeni uye de degilim. Cogu insan da bilir ki genelde yapici biriyimdir. Yazdiklarimi nasil anladigin senin problemin. Ben ne yazdigimi iyi biliyorum. Edep yahu...Sendeki bu hanımefendi olma çabaları nedir acaba ya?bi cool konuşmalar.yazım tarzım sizin gibi düşüncelere az bile yumuşak.siz boşanmış üzülen birine yazdıklarınıza baktınız mı okudunuz mu? Sanki yüz veriliyor gibi suçlayıcı eleştirici konuşmayın size de iyi uykular