boşandım ama ya sonrası..

Teşekkür ederim cnm kalbim seninle senin de güzel haberlerin gelecek inş tez zamanda. Amin amin işinden atılması, sürünmesi kaldı onun da o ahlaksız ablasının da sıra da. Çünkü ben sadece iyilik yaptım ama kötülük buldum hadi beni de geçtim 2 masum yavrum hak etmedi bunları. Böylelerinin hepsinin canı cehenneme!
Artık güzel şeyler paylaşalım

merhaba öncelikle sizi tebrik ederim neredeyse benzer durumları yaşıyoruz anlaşmalı boşanma için dilekçe verdim hiç bir şey istemedim anne evi vs derken umarım ben de sizin kadar güçlü durup tüm bu olanları atlatırım ve umarım benim eşimde sizin eski eşinizin durumuna düşer de hak yerini bulur ben de bi nefes alırım

Teşekkür ederim amin amin. Şunu diyebilirim ki hayatım kolay değil ama hep iyi insanlara denk geliyorum çok şükür. Komşudan esnafa iş arkadaştan öğretmene tamirciden amire kadar çok şükür iyi insanlar.
O ise hergün kadın peşinde ama umduğunu bulamıyor ve bulamayacak. Elini neye atsa elinde kalıyor. Şerefini namusunu haysiyetini ailesini maddiyatını güvenirliliğini saygınlığını… herşeyini kaybetti. Bir memuriyeti kaldı o da sallantıda
Tavsiyem isteyecek birşeyler varsa isteyin sonra pişman olursunuz. Haftaya icra işlemi başlatacağım ben mesela. Çünkü hepsi çocuklarımın hakkı onun değil.
Allah kolaylık versin zorunuzu kolaylaştırsın.

Olaki aynı durumda birileri okur guzel yorum olmuş hayattaki tek motivasyonunuz eski eşten çıkan ah olmamalı baya yıl geçmiş birazda bile bile lades olmuş cocuklarla huzurlu bir hayatiniz olur umarım güçlenerek çıkmanızı tamamen atlatmanizi dilerim

Bitti gitti bile şükürler olsun. Bebeğim büyüdü oğlum İlkokulu bitiriyor. Sabah müzik dinletisi var enstrüman çalıyor heyecan yaptım uyuyamadım bile ahlarda çıktı zaten. Her şey yolunda çok şükür. Borçlar kapandı hedefler gerçekleşmeye başladı ve 2. Evladım canım kızım iyi ki olmuş. Bu evlilikten pişman olmayışım evlatlarım oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…