boşandım ama ya sonrası..

Merak etmeyin istemez, yemez çocuk bakmak. Kime baktırcak, zilli ablasının da burnu bka batmış. Allah büyük, öyle bir bela vermiş ki kendi dertlerine yanmaktan senle uğraşacak halleri kalmamış.
Ya evet çok şükür daha da beter olsunlar. Hee küçük ablası arıyordu sen beddua etmişsin diye puhaha. Dedim heee Allah’a da havale etmeyelim şimdi de diyorlardır ki beddua etti de oldu bunlar. Hiç kendilerine toz kondurmuyorlar gerzekler. Neyse o ablayı da engelledim. Bu dediğim de 1-2 ay olmuştur sanırım.

Oha ya yüzsüzlüğe bak ahahahah. Haklısın, mazlumsun, Allah duanı kabul etti diye suçlusun resmen , oha aw. Abooo böyle şeytanları da nadir görüyorum.

Oha ya yüzsüzlüğe bak ahahahah. Haklısın, mazlumsun, Allah duanı kabul etti diye suçlusun resmen , oha aw. Abooo böyle şeytanları da nadir görüyorum.
Ben de çok şeytanlıkları var ama bunlar son düzlüğün olayları. Tabi yine ben suçluyum bir duama karışmadıkları kalmıştı. Allah bildiği gibi yapsın

Ben de çok şeytanlıkları var ama bunlar son düzlüğün olayları. Tabi yine ben suçluyum bir duama karışmadıkları kalmıştı. Allah bildiği gibi yapsın
Beter olun ahahahah diye kahkaha at. Daha fazlasını hakediyorlar ama gerek yok yakana bulaştırma bu pislikleri.

Allahta. Bulmus belasını, cocukların esının hakkını yıyıp ferah ıvınde yasayacakmı sanmıs beter olsun boylesi

Devlet memuru dükkan açamaz,kaçak mi yapıyor bunu

Devlet memuru dükkan açamaz,kaçak mi yapıyor bunu
Ablasının üzerine herşey. Zaten evlendiğinizden beri sorunumuz bu. Ev alalım hayır araba alırız satar bir şekilde onun bunun üzerinden iş yapmaya çalışır. Sonradan dank etti bana bu parayı bulup benden mal kaçıracakmış ilahi adalet işte hepsi borç batağına girdi. Araç almış 2 tane abisiyle yengenin üzerine yapmış Allah bilir kimi dolandırdı. Üzeri hep icralı

Maaşına icra koyma işini nasıl yapacaksınız ? Sonradan tazminat alabiliyor muyuz? Ben de nafaka artırma talebinde bulunacağım hödüge eğer sorun çıkarırsa yine bir yargı yolu bekliyor beni

Ya kadınlarda ahlaksız. Ben birini aradım sen ne diye benim eşimi arıyorsun dedim sürekli. O benim korumam istediğimde ararım sana mı soracağım dedi. Bu kadının kocası sevgilisi 3 çocuğu var! Sonra bir tanesi mesaj atmış beni sildin mi diye aradım sen neden benim eşime mesaj atıyorsun dedim. Ya whatsapp profil fotosunu göremeyince sildi sandım diyor. Ne münasebet bu samimiyet nerden dedim. E benim kocamla sorunlarım var evi falan yaktı karakola gele gide oldu diyor! Yani al birini vur bu ibneye

Bizimle bir gelecek düşünmeyen şahısları almışız hayatlarimiza

Maaşına icra koyma işini nasıl yapacaksınız ? Sonradan tazminat alabiliyor muyuz? Ben de nafaka artırma talebinde bulunacağım hödüge eğer sorun çıkarırsa yine bir yargı yolu bekliyor beni
Bu polis ya icraya vereceğim. Zaten ben nafaka artırma işini kararda yazdırdım. Her yıl Ocak ayında ÜFE oranında dedim artışa kabul etti. ÜFE de şu an %97. Ocağa kadar geçer %120 yi.
Tazminatta 105 gram 24 ayar altın yazdım. Hakim tazminat altın olmaz ama ziynet eşyası yazalım dedi. 1 nisana kadar ödeyecek ödemezse yasal faizi ile ödeyecek dedi kararda. Bekliyorum ödeyemez zaten 2 nisanda vereceğim icraya. Bana icralardan sıra gelmez ama ömür boyu boynuna yük olsun

Bizimle bir gelecek düşünmeyen şahısları almışız hayatlarimiza
Tabi bunu boşanırken anladım ben. Ama anlayamadım neden. Benim maaşım güzel günümüz şartlarında. Bakımlı ve bence ona göre güzel bir kadınım , 2 evlat doğurdum, sakin de bir insanım. belasını aramış o buldu daha da bulur umarım.

İste ben artırma işini ekletmedim o kadar pişmanım ki
Neyse ki yargı yolu açık anlaşamazsak açacağım davayı

İste ben artırma işini ekletmedim o kadar pişmanım ki
Neyse ki yargı yolu açık anlaşamazsak açacağım davayı
Tazminatta değil sanırım ama yine sorun ama nafaka artırmada açabilirsiniz. Ne kadar aldınız nafaka çocuk kaç tane siz çalışıyor musunuz?

Tazminatta değil sanırım ama yine sorun ama nafaka artırmada açabilirsiniz. Ne kadar aldınız nafaka çocuk kaç tane siz çalışıyor musunuz?
Geçen yıl boşandık bir kızım var 1000 TL bağlanmıştı geçen yıl icin fena değildi ama bu sene eridi gitti para
Ben devlette öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…