• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

tabi ki senin yaşadıklarını tam olarak anlayamayız,yıllarını vermişsin ama bitmesi gereken bir vlilik yada ilişki daha fazla zarar vermeden bitmeli zamanla sende şükrediceksin ayrıldığına o pişman olucak

aynı işte di,lekçeyi vereceğimiz gün babam aradı artık bunu gel avukatın yanındayım diye.benim avukata verecek param mı var demiş babame .o da gel sen ben vericem demiş.yani aynı boşanmaya bile parası yoktu....

onurlu gururlu bi adam olsaydı parası olurdu mesleki durum hiç önemli değil insan çöp toplar yine ekmeğini kazanır.

tabi ki senin yaşadıklarını tam olarak anlayamayız,yıllarını vermişsin ama bitmesi gereken bir vlilik yada ilişki daha fazla zarar vermeden bitmeli zamanla sende şükrediceksin ayrıldığına o pişman olucak[/QU SANA KATILIYORUM BİTMESİ GEREKEN İLİŞKİLER DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN BİTMELİ.HANİ SABIR DERLER YA BAZI ŞEYLER SABRETSENDE DEĞİŞMEZ

sakın tekrar barıscam deme !!! sacmalık olur sakın ısın gucunde var ne yapcan bes para etmes bırını suna bak hem her ısı sen yap sonra da pıskın pıskın doverım de sevıyorum falan agsından cıkmasın bence su adama

kendime üzülüyorum emeklerimin sevgimin değeri numuydu diye ben böle olsun diye herşeye göğüs germemeşiştim herkesi ayaklar altına almıştım.kendime kızıyorum üzülüyorum işte öle ...

:( benim de benzer bi olay başımdan geçmişti, az kalsın bu adamın bir benzeriyle ben evlenecektim. Tüm sevdiklerimi ardımda bırakıp tüm rezilliklerini göze almıştım. Ama son anda kendimi kurtarmayı başardım. Hislerimi duygularımı hiç değmeyecek bir adam için harcamıştım. Yıllarımı.. Ailemi.. Dostlarımı.. Hayallerimi.. En çok da emeklerime üzüldüm dediğin gibi. Ben bir eski sevgili için bu kadar üzüldüysem kimbilir sen ne kadar üzülmüşsündür. Allah kolaylık versin, ama onsuz daha iyi hissedeceksin kendini. Tıpkı sigarayı bırakmak gibi olacak.. Umudunu kaybetme sakın..

.arkadaşım beni yanlış anlama kırıcı olmak istemem içinde bulunduğun durumu bilmem ama ya inan aklım almıyor seversen sev oda bir yere kadar bir insan nasıl gururunu bu kadar ayaklar altına alır onu döven istemeyen sorumsuz birinin ardından bence bir beladan kurtulmuşken allaha şükretmen gerekirken hala nasıl arkasından dövünür aklım almıyor. Beni sakın yanlış anlama ama hani bir söz vardır ya bu hayatta yaşadığımız herşeyi hakediyor hakettiğimiz herşeyide yaşıyoruz.
Sen hala kendini ona layık görüyorsun buyur git barış ozaman!

.arkadaşım beni yanlış anlama kırıcı olmak istemem içinde bulunduğun durumu bilmem ama ya inan aklım almıyor seversen sev oda bir yere kadar bir insan nasıl gururunu bu kadar ayaklar altına alır onu döven istemeyen sorumsuz birinin ardından bence bir beladan kurtulmuşken allaha şükretmen gerekirken hala nasıl arkasından dövünür aklım almıyor. Beni sakın yanlış anlama ama hani bir söz vardır ya bu hayatta yaşadığımız herşeyi hakediyor hakettiğimiz herşeyide yaşıyoruz.
Sen hala kendini ona layık görüyorsun buyur git barış ozaman!

canım arkadaşım ben birleşemem böle bi adamla.birleşicem de demedim asla yalnız şöle bi durum varki o da sorun ben.bugüne kadar herşeyi kendim yaşamışım.sevgimi aşkımı üzüntülerimi.yuva kurtarma çabasını,ama karşlılığını alamadım ve bundan sonra mantığım var.haklısın bana kızmakta çünkü bende kızıyotum ama ben ondan tam anlamıyla kurtulmanın yollarını arıyorum ne varki yaşanmışlıklar ve alışkanlıklar kolay unutulmuyor.ama sevgi değil alışkanlık ve düzen bozulması zoruma gidiyo çünkü o kadar çırpındım ki...

canım arkadaşım ben birleşemem böle bi adamla.birleşicem de demedim asla yalnız şöle bi durum varki o da sorun ben.bugüne kadar herşeyi kendim yaşamışım.sevgimi aşkımı üzüntülerimi.yuva kurtarma çabasını,ama karşlılığını alamadım ve bundan sonra mantığım var.haklısın bana kızmakta çünkü bende kızıyotum ama ben ondan tam anlamıyla kurtulmanın yollarını arıyorum ne varki yaşanmışlıklar ve alışkanlıklar kolay unutulmuyor.ama sevgi değil alışkanlık ve düzen bozulması zoruma gidiyo çünkü o kadar çırpındım ki...

Canımm bak seni anlamaya çalışıyorum allah kimseye vermesin elbette çok zor insanın evinden giden bir kuşun yokluğu bile bazen aylarca hissediliyor eminim paylaşımınız çok en önemlisi bir kızınız var anlıyorum elbet ama takılıp melankoli yapacağına iyice dibe vuracağına bu adamın yaşattığı kötü şeyler gelsin aklına ve yaşatacakları kızını nasıl bir adamla yetiştireceğini düşün ve şükret ki takıntı olmasın. Dua et çok daraldığinda emin ol rahatlayacaksın..

Canımm bak seni anlamaya çalışıyorum allah kimseye vermesin elbette çok zor insanın evinden giden bir kuşun yokluğu bile bazen aylarca hissediliyor eminim paylaşımınız çok en önemlisi bir kızınız var anlıyorum elbet ama takılıp melankoli yapacağına iyice dibe vuracağına bu adamın yaşattığı kötü şeyler gelsin aklına ve yaşatacakları kızını nasıl bir adamla yetiştireceğini düşün ve şükret ki takıntı olmasın. Dua et çok daraldığinda emin ol rahatlayacaksın..

öyle yapıyorum kuzum zaten.bana yaşattığı öle çok güzel şeyler de yok.özel şeyleri dfe ben organize ederdim zaten.amaaannnn ben kızıma ve hayatıma bakmaya çalışıyorum o düşünsün o kadar güzel yaşayacağım ki ne kaybettiği için azap çekecek hergün...

aradan uzun yıllar geçecek ve bir soru soracak sıradan biri, hayatınızda yaptığınız en büyük doğru neydi diye ve sen hayatının en büyük yanlışını bitirme kararı vermenin, hayatının en doğru kararı olduğunu anlayacaksın ve şu an içinde kopan fırtınaların yerini sadece minik bi tebessüm alacak

seni anlamaya çalışıyorum alışkanlık çok zor biliyorum..ama bence adım atılmışken geri dönme derim..çünkü bu adımı atamayan öle çok insan varki..seni büyük bi yükten kurtarmış ayrılmayı o istemiş bence hayatını daha güzel dewam ettirirsin.nasıl çalışmaz ya çocuğu var bu adamın evi var..

aradan uzun yıllar geçecek ve bir soru soracak sıradan biri, hayatınızda yaptığınız en büyük doğru neydi diye ve sen hayatının en büyük yanlışını bitirme kararı vermenin, hayatının en doğru kararı olduğunu anlayacaksın ve şu an içinde kopan fırtınaların yerini sadece minik bi tebessüm alacak

inşallah inanın kızım ve kendim için ilerde bunu diyebilmeyi o kadar çok istiyorum ki..

bence sen durumunun farkındasın ve o insanı unutacaksın bu durumunda geçici olduğunu biliyorsun...açıkçası yazdıklarından ben bunu anladım sen ona dönmeyeceksın ben buna inandım:34:

bence sen durumunun farkındasın ve o insanı unutacaksın bu durumunda geçici olduğunu biliyorsun...açıkçası yazdıklarından ben bunu anladım sen ona dönmeyeceksın ben buna inandım:34:

evet durumun ciddiyetinin farkındayım ve kendim de bi o kadar kararlıyım.ne olursa olsun barışmicam çünkü beni kaybetmeyi göze aldı ve yaptıkları zaten yetti.zamanla hepsi geçecek...

evet durumun ciddiyetinin farkındayım ve kendim de bi o kadar kararlıyım.ne olursa olsun barışmicam çünkü beni kaybetmeyi göze aldı ve yaptıkları zaten yetti.zamanla hepsi geçecek...

dün akşam eve gittiğimde kıyafetlerini bile toplamıştı eşim...kanıma çok dokundu...bugün söledim ama bi tek zil takıp oynamadığın kaldı gidiyorum die dedim...tez canlı olduğu için yapmış bu kadar bozulacağımı tahmin etmemiş...

dün akşam eve gittiğimde kıyafetlerini bile toplamıştı eşim...kanıma çok dokundu...bugün söledim ama bi tek zil takıp oynamadığın kaldı gidiyorum die dedim...tez canlı olduğu için yapmış bu kadar bozulacağımı tahmin etmemiş...

kullanıcı adım değişti canım

şimdi varya çok acele edecek.erkekler neden böle bilmiyorum.benimki de günde kaç kere beni arıyodu babamı arıyodu dilekçeyi verelim diye.ama sonra o kadar pişman oluyolar ki rezilliğini ilerde göreceksin canım.herşey onun istediği olsun boşver ilerde bunu söleyebilirsin sende ben öle yapıyorum .ben istemedim sen istedin diyom.

borç ödemeye gelince,sahip çıkmaya gelince,yanımızda olmaya gelince tez canlı olmuyolar.böle meseleler için tezcanlı oluyolar.allah büyükibundan sonra da sen tez canlı ol...gerizekalılar lafı ağzımıza veriyolar bide ya..

Back
X