- 1 Aralık 2012
- 61
- 31
-
- Konu Sahibi mathsteacherr
Ben de düşünmüyorum uzun bi süreSiz evlenmeden önce sizinle flört etmek isteyen kimse olmuyor muydu? Hayatınızda birinin olmadığını düşündüklerinden onlar da şanslarını denemek istiyorlar. Yaşı büyük olanlar da öyle. Tuhaf bir durum değil yani. İstemiyorsanız reddedin. İstediğiniz zaman istediğiniz kişiyle görüşme özgürlüğüne sahipsiniz artık. Şahsi düşüncem ise: Bir erkekten ve onun dertlerinden yeni kurtulmuşum, çalışan biriyim, başka biriyle uzunca bir süre işim olmaz. Kendi başıma da bir bireyim ben. Bir erkeğe ihtiyacım yok. Özellikle küçük çocuğum varsa da o büyüyüp 18 yaşına gelmeden eve yabancı bir erkek almazdım. Ama bu benim kişisel düşüncem. Paranoyaklığımdan kaynaklanıyor. Herkes aynı şeyi düşünmeyebilir. Evlenmek isteyeni de kınamam asla!
Oğlumla nereye kadar hayat planı. Daha dün bi kız çocuğuyla oynamak için oyun alanına gitmesine izin vermedim diye senin yüzünden kaçırdım diye bağırdı çağırdı. Biraz büyüyüp kız arkadaşı olsa takmaz bile beni. Benle zaman bile geçirmez. Her zaman 5 yaşında olacak değil ya..
Ben de dalga geçiyorum zaten üzüldüğümden değil. Hani hep oğlunla oğlunla diyolr ya şimdiden el kızının derdine düşmüş ben onla fazla gelecek planı yapmasam iyi olur dedimYani bu dusunceniz o kadar sig ki..
Bende bugun oglumu bi kiz cocuguyla el ele gordugum icin mutluluktan gozyasi doktum,yasi henuz 5.
ileri de damat oldugunu gorur muyum sevdigi kadinla evlendigini gorur muyum diye duygulandim.
Siz neyin hesabindasiniz.
Kimin evliligi garanti?
Ben kucuk bir ilde yasiyorum bu arada. Hem de cok kucuk bir ilde. Bu tamamen sizin durusunuzla alakali. Zayif, gucsuz, baskasina muhtac durursaniz evli olsaniz da yaparlar. Bunun evli bekar olmakla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum. Unutmayin siz istemedikten sonra kimse size birsey yapamaz.Biraz çevreyle alakalı küçük yerde insanların bakış açıso da küçük oluyor. Siz şanslısınız demekki yaşadığınız yer itibarıyla. Türkiyede çoğu il çoğu ilçe bu medeniyette değil malesef
Yaw sen neyin peşindesin hacı yaBen kucuk bir ilde yasiyorum bu arada. Hem de cok kucuk bir ilde. Bu tamamen sizin durusunuzla alakali. Zayif, gucsuz, baskasina muhtac durursaniz evli olsaniz da yaparlar. Bunun evli bekar olmakla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum.
Benim kaslarim catik degil. Guler yuzlu ve sakinimdir. Soyledigim seylerden oyle mi anladiniz?Yaw sen neyin peşindesin hacı yane diyosun şimdi biz hafif kadınmıyız çok mu ezik duruyoz ordan? Yaw sen beni normal hayatta görsen tırsarsın ne hafifi ya. Kaşı çatık yere bakarak yürüyen bi insanım zaten beni tanımayan insan yanıma bile yaklaşmaya korkar sen ne diyon
Zaten reddediyoruz bitiyor zaten adanlar evlenme teklifi ettiler de demedim. Dedem yaşındaki insandan sırf çocuklu boşanmış olduğunu düşündükleri için yaklaşmaya cesaret etmeleri benim durumumu kendileri için fırsat olarak görmeleri midemi bulandırdı ve psikolojimi bozdu. Kendimi o durumda görmüyorum o durumda görülmekten hiç hoşnut değilim gelecekte de böyle şeylere kalkan insanlar olması beni mutsuz eder.Diyelim ki yaşlı erkekler ilgi gösteriyor. Reddedersiniz biter bunda abartılacak ne var ki? Sanki zorla evlendiriyorlar...
Zayıf güçsüz değil aksine fazla maskülen bulunan biriyim onu ifade ettim. Herkesin yapısı farklı. Duruşumda bi sorun yok o yüzden boşanmış olmamı kendileri için avantaj olarak görüp cesaret aldıklarınj düşünüyorumBenim kaslarim catik degil. Guler yuzlu ve sakinimdir. Soyledigim seylerden oyle mi anladiniz?
Neyse siz bildiginiz gibi yapin. Ben anlatamadim galiba.
Bu sizin bulunduğunuz çevre ile ilgili tamamen ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve genelde kim boşansa bu durumları yaşıyor malesef bana özel bir durum değil Abaza çok etrafta.siz ve sizin gibi konuşanları da anlamıyorum istek geliyor ve ya yazılıyorsa sizin yüzünüzdendir gibi bir ima da bulunuluyor görmediğiniz ve yaşamadığınız bir durum için ve ya tanımadığınız kişi içim bir önyargıdır bu.kimse size öyle bakmıyor başkası bunları yaşıyor diye suçlayıcı konuşmayın boşanmış hiçbir bayan ar damarı bozuk olmadığı sürece bu durumları düşmeyi istemez ve yaşayınca da üzülür ve kimsenin birbirini tanımadığı bir platformda üzülmediği rahatsız olmadığı bir konuyu açmaz foruma bu ağır eleştiriler zaten kötü olan psikolojileri etkiler ve kusurlu olduğumu hiç düşünmüyorum zatenBen bosandim. Sosyal medyadan bana kimse boyle bir istek gondermedi. Hesap ayarlarinizi degistirebilirsiniz. Kimse de bana potansiyel tehlike gozuyle bakmiyor. Siz nasil dusunurseniz etrafiniza da oyle insanlari cekersiniz. Bosanmak kusurlu olmak degildir. Sosyal tehlike de degildir. Bekarim gayet de mutluyum. Ve de cok huzurluyum. Bence yanlis dusunuyorsunuz. Mutlu olmanizi dilerim.
29 yaşında eşi vefat etmiş bir tanıdığım geçenlerde evlendi ümidinizi kaybetmeyin kendinize bakmayı ihmal etmeyin3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Ay valla yazdıklarınızı okudukça sinirlendim boşanmış olmanıza rağmen ne kadar empati duygunuz sıfır.benim duruşumda gayet ciddi oynak biri değilim Allah’ıma şükür.biz mi istiyoruz yani insanların aşılmasını yüz mü veriyoruz millete.çok başka kafa yapısındasın.sen düzgünsün biz mi arsızız anlayamadım bayan diyor ki rahatsızım istemiyorum yaşlı adamları hoşuma gidiyor demiyor üzülüyor dikkatini çekerim hemen bir davranışlarını eleştiri yapmayın allah aşkına yaBen kucuk bir ilde yasiyorum bu arada. Hem de cok kucuk bir ilde. Bu tamamen sizin durusunuzla alakali. Zayif, gucsuz, baskasina muhtac durursaniz evli olsaniz da yaparlar. Bunun evli bekar olmakla alakasi oldugunu hic dusunmuyorum. Unutmayin siz istemedikten sonra kimse size birsey yapamaz.
Zaten adam bişey demiyor günaydın mesaju falan atıyor öyle konuşsa ağzının payını vercem de..Tr de dul kadın hayatı.. İnsanlar böyle arkadaşım. Ama ne yapıcaksın? Umursamayacaksın. Yaşın küçük değil. Bir çocupun var. Güçlğ olacaksın. Sırf yalnızlık korkusundan ezik gibi eski eşine dönmeyeceksin ve hatta muhatap olmıycaksın onunla. Bunu aklından nasıl geçirirsin ki. Sana saygısı yok. Hayatını mahvetmiş. Boşanmafan birileriyle görüşmüş.. Sen böyle birine mi layıksın. Çalışıp paranı kazanıyorsun. En önemlisi muhtaç olmamak. Hayat karşına ne getirecek bilemezsin. Tabi ki biri çıkat karşına.. Yine bir hayat kurarsın. Bu sğreçte kafanı dinle.kendine gel. O sana yaklaşmaya çalışan insanlara da mecburiyetten gülme, yüz verme. Çizgini koru. Yanş ben olsam benle bu üslupta konuşmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz dedem yaşındayken falan deyip bozardım.