- 9 Ocak 2012
- 14.941
- 28.697
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
AminMerak etmeyin insanlar değişmez eski eşiniz de değişmeyecek. Eninde sonunda o işi de batıracak. Kafası bu adamın. Böyle bir adamdan hayırlı bir şey beklemeyin. Emin olun yakındır yine borç harç batması. Kurtuldum diye sevinirsiniz
Amin aminŞimdi son paragrafta güle oynaya dükkan açıyor demişsiniz de en başından beri yazdıklarınıza bakılacak olursa bu adam kaç gün güler ki? Yani herşeyi batırmış mahvetmiş biri onu da en acilinden batırır zaten.Aman uzak dursun iyi olmuş pislik herif kimle ne hali varsa görsün!
başkası şikayet etmiş zamanında zaten ablasının üzerine o nedenle sıkıntı yaşamıyor. dediğim gibi şikayet işlerine girmek istemiyorum. çocuklarımla huzurumuzu bozar falan gerek yokDevlet memuru değil mi bu adam nasıl kafasına göre iş yapıp dükkan açıyor? Yediği naneleri kurumuna şikayet etseniz
teşekkür ederim amin amin. tabi şükürler olsun birçok yandan avantajlıyım da işte insnaın içi bazen yanıyor elimde değil o daÖncelikle çok geçmiş olsun bir pislikten kurtulmuş sunuz. Allah razı olsun anneniz evi de size vermiş eviniz var kira ödeme durumunuz yok arabanızda kurtarmış sınız. Kendiniz çalışıyorsunuz devlet memuru sunuz çocuklarınızı nafakasını da alıyorsunuz size bugünden itibaren güzel bir hayat dilerim. O zaten daha çok borç ve işyeri batırır sadece seyreyleyin
Canım benim hiç üzülme dimdik dur sen çok güçlüsün hiç de sinir olma kendi hayatına bak çocuklarınla sana mutlu bir ömür diliyorumaslında daha iyi olurdum. ama gelip çocuğumun okulunun dibine açıyor dükkanı. haysiyetsiz ablasıyla birlikte. en çok ona sinir oluyorum. gözümün önü
canım benim durmaya çalışıyorum bence görünüşte de başarıyorum da ama işte bazı şeyleri aşamadım daha.amin canım hep birlikte inşCanım benim hiç üzülme dimdik dur sen çok güçlüsün hiç de sinir olma kendi hayatına bak çocuklarınla sana mutlu bir ömür diliyorum
siz kurtulmuşsunuz ne güzel bırakın ne hali varsa görsün10 yıllık evliydim. 2 çocuğum var birisi 15 aylık diğeri 8 yaşında.
babaları polis memuru, ben de memurum. 10 yıl önce kapımda yatarak yalvar yakar evliliğe ikna etti. ilk iki yıl sorun yoktu. sonra iş kurma çabasıyla bir yola girdi. herşey ondan sonra başladı. iş yapıyorum diye eve gelmemeler falan elimizdeki avucumuzdakini işe yatırmalar. sonra mesleğini kötüye kullanarak karakola gelen kadınlarla muhabbetini yakaladım. yolları ayırdık. ama birkaç ay sonra pişman olup geldi çocuğumuz olduğu için affettim! oğlumdan sonra denemelerimize rağmen çocuğumuz olmamıştı. barıştığımız gün hamile kaldım. iyi ki kızım oldu tabi.
ama tabi ki kötü insan iyi olmazmış. eve tonlarca borçlar geldi öyle böyle değil. ortada hiçbirşeyimiz kalmamıştı. hacizlerde başladı. battım dedi. ama ben pek batma olduğunu düşünmüyorum. sanırım göreve gidiyorum diye gece alemlerinde yedi içti sı…tı.
neyse ocak ayında kovdum evden. o ara bebeğime bakıyorum diye işe ara vermiştim. hemen işe başladım bebeğimi kreşe verdim. bu arada para yok, araç benim diye kırmış parçalamış resmen(tamirci bilerek bozulmuş dedi), üzerine 5 bin civarı ceza yemiş, kendi arabasını satıp 1 hafta sonra alacağım dedi ama yemiş onu da. neyse üzerime 2 arabanında kredisi var!
3 ay ayrı yaşadık kış kıyamet geçti biliyorsunuz. çocuğuma mama alamadım, eve erzak da. marketler getiremediler ben gidemedim derken atlattık.
sonra aniden ailesinden duydum ki beni hep aldatırmış. bunu da övüne övüne ablası olacak pisliğe anlatırmış. abla öğretmen bir sevgilim var. işte bak şu kazağı o hediye aldı. saçlarını boyat falan da tanıştırayım diye gülüp eğlenirlermiş. kaldı ki afedersiniz giydiği dona kadar ben alırdım. abla zengin bir adam bulamadın ben de kadın diye hayıflanırlarmış ahlaksızlar. 10 yıl maaşımı yedi içti batırdı birikim ayağına. bunu duyduğum gün gidip boşanma davasını açtım bir hafta sonra boşandım. bir şey talep etmedim pek. aracımı aldım, çocuklarıma nafaka aldım. birinin kreş parasını karşılıyor sadece. yoksa devlet ne verirse o dedi ki çok az o para.
annem geldi evimi taşıdık. annem evini bana verdi kardeşlerimin onayı ile. aracımı tamir ettirdim borçlarımı hafiflettim. işim de çok iyi şükürler olsun. çalışma arkadaşlarım da öyle.
haaa bu arada sürülmüş bu. nedeni anlattı ama daha başka şeylerde olabilir. benim sayemde kaldı bu ilde. benim işimi mazeret gösterdi. boşandıktan sonra annesinin komşusuyla daha biz birkaç yıllık evliyken basıldığını mahkemelik olduğunu ve onun içinde işten ağır cezalar aldığını öğrendim! işte ondan sonra sindiremedim olanları. ben iki miniğimle hayat mücadelesi verirken yaptıkları yanına kar kaldı. bir dükkan falan açıyormuş sevinçle neşeyle! bana da hayatına bak diyorlar. nasıl bakacağım bunu bilemiyorum? içimdeki öfke, tiksinme duygusu nasıl geçecek? hayatıma bakma kısmını nasıl yapacağım?
he çocukları ayda bir alıyor birkaç saat. onda da ilgilenmiyor. bebeğimi mama sandalyesinden düşürmüş mesela falan. hiç almasa bana daha iyi de işte adı baba. mahkemede kendini yırttı ben bebeğimi yatılı istiyorum diye ama hakime hanım vermedi belki de önünde bunun yediği naneler vardı. ben sorun etmemiştim çünkü yatılı kalmasını. şimdi iyi ki de vermemiş diyorum.
Kurtulmuşunuz pislikten. Şükür güzel bir işiniz var. Rabbim sağlık, sıhhat ce mutlulukla çoçuklarınızı büyütmek nasip eylesin. Çoçukların babasını nekadar az görür ve onunla büyümezlerse Seninde kafan rahat olur emin ol.10 yıllık evliydim. 2 çocuğum var birisi 15 aylık diğeri 8 yaşında.
babaları polis memuru, ben de memurum. 10 yıl önce kapımda yatarak yalvar yakar evliliğe ikna etti. ilk iki yıl sorun yoktu. sonra iş kurma çabasıyla bir yola girdi. herşey ondan sonra başladı. iş yapıyorum diye eve gelmemeler falan elimizdeki avucumuzdakini işe yatırmalar. sonra mesleğini kötüye kullanarak karakola gelen kadınlarla muhabbetini yakaladım. yolları ayırdık. ama birkaç ay sonra pişman olup geldi çocuğumuz olduğu için affettim! oğlumdan sonra denemelerimize rağmen çocuğumuz olmamıştı. barıştığımız gün hamile kaldım. iyi ki kızım oldu tabi.
ama tabi ki kötü insan iyi olmazmış. eve tonlarca borçlar geldi öyle böyle değil. ortada hiçbirşeyimiz kalmamıştı. hacizlerde başladı. battım dedi. ama ben pek batma olduğunu düşünmüyorum. sanırım göreve gidiyorum diye gece alemlerinde yedi içti sı…tı.
neyse ocak ayında kovdum evden. o ara bebeğime bakıyorum diye işe ara vermiştim. hemen işe başladım bebeğimi kreşe verdim. bu arada para yok, araç benim diye kırmış parçalamış resmen(tamirci bilerek bozulmuş dedi), üzerine 5 bin civarı ceza yemiş, kendi arabasını satıp 1 hafta sonra alacağım dedi ama yemiş onu da. neyse üzerime 2 arabanında kredisi var!
3 ay ayrı yaşadık kış kıyamet geçti biliyorsunuz. çocuğuma mama alamadım, eve erzak da. marketler getiremediler ben gidemedim derken atlattık.
sonra aniden ailesinden duydum ki beni hep aldatırmış. bunu da övüne övüne ablası olacak pisliğe anlatırmış. abla öğretmen bir sevgilim var. işte bak şu kazağı o hediye aldı. saçlarını boyat falan da tanıştırayım diye gülüp eğlenirlermiş. kaldı ki afedersiniz giydiği dona kadar ben alırdım. abla zengin bir adam bulamadın ben de kadın diye hayıflanırlarmış ahlaksızlar. 10 yıl maaşımı yedi içti batırdı birikim ayağına. bunu duyduğum gün gidip boşanma davasını açtım bir hafta sonra boşandım. bir şey talep etmedim pek. aracımı aldım, çocuklarıma nafaka aldım. birinin kreş parasını karşılıyor sadece. yoksa devlet ne verirse o dedi ki çok az o para.
annem geldi evimi taşıdık. annem evini bana verdi kardeşlerimin onayı ile. aracımı tamir ettirdim borçlarımı hafiflettim. işim de çok iyi şükürler olsun. çalışma arkadaşlarım da öyle.
haaa bu arada sürülmüş bu. nedeni anlattı ama daha başka şeylerde olabilir. benim sayemde kaldı bu ilde. benim işimi mazeret gösterdi. boşandıktan sonra annesinin komşusuyla daha biz birkaç yıllık evliyken basıldığını mahkemelik olduğunu ve onun içinde işten ağır cezalar aldığını öğrendim! işte ondan sonra sindiremedim olanları. ben iki miniğimle hayat mücadelesi verirken yaptıkları yanına kar kaldı. bir dükkan falan açıyormuş sevinçle neşeyle! bana da hayatına bak diyorlar. nasıl bakacağım bunu bilemiyorum? içimdeki öfke, tiksinme duygusu nasıl geçecek? hayatıma bakma kısmını nasıl yapacağım?
he çocukları ayda bir alıyor birkaç saat. onda da ilgilenmiyor. bebeğimi mama sandalyesinden düşürmüş mesela falan. hiç almasa bana daha iyi de işte adı baba. mahkemede kendini yırttı ben bebeğimi yatılı istiyorum diye ama hakime hanım vermedi belki de önünde bunun yediği naneler vardı. ben sorun etmemiştim çünkü yatılı kalmasını. şimdi iyi ki de vermemiş diyorum.
Hayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.Gerekirse çalıştığı kuruma şikayet edin. Çocuklarınızın rızkını dışardaki kadınlara, ona buna ya da meymenetsiz görümcenize yedirmeyin. Hadi öfkeniz geçse bile çocuklarınızı böyle babasız bıraktığını, yuvanızı yıktığı ve her şeyi darmadağın ettiğini asla unutmayın, ona karşı zerre merhamet etmeyin. Zalime merhamet o mazlum çocuklarınıza ihanettir çünkü.
Bakın burada yanlış yapıyorsunuz. Oğlunuz da koca adam değil 8 yaşında bir çocuk. Yükü onun sırtına yüklüyorsunuz bu sefer. Çocuk gitmek istemiyorsa gitmesin, kardeşinin sorumluluğunu alacak yaşta değil. Git, kardeşine göz kulak olursun demeyin kendini değersiz hissedebilir. Çocuğu mutsuz olduğu güvensiz hissettiği bir yere babası bile olsa göndermeyin. Annesi bile bir şey istediği zaman hayır demeyi bilsin.teşekkürler. oğlum hiç buluşmak istemiyor zaten. mecbur yolluyorum. çünkü oğlum bahane uydurunca kızımı almak istiyor. kızımda bebek. oğluma diyorum sen göz kulak ol kardeşine. işte tamamen defolsa bu şehirden kurtuluruz çocuklarımla.
Hayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.
Boşanmış gitmiş, annesi kardeşleri ev vermiş düzenini kurmuş. Adamın kaybedeceği birşey kalmamış, bu yeni kurduğu işi batırırsa senin yüzünden deyip kadının kapısına dayanır bu sefer. En güzeli sinirlere hakim olup Allahından bulsun demek. Oh be kurtuldum çocuklarımla yeni düzen kurdum deyip şükür etmek.
Abla kardeş borç içindeymiş, konu sahibi pisliğe batmaktan kurtulmuş. Hiç kışkırtmadan, çocukları alma zamanı gelince versin. Zaten bir süre sonra sıkılır çocuk bakmaktan. Bu adamla nafaka kavgası da yapılmaz tam pislik.
Konu sahibi kendi başınıza yetebiliyorsanız bu adamdan kuruş beklemeyin.
Bu adam, konu sahibi arkadaş onunla uğraşmasa da en sonunda hem memurluktan atılınca hem de dımdızlak kalınca yine her türlü bu arkadaşa saracak. Bu adam, kadının peşini bırakır mı sanıyorsunuz?Hayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.
Boşanmış gitmiş, annesi kardeşleri ev vermiş düzenini kurmuş. Adamın kaybedeceği birşey kalmamış, bu yeni kurduğu işi batırırsa senin yüzünden deyip kadının kapısına dayanır bu sefer. En güzeli sinirlere hakim olup Allahından bulsun demek. Oh be kurtuldum çocuklarımla yeni düzen kurdum deyip şükür etmek.
Abla kardeş borç içindeymiş, konu sahibi pisliğe batmaktan kurtulmuş. Hiç kışkırtmadan, çocukları alma zamanı gelince versin. Zaten bir süre sonra sıkılır çocuk bakmaktan. Bu adamla nafaka kavgası da yapılmaz tam pislik.
Ya haklısınız ama gitmek zorunda çünkü 8 yaşında polisle time gelir alır. Sorumluluk yüklemek olarak da düşünmemiştim. Doğru dediniz bir daha öyle söylememBakın burada yanlış yapıyorsunuz. Oğlunuz da koca adam değil 8 yaşında bir çocuk. Yükü onun sırtına yüklüyorsunuz bu sefer. Çocuk gitmek istemiyorsa gitmesin, kardeşinin sorumluluğunu alacak yaşta değil. Git, kardeşine göz kulak olursun demeyin kendini değersiz hissedebilir. Çocuğu mutsuz olduğu güvensiz hissettiği bir yere babası bile olsa göndermeyin. Annesi bile bir şey istediği zaman hayır demeyi bilsin.
Bebeği mama sandalyesinden düşürmüş, niye bunu kullanmadınız? Hastaneden düşmeye bağlı rapor alsaydınız belki çekinirdi biraz çocuklar konusunda.
Bırakır ya. Zaten sürekli birileriyle görüşüyordu bulur birini pislik herif. Ağına düşürür.Bu adam, konu sahibi arkadaş onunla uğraşmasa da en sonunda hem memurluktan atılınca hem de dımdızlak kalınca yine her türlü bu arkadaşa saracak. Bu adam, kadının peşini bırakır mı sanıyorsunuz?
Tabi ben de böyle düşünüyorum bulaşmayacağım Allah versin inş. Belki de kendiliğinden yollarlarHayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.
Yok yok yapmam. Huzurumu bozmak istemem. Çünkü çamur yani illa bulaşır. Nafaka alacağım kesinlikle. Yıllarca maaşımı yiyip yedirmiş pavyonlarda. Onun canını en çok para yakar versin nafakayı.tazminatta verecek 1 yıl içinde veremezse icraya veririm. Gerçi icrasından sıra gelmez ama en azından boynuna yük ölene kadarHayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.
Ahh ahh o tam bir şeytan! Kendi üzerine hiçbir şey yok. O pislik ablasının üzerine o nedenle kazanamasın hiç kazanamasın olanda gitsin ellerinden ben maaşından alırım nafakayıHiç canınızı sıkmayın. Oturun izleyin. İnşallah o işi de batırıp sizin başınıza tebelleş olmaz. Kazansın daha çok kazansın. İlerde nafaka yukseltme davası açarsınız. Sakin olun, iş bilin biraz. Aklınca neler kaçırdığını gör diye burnunun dibine dükkan açmış, de ki Allah daha çok versin.
İnş iyi insanlarla karşılşaırsınız. Ben de evlilikten aşırı korkuyorum kimseye güvenim yok. Çünkü 10 yıl boyunca süper kör yaşamışım bu konu da iyi değilim yani. Huzurum yerinde kesinlikle yalan dolan yok her şey net. Ama işte insanoğlu kendime laf anlatamıyorum rezil olsun mahvolsun istiyorum. İnş hastalık kapmamışımdır biraz toparlanınca kontrole gideceğim.Umarım hastalık kapmamışsınızdırhic kimse için değmiyor zaman harcamaya. Ben de 2.5 sene önce boşandım. Kendimi riske atıp yeniden evlenmeyi göze alamam. Yalnızlığımla barıştım. Yalnızken bulduğum huzurdan zerre taviz vermeyeceğim biri çıkarsa ancak o zaman evet derim. Zamanla anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hayat zor ama önemli olan sakınlık huzur.
O zaman ne ölecek ne gülecek kadar ellerine geçsin, hiç para olmazsa başınıza tebelleş olur yine.Ahh ahh o tam bir şeytan! Kendi üzerine hiçbir şey yok. O pislik ablasının üzerine o nedenle kazanamasın hiç kazanamasın olanda gitsin ellerinden ben maaşından alırım nafakayı