Boşandım çok mutsuzum

Ben de düşünmüyorum uzun bi süre

Yani bu dusunceniz o kadar sig ki..
Bende bugun oglumu bi kiz cocuguyla el ele gordugum icin mutluluktan gozyasi doktum,yasi henuz 5.
ileri de damat oldugunu gorur muyum sevdigi kadinla evlendigini gorur muyum diye duygulandim.
Siz neyin hesabindasiniz.
Kimin evliligi garanti?

Ben de dalga geçiyorum zaten üzüldüğümden değil. Hani hep oğlunla oğlunla diyolr ya şimdiden el kızının derdine düşmüş ben onla fazla gelecek planı yapmasam iyi olur dedim

Ben kucuk bir ilde yasiyorum bu arada. Hem de cok kucuk bir ilde. Bu tamamen sizin durusunuzla alakali. Zayif, gucsuz, baskasina muhtac durursaniz evli olsaniz da yaparlar. Bunun evli bekar olmakla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum. Unutmayin siz istemedikten sonra kimse size birsey yapamaz.

Ben kucuk bir ilde yasiyorum bu arada. Hem de cok kucuk bir ilde. Bu tamamen sizin durusunuzla alakali. Zayif, gucsuz, baskasina muhtac durursaniz evli olsaniz da yaparlar. Bunun evli bekar olmakla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum.
Yaw sen neyin peşindesin hacı ya ne diyosun şimdi biz hafif kadınmıyız çok mu ezik duruyoz ordan? Yaw sen beni normal hayatta görsen tırsarsın ne hafifi ya. Kaşı çatık yere bakarak yürüyen bi insanım zaten beni tanımayan insan yanıma bile yaklaşmaya korkar sen ne diyon

Benim kaslarim catik degil. Guler yuzlu ve sakinimdir. Soyledigim seylerden oyle mi anladiniz?
Neyse siz bildiginiz gibi yapin. Ben anlatamadim galiba.

Diyelim ki yaşlı erkekler ilgi gösteriyor. Reddedersiniz biter bunda abartılacak ne var ki? Sanki zorla evlendiriyorlar...

Diyelim ki yaşlı erkekler ilgi gösteriyor. Reddedersiniz biter bunda abartılacak ne var ki? Sanki zorla evlendiriyorlar...
Zaten reddediyoruz bitiyor zaten adanlar evlenme teklifi ettiler de demedim. Dedem yaşındaki insandan sırf çocuklu boşanmış olduğunu düşündükleri için yaklaşmaya cesaret etmeleri benim durumumu kendileri için fırsat olarak görmeleri midemi bulandırdı ve psikolojimi bozdu. Kendimi o durumda görmüyorum o durumda görülmekten hiç hoşnut değilim gelecekte de böyle şeylere kalkan insanlar olması beni mutsuz eder.

Benim kaslarim catik degil. Guler yuzlu ve sakinimdir. Soyledigim seylerden oyle mi anladiniz?
Neyse siz bildiginiz gibi yapin. Ben anlatamadim galiba.
Zayıf güçsüz değil aksine fazla maskülen bulunan biriyim onu ifade ettim. Herkesin yapısı farklı. Duruşumda bi sorun yok o yüzden boşanmış olmamı kendileri için avantaj olarak görüp cesaret aldıklarınj düşünüyorum

çocugunun babası aynı yastığa baş koydugun adam sana boşandıktan sonra mesaj atıyor ve kaçıracaksın benden iyisini bulamazsın gibi hala seni ezen laflar kullanıyor ve sen boşandığın için üzülüyorsun..şanslısın bence ..kurtulmuşsun..tek kazancın evladın olmuş işte .ne güzel.illa birileri çıkıcak karsına..yeniden sevecek sevileceksin.hayatın tadını çıkarmaya bak..

Benim bir arkadaşım var 10 yaşında kızı var eşinden boşandı ve su anda bekar hiç evlenmemiş hemde çok düzgün biriyle ilişkisi var. Hatta iki yıldır beraberler adam evlenmek istiyor ama kız evlilige yaklasmiyor. Demem o ki herşey kısmet sen kendini kapatırsan hicbirsey olmaz. Ayrıca illa evlenmek zorunda değilsin bırak hakkında kim ne düşünüyorsa düşünsün

Güçlü olacaksın güçlü.
Evet çok zor ve iğrenç insanlarla yaşamak zorundayız.
Ama çıkış yolu aramalısın.
Her darbede pes etmemelisin.
İster dul ol ister başka bu iğrenç insanlar peşimizi bırakmıyor...
Ne yapacağız peki?
Dışarı çıkmayacak mıyız?
Eğlenmeyecek miyiz?
Çalışmayacak mıyız?
Hem de nasıl yapacağız var ya bağıra çağıra!
Gardını al kız kardeşim.
Git çalış.
Sana söz veremem karşına hep iyi insanlar çıkacak diye...
Ama ağızlarının payını verecek olman lazım.
Çıkmazsan, çalışmazsan, sosyal hayata karışmazsan da evde oturup ağlayacak, eski kocanın bu iğrenç tacizlerine maruz kalacaksın.

Yapma bunu...
Bir daha dönme ve yoluna bak.
Her şeyi yapmaya gücün yeter inan bana.
Önce ekonomik özgürlüğünü eline al ve sana sulanan o aptallara haddini bildir!

Bu sizin bulunduğunuz çevre ile ilgili tamamen ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve genelde kim boşansa bu durumları yaşıyor malesef bana özel bir durum değil Abaza çok etrafta.siz ve sizin gibi konuşanları da anlamıyorum istek geliyor ve ya yazılıyorsa sizin yüzünüzdendir gibi bir ima da bulunuluyor görmediğiniz ve yaşamadığınız bir durum için ve ya tanımadığınız kişi içim bir önyargıdır bu.kimse size öyle bakmıyor başkası bunları yaşıyor diye suçlayıcı konuşmayın boşanmış hiçbir bayan ar damarı bozuk olmadığı sürece bu durumları düşmeyi istemez ve yaşayınca da üzülür ve kimsenin birbirini tanımadığı bir platformda üzülmediği rahatsız olmadığı bir konuyu açmaz foruma bu ağır eleştiriler zaten kötü olan psikolojileri etkiler ve kusurlu olduğumu hiç düşünmüyorum zaten

29 yaşında eşi vefat etmiş bir tanıdığım geçenlerde evlendi ümidinizi kaybetmeyin kendinize bakmayı ihmal etmeyin

Ay valla yazdıklarınızı okudukça sinirlendim boşanmış olmanıza rağmen ne kadar empati duygunuz sıfır.benim duruşumda gayet ciddi oynak biri değilim Allah’ıma şükür.biz mi istiyoruz yani insanların aşılmasını yüz mü veriyoruz millete.çok başka kafa yapısındasın.sen düzgünsün biz mi arsızız anlayamadım bayan diyor ki rahatsızım istemiyorum yaşlı adamları hoşuma gidiyor demiyor üzülüyor dikkatini çekerim hemen bir davranışlarını eleştiri yapmayın allah aşkına ya

Benim bir yakınım boşandı ve kızı vardı.bayan bir avukatın sekreteriydi ve çok güzeldi.Ciddi ve duruşu sağlam bir bayandı.burası küçük bir yer olduğu için aç gözlü adam çok.Bekarından 80 yaşındaki dedesine kıza talip oldu.ama o hepsini reddetti.üzüldüğü zamanlarda olmuş sizin gibi ve ilk eşi yüzünden üniversite eğitimini yarıda bırakmış biri.avukata boşanmaya gelen meslek sahibi çocuğu olmayan biriyle tanıştı evlendi ve kızı ile kişi onu kabul etti Maşallah çok mutlu şimdi.evlendiği kişi kızını da çok seviyor arkadaşın ikiside görmüş geçirmiş olduğu için birbirlerinin kıymetini biliyor çocuk var diye ayrı üzülme Emin’im güzel kalpli biri çıkar karşına

Tr de dul kadın hayatı.. İnsanlar böyle arkadaşım. Ama ne yapıcaksın? Umursamayacaksın. Yaşın küçük değil. Bir çocupun var. Güçlğ olacaksın. Sırf yalnızlık korkusundan ezik gibi eski eşine dönmeyeceksin ve hatta muhatap olmıycaksın onunla. Bunu aklından nasıl geçirirsin ki. Sana saygısı yok. Hayatını mahvetmiş. Boşanmafan birileriyle görüşmüş.. Sen böyle birine mi layıksın. Çalışıp paranı kazanıyorsun. En önemlisi muhtaç olmamak. Hayat karşına ne getirecek bilemezsin. Tabi ki biri çıkat karşına.. Yine bir hayat kurarsın. Bu sğreçte kafanı dinle.kendine gel. O sana yaklaşmaya çalışan insanlara da mecburiyetten gülme, yüz verme. Çizgini koru. Yanş ben olsam benle bu üslupta konuşmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz dedem yaşındayken falan deyip bozardım.

Zaten adam bişey demiyor günaydın mesaju falan atıyor öyle konuşsa ağzının payını vercem de..

Esin pisman sanada pesinde kosanlar var gibisi gosteriyor bence hic oylede deil durum ama bosver eski kocooni sil artkk geriye bakma bir ugras bul kendine is bul calis boyle dusundukce kafayi yersin elbet kader kismer isleri bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…