boşandım ama ya sonrası..

yok unutur muyum hiç asla. ama işte silahlı bir memur. duyar saldırır falan gözü döner. o nedenle o şikayet işini askıya aldım biraz. bu arada görümce de kocasını evden kovmuş 4 çocukla buna güveniyor. kendi 2çocuğuna bakamayan ona bakacak sanki. çocuklarında ahlaki durumlarıyla hiç normal olmayan şeyler var. bilemiyorum nasıl insan bunlar

saol cnm. ben kendi memleketimdeyim. ailem başka şehirde ama geçici olarak öyleydi. annem geldi yanıma. o kısımları hallettik cnm. tabi bir de benim iş yerim şansım. şükürler olsun Rabbime. bebeğim ve çocuğum konusunda çok hassaslar beni hep idare ediyorlar iyi olmam için çok çabalıyorlar. burdan gitmek benim için büyük kayıp olur.

Sevindim annenin yanında olmasına. Rabbim her şeyi daha da kolaylaştırsın inşallah.
Kocayı geçtim, ne pislik bir aileyi aile bilmişsin. Allah hepsini ıslah etsin.

Sizin paranızı yemiş yani kadın parası yiyen adam o "gözü dönmelik" olayını yapamaz, merak etmeyin. Çocuklarına bakmayan, polis olup ahlaksızlık dosyaları kabarık olan ve kadın parası yemiş adam amiyane tabirle "bir halt" yapamaz. Ödemiyor mu direkt icra gönderin,direkt kuruma şikayet dilekçesi verin. Gerekirse koruma tedbiri aldırın. Yaşadığınız ildeki kadın derneklerine gidin, ücretsiz hukuki danışmanlık alın. Şayet avukata ayıracağınız bütçe varsa hem işinde iyi hem de iyi karakterli bir avukat bulun, hemen yasal işlemlere başlayın.

Geçmiş olsun Allah bundan sonrası için yardımcı olsun
Bu adamla bağınız (çocuklar)kalması çok üzücü iyi yanı çocuklara düşkün değil bari bu çocuklar için ilerde üzücü olacak ama en azından bu zararlı adamdan da uzak olacaklar

teşekkürler. oğlum hiç buluşmak istemiyor zaten. mecbur yolluyorum. çünkü oğlum bahane uydurunca kızımı almak istiyor. kızımda bebek. oğluma diyorum sen göz kulak ol kardeşine. işte tamamen defolsa bu şehirden kurtuluruz çocuklarımla.

Ne okudum ben böyle.. şerefsiz den kurtulmussun bı sadaka ver. Ve şükret ki işin var çocukların yanında ve ailemde destekcin ne güzel.
Bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olucan. İnanki. Allah yardımcın olsun hayat sana hep güzeller sunsun

tabi aile olarak facialarmış. insan bunu nasıl saklar pes. Allah'a havaleler artık
Bazı şeyler daha da geç olmadan döküldü önüne. Allah korusun, bu insanlarla çocuklarının büyüdüğünü düşünsene. Ara ara babasını görsünler yeter. Sülalesine hiç gösterme.

Her kendini kotu hissettiginde su yazdikkarini ac ac oku, iyi ki bosandim derdin. O gelgitler arada oluyor ama onlar da gececek.
Kimse duzelmez. Bu adam da. Iki gune batirir o isi de. Bu adam boyle bir yasam tarzini seviyor demek ki.
ya evet telefonuma da yazdım başıma getirdiklerini açıp okuyorum bol bol. hep iyi ki deyip kapatıyorum

di mi insan okuyunca şok oluyor. zaten boşanınca çocuk sevindireceğim demiştim. amin hepimize inş.
Bazı şeyler daha da geç olmadan döküldü önüne. Allah korusun, bu insanlarla çocuklarının büyüdüğünü düşünsene. Ara ara babasını görsünler yeter. Sülalesine hiç gösterme.
çocukları asla evine götürmüyor. o çirkef ablasına götürüyor hemen. nasıl bir kafası var bilmiyorum. hiç tanıyamamışım hiç

Gidin kurban kesin bu pislikten kurulduğunuz için, arkaya bakmayın artık, geleceğe odaklanın ve psikolijik yardım alın mutlaka...

Şimdi son paragrafta güle oynaya dükkan açıyor demişsiniz de en başından beri yazdıklarınıza bakılacak olursa bu adam kaç gün güler ki? Yani herşeyi batırmış mahvetmiş biri onu da en acilinden batırır zaten.Aman uzak dursun iyi olmuş pislik herif kimle ne hali varsa görsün!

Devlet memuru değil mi bu adam nasıl kafasına göre iş yapıp dükkan açıyor? Yediği naneleri kurumuna şikayet etseniz

Öncelikle çok geçmiş olsun bir pislikten kurtulmuş sunuz. Allah razı olsun anneniz evi de size vermiş eviniz var kira ödeme durumunuz yok arabanızda kurtarmış sınız. Kendiniz çalışıyorsunuz devlet memuru sunuz çocuklarınızı nafakasını da alıyorsunuz size bugünden itibaren güzel bir hayat dilerim. O zaten daha çok borç ve işyeri batırır sadece seyreyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…