boşandım ama ya sonrası..

Amin

Amin amin

Devlet memuru değil mi bu adam nasıl kafasına göre iş yapıp dükkan açıyor? Yediği naneleri kurumuna şikayet etseniz
başkası şikayet etmiş zamanında zaten ablasının üzerine o nedenle sıkıntı yaşamıyor. dediğim gibi şikayet işlerine girmek istemiyorum. çocuklarımla huzurumuzu bozar falan gerek yok

teşekkür ederim amin amin. tabi şükürler olsun birçok yandan avantajlıyım da işte insnaın içi bazen yanıyor elimde değil o da

aslında daha iyi olurdum. ama gelip çocuğumun okulunun dibine açıyor dükkanı. haysiyetsiz ablasıyla birlikte. en çok ona sinir oluyorum. gözümün önü
Canım benim hiç üzülme dimdik dur sen çok güçlüsün hiç de sinir olma kendi hayatına bak çocuklarınla sana mutlu bir ömür diliyorum

Canım benim hiç üzülme dimdik dur sen çok güçlüsün hiç de sinir olma kendi hayatına bak çocuklarınla sana mutlu bir ömür diliyorum
canım benim durmaya çalışıyorum bence görünüşte de başarıyorum da ama işte bazı şeyleri aşamadım daha.amin canım hep birlikte inş

siz kurtulmuşsunuz ne güzel bırakın ne hali varsa görsün
ben iyi bi halt olcağını da düşünmüyorum o sizin kulağınıza gelecek diye atıp tutuyodur

Kurtulmuşunuz pislikten. Şükür güzel bir işiniz var. Rabbim sağlık, sıhhat ce mutlulukla çoçuklarınızı büyütmek nasip eylesin. Çoçukların babasını nekadar az görür ve onunla büyümezlerse Seninde kafan rahat olur emin ol.

Hayır sakın böyle bir şey yapmasın. Adamda her türlü pislik var bulaşmasın. Polismiş, kendi gibi şerefsiz arkadaşları varsa kadının başına bela olur, yazık çocukları var. Zaten bir sürü ceza almış işyerinde, yakında da atarlar bunu. Devlet memuru kafasına göre ticarete girip işyeri açamaz.
Boşanmış gitmiş, annesi kardeşleri ev vermiş düzenini kurmuş. Adamın kaybedeceği birşey kalmamış, bu yeni kurduğu işi batırırsa senin yüzünden deyip kadının kapısına dayanır bu sefer. En güzeli sinirlere hakim olup Allahından bulsun demek. Oh be kurtuldum çocuklarımla yeni düzen kurdum deyip şükür etmek.

Abla kardeş borç içindeymiş, konu sahibi pisliğe batmaktan kurtulmuş. Hiç kışkırtmadan, çocukları alma zamanı gelince versin. Zaten bir süre sonra sıkılır çocuk bakmaktan. Bu adamla nafaka kavgası da yapılmaz tam pislik.
Konu sahibi kendi başınıza yetebiliyorsanız bu adamdan kuruş beklemeyin.

Bakın burada yanlış yapıyorsunuz. Oğlunuz da koca adam değil 8 yaşında bir çocuk. Yükü onun sırtına yüklüyorsunuz bu sefer. Çocuk gitmek istemiyorsa gitmesin, kardeşinin sorumluluğunu alacak yaşta değil. Git, kardeşine göz kulak olursun demeyin kendini değersiz hissedebilir. Çocuğu mutsuz olduğu güvensiz hissettiği bir yere babası bile olsa göndermeyin. Annesi bile bir şey istediği zaman hayır demeyi bilsin.

Bebeği mama sandalyesinden düşürmüş, niye bunu kullanmadınız? Hastaneden düşmeye bağlı rapor alsaydınız belki çekinirdi biraz çocuklar konusunda.

Bu adam, konu sahibi arkadaş onunla uğraşmasa da en sonunda hem memurluktan atılınca hem de dımdızlak kalınca yine her türlü bu arkadaşa saracak. Bu adam, kadının peşini bırakır mı sanıyorsunuz?

Ya haklısınız ama gitmek zorunda çünkü 8 yaşında polisle time gelir alır. Sorumluluk yüklemek olarak da düşünmemiştim. Doğru dediniz bir daha öyle söylemem

Bu adam, konu sahibi arkadaş onunla uğraşmasa da en sonunda hem memurluktan atılınca hem de dımdızlak kalınca yine her türlü bu arkadaşa saracak. Bu adam, kadının peşini bırakır mı sanıyorsunuz?
Bırakır ya. Zaten sürekli birileriyle görüşüyordu bulur birini pislik herif. Ağına düşürür.
Zaten kimbilir kimi dolandırdı da ortak dükkan açıyor tahminimce.

Tabi ben de böyle düşünüyorum bulaşmayacağım Allah versin inş. Belki de kendiliğinden yollarlar

Yok yok yapmam. Huzurumu bozmak istemem. Çünkü çamur yani illa bulaşır. Nafaka alacağım kesinlikle. Yıllarca maaşımı yiyip yedirmiş pavyonlarda. Onun canını en çok para yakar versin nafakayı.tazminatta verecek 1 yıl içinde veremezse icraya veririm. Gerçi icrasından sıra gelmez ama en azından boynuna yük ölene kadar

Hiç canınızı sıkmayın. Oturun izleyin. İnşallah o işi de batırıp sizin başınıza tebelleş olmaz. Kazansın daha çok kazansın. İlerde nafaka yukseltme davası açarsınız. Sakin olun, iş bilin biraz. Aklınca neler kaçırdığını gör diye burnunun dibine dükkan açmış, de ki Allah daha çok versin.

Umarım hastalık kapmamışsınızdır hic kimse için değmiyor zaman harcamaya. Ben de 2.5 sene önce boşandım. Kendimi riske atıp yeniden evlenmeyi göze alamam. Yalnızlığımla barıştım. Yalnızken bulduğum huzurdan zerre taviz vermeyeceğim biri çıkarsa ancak o zaman evet derim. Zamanla anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hayat zor ama önemli olan sakınlık huzur.

Ahh ahh o tam bir şeytan! Kendi üzerine hiçbir şey yok. O pislik ablasının üzerine o nedenle kazanamasın hiç kazanamasın olanda gitsin ellerinden ben maaşından alırım nafakayı

İnş iyi insanlarla karşılşaırsınız. Ben de evlilikten aşırı korkuyorum kimseye güvenim yok. Çünkü 10 yıl boyunca süper kör yaşamışım bu konu da iyi değilim yani. Huzurum yerinde kesinlikle yalan dolan yok her şey net. Ama işte insanoğlu kendime laf anlatamıyorum rezil olsun mahvolsun istiyorum. İnş hastalık kapmamışımdır biraz toparlanınca kontrole gideceğim.

Ahh ahh o tam bir şeytan! Kendi üzerine hiçbir şey yok. O pislik ablasının üzerine o nedenle kazanamasın hiç kazanamasın olanda gitsin ellerinden ben maaşından alırım nafakayı
O zaman ne ölecek ne gülecek kadar ellerine geçsin, hiç para olmazsa başınıza tebelleş olur yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…