- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
Teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için. İnş dediğiniz gibi kar kalmamıştır. Çocuklarım iyi ki var onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Annemin evi şehre biraz uzak ve baya küçük. Allah elimizden almasın inş. Bir de eski kiradaki evim okula kreşe çok yakındı. Şimdi baya uzağız. O bunu halledemem sandı. Ama ben herşeyi göze aldım. İşyerim saolsun idare ediyor sabah civcivlerimi dağıtıp işe geçiyorum. Oğluma okulun değişti mi diyormuş. Afedersiniz kına yakacaktı herhalde değişse. Oğlum da hayır değişmedi herşey aynı demiş.. Eğitim seviyesi bu mahallede baya düşük diğer mahallede de en üst seviyede. Çocuğunu bile kıskanan bir mahluk.Aldatilmanin ofkesi cabuk cikmiyor malesef. Bazi seyler zaman alacak bunu kabul etmeye calisin. Her durumun bir iyilesme suresi vardir. Daha yeni bosanmissiniz. Tabi akliniz hala gecmiste. Sizi takdir ettim. Zarardan donmussunuz. Onunla olsaydiniz hala aldatmalara devam eden birinin esi olacaktiniz.
Yaptiklari yanina kar kalmis olarak gormuyorum. Is yerinden surunmus, karisi terk etmis, cocuklariyla arasi buyuk ihtimalle pek olmayacak.
Suanda cocuklar kucuk diye tum yuk size kalmis gibi hissediyorsunuz. Haklisiniz da belki. Ama zamanla bunun meyvesini yiyeceginizi de bilin. Basiniz dik, gururlu bir anne olmaya devam edin
İşinden okur diye korktu bence. Çünkü deştikçe birşeyler çıkıyor ben birçok şeyi boşandıktan sonra duydum. Neyseki kurtuldum ya. İşte çocukları al bırak yapacağı gün strese giriyorum onu da aşarsam tamamdırBöyle birinden 1 haftada boşandığınıza şükredip önünüze bakın artık. ALLAH yardımcınız olsun. Boşanma dilekçesini gördüklerinde erkeklerin içinden çirkeflik akıyor. Neyse ki çekişmeli olmamış sizin. Bu büyük bir şans
Amin çokça hem deBeter olsun oç
Vatandaşın egosu zeval görmesin. Allaaaah o egodan razı olsun. Allah bilir kime çattı deli, iki çocuğunun anasına benzemez tabi herkes, indirivermişler gtünü yere. Ooohhh .5 Ağustos Güncelleme: bu pislik dün itibariyle sürülmüş! Utanmadan yetkilileri etiketleyerek twit atmış sahip çıkın bana ben görevimi yapıyordum vatandaşın biri egosunu tatmin etmek istedi diye sürüldüm demişadalet tecelli etmeye başladı şükür. Duyduğuma göre dükkanı da batma aşamasında muhtemelen kapatıp gidecek
Haha amin yorumuna sağlıkVatandaşın egosu zeval görmesin. Allaaaah o egodan razı olsun. Allah bilir kime çattı deli, iki çocuğunun anasına benzemez tabi herkes, indirivermişler gtünü yere. Ooohhh .
Ahh amin amin teşekkürlerArayıp bulmuş belasını pek te güzel olmuş.Size evlatlarinizla çok güzel, sağlıklı,mutlu bir hayat dilerim Yaşadıkça en iyi kararı verdiğinize emin olup bu pisliğin batışını duyacaksınız .
Harika olur tabi. Kovulmayla da olsa döndü bekar hayatına, sorumluluk yok bişey yok. Çocuğu büyüdüğünde baba olası gelir artık.Oh içimin yağları eridi güncellemenize
Darısı bana siddet uygulayan boşandığımızda hayatı harikaymış pozları kesen pisliğin basına
Amin amin. Bu da durum yapıyordu gezmelerde alemlerde falan filan. Oğlumun tabletinde whatsapp var iletişim için. Bende heryerden engelli çünkü. Ordan görüyordum durumunu. Meğerse b.kun içindeymiş. Maaşı icralı üzerine tek birşey alamıyor, ailesi dağıldı, sürüldü de! Daha ben de maaşına icra koyacağım tazminat alacağım. Naneyi yedi! Ama durumuna baksan süper mutlu puhaha ruh hastasıOh içimin yağları eridi güncellemenize
Darısı bana siddet uygulayan boşandığımızda hayatı harikaymış pozları kesen pisliğin basına
Şapka düştü kel göründü. Ex görümce napıyo acaba?Amin amin. Bu da durum yapıyordu gezmelerde alemlerde falan filan. Oğlumun tabletinde whatsapp var iletişim için. Bende heryerden engelli çünkü. Ordan görüyordum durumunu. Meğerse b.kun içindeymiş. Maaşı icralı üzerine tek birşey alamıyor, ailesi dağıldı, sürüldü de! Daha ben de maaşına icra koyacağım tazminat alacağım. Naneyi yedi! Ama durumuna baksan süper mutlu puhaha ruh hastası
Orası da başka olay. Onun kocası anlatmıştı ya bana herşeyi. Sonra bu adamda tuhaflık sezdim. Dedim sen barışmış olabilir misin abi? Bak batağa sürüklerler seni kredi çektirip. Yok bacım düşmem o çukura dedi. Sonra bana canım diye hitap etti engelledim. Bana buluşalım sana daha anlatacağım şeyler var dedi kabul etmedim. Anladığım kadarıyla o ahlaksız ablasını besleyemedi bu salak enişteyi çağırdılar geri bana da tuzak kuracaklardı ama ben düşmedim. Ablası enişteden nefret ediyor plan yapmışlar birlikte yaşayacaklardı dükkan tutacaktı dükkanın çaprazında lojmanı vardı bunun evli olduğu için başvuru yapmıştı çıkacaktı hepsini talan ettim boşayarakŞapka düştü kel göründü. Ex görümce napıyo acaba?
Hey maşallah. Ay sürüldüğü iyi olmuş. Batmışlar baksana, sürülmeseydi yine gelir gtünde dolanırdı nafaka vermemek için.Orası da başka olay. Onun kocası anlatmıştı ya bana herşeyi. Sonra bu adamda tuhaflık sezdim. Dedim sen barışmış olabilir misin abi? Bak batağa sürüklerler seni kredi çektirip. Yok bacım düşmem o çukura dedi. Sonra bana canım diye hitap etti engelledim. Bana buluşalım sana daha anlatacağım şeyler var dedi kabul etmedim. Anladığım kadarıyla o ahlaksız ablasını besleyemedi bu salak enişteyi çağırdılar geri bana da tuzak kuracaklardı ama ben düşmedim. Ablası enişteden nefret ediyor plan yapmışlar birlikte yaşayacaklardı dükkan tutacaktı dükkanın çaprazında lojmanı vardı bunun evli olduğu için başvuru yapmıştı çıkacaktı hepsini talan ettim boşayarakHe ablada borç batağında çünkü bir araba almış nefret ettiği abisinin üzerine yani bunun işi çorba olmuş
Katipcim ben en çok çocukları alırken geriliyordum. Hava 1500! İbne ya. Strese giriyordum. Korona olmuş çocukları almış. Yaşlı annem çocuklar hepimiz perişan olduk. O nedenle seviniyorum. Nafaka şimdilik veriyor ama ocakda ÜFE oranında artacak o da 2 katlayacak o zaman bir olay çıkarabilir. Kurumu nafaka da çok hassas ona güveniyorum. Annem de nafaka vermemek için çocukları bile isteyebilir bu diyor. Ama tırnaklarını bile vermem inş. Alsın çalsın başına nafakasını o zamanHey maşallah. Ay sürüldüğü iyi olmuş. Batmışlar baksana, sürülmeseydi yine gelir gtünde dolanırdı nafaka vermemek için.
Merak etmeyin istemez, yemez çocuk bakmak. Kime baktırcak, zilli ablasının da burnu bka batmış. Allah büyük, öyle bir bela vermiş ki kendi dertlerine yanmaktan senle uğraşacak halleri kalmamış.Katipcim ben en çok çocukları alırken geriliyordum. Hava 1500! İbne ya. Strese giriyordum. Korona olmuş çocukları almış. Yaşlı annem çocuklar hepimiz perişan olduk. O nedenle seviniyorum. Nafaka şimdilik veriyor ama ocakda ÜFE oranında artacak o da 2 katlayacak o zaman bir olay çıkarabilir. Kurumu nafaka da çok hassas ona güveniyorum. Annem de nafaka vermemek için çocukları bile isteyebilir bu diyor. Ama tırnaklarını bile vermem inş. Alsın çalsın başına nafakasını o zaman