• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

bunu evliliğim süresince anlayamadım.daha doğrusu anlayıp da bişeylere cesaret edemediğim bi kurumdu.ama kurtulduktan sonra bakıyosun ki hayat sıkıntı üzüntü dert ve tasadan ibaret değilmiş.

Haklısınız bazen olayların içindeyken insan göremiyor gerçekleri yada görmek işine gelmiyor hep olayları öteliyor. Sanki kendinizi biraz olsun toparlamış gibisiniz. Daha umutlu geldi konuşmanız. Şunu asla unutmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Bu ilişkide değer veren taraf hep siz olmuşsunuz ama kendiniz dışında herkese vermişsiniz bu değeri...

haklısınız bazen olayların içindeyken insan göremiyor gerçekleri yada görmek işine gelmiyor hep olayları öteliyor. Sanki kendinizi biraz olsun toparlamış gibisiniz. Daha umutlu geldi konuşmanız. şunu asla unutmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Bu ilişkide değer veren taraf hep siz olmuşsunuz ama kendiniz dışında herkese vermişsiniz bu değeri...

evet toparlıyorum günden güne.kendime olan güvenim sevgim saygım arttı.ve inanın çevremdeki saygınlığım da artmaya başladı.işime evime kızıma daha çok vakit ayırıryorum ve bundan zevk alıyorum çok şükür allahım yanımda bunu hissediyorum.

evet toparlıyorum günden güne.kendime olan güvenim sevgim saygım arttı.ve inanın çevremdeki saygınlığım da artmaya başladı.işime evime kızıma daha çok vakit ayırıryorum ve bundan zevk alıyorum çok şükür allahım yanımda bunu hissediyorum.

Olması gerekende bu değil mi zaten? Seni üzen, yok sayan biri yerine değer verdiklerine sahip çıkman gerekmez mi? Umarım hakkında herşey bundan sonra daha da güzel olur ve yaşadığın acıları bir an önce unutursun...

olması gerekende bu değil mi zaten? Seni üzen, yok sayan biri yerine değer verdiklerine sahip çıkman gerekmez mi? Umarım hakkında herşey bundan sonra daha da güzel olur ve yaşadığın acıları bir an önce unutursun...

inşallah canım bundan sonra tek isteğim kızımı mutlu edebilmek ve onu iyi yerlerde görmek ve bunun için ne gerekiyosa yapıcam...allahım sağlık versin yeter ki.

bencede çok iyi yapmışsın bence kimsenin seni yönlerdirmesine gerek yok çünki sen yönünü buldun ve dogru olanı yaptınhadi canım sen şimdi kızn ve kendin için onun gelecegi için bişeyler yap zaten ben anlamıyorum evlat ya bir baba evladına hiçbakamaz afedersin ama totona güvenmison evlenmeseydin be adam ama herşey geçer seninki alışkanlık canım senin için daha güzel şeyler olacak

bencede çok iyi yapmışsın bence kimsenin seni yönlerdirmesine gerek yok çünki sen yönünü buldun ve dogru olanı yaptınhadi canım sen şimdi kızn ve kendin için onun gelecegi için bişeyler yap zaten ben anlamıyorum evlat ya bir baba evladına hiçbakamaz afedersin ama totona güvenmison evlenmeseydin be adam ama herşey geçer seninki alışkanlık canım senin için daha güzel şeyler olacak

evet canım evet alışkanlıkmış.şimdi düzenimi kurdum ailem ve kızımla daha mutluyum allahıma çok şükür.inşallah ilerde daha da ii olacak..

anlıyorum ki adam gene aynı adam.bi değişiklik olmamış ve ben kararımı artık sorgulamıyorum.kızımla benim hakkımda hayırlısı olmuş....

slm arkadailar.bana her her konumda destek ve yardımcı oldunuz.yeni bişiler var paylaşmak istedim sizlerle.
benim eski eşim artık ben barışmaya yanaşmayınca benim namusuma bile dil uzatmaya başladı
ona gittiğimde kız değilmişim falam.adetliydim ama ben dedim bekle diye o beklemedi güveniyorum sana ben diye.
o böle bişi olmadığını biliyo ama sırf canımı yakmak için yapıyo.
gittikçe çirkin bi hal alıyo yani gözümde terbiyesiz...

ohh iyi yapmışım iyiki kurtulmuşum bu asalaktan ......şimdi o rezil sürünüyo ben 3 ayda baya bi yol katettim:))))))beter olsunn:9:

ohh iyi yapmışım iyiki kurtulmuşum bu asalaktan ......şimdi o rezil sürünüyo ben 3 ayda baya bi yol katettim:))))))beter olsunn:9:

arkadaşım evet gerçekten 3 ayda nerelerden nerelere gelmişsin .. ilk mesajın ve bu mesajını alt alta koy ... aldığın mesafe o kadar işte... soru soran kişden ,ohhhh iyiki kurtulmuşa gelmişsin :DDD bence de iyiki kurtulmuşsun... hele o sana attığı iftira .. ne iğrenç... hadi söylediği gerçektive sen evlendiğinde kız değildin... 4 yaşında kızın olduğuna göre en az 5 sene evli kalmışsın bu adamla... şimdi mi aklı başına gelmiş... şimdimi namus timsali olmuş.... o zaman ses çıkarsaydı.... şimdi istediği kadar konuşsun arkadaşım... afedersin ama herkes bu söylediklerine k.çıyla güler....

arkadaşım evet gerçekten 3 ayda nerelerden nerelere gelmişsin .. ilk mesajın ve bu mesajını alt alta koy ... aldığın mesafe o kadar işte... soru soran kişden ,ohhhh iyiki kurtulmuşa gelmişsin :DDD bence de iyiki kurtulmuşsun... hele o sana attığı iftira .. ne iğrenç... hadi söylediği gerçektive sen evlendiğinde kız değildin... 4 yaşında kızın olduğuna göre en az 5 sene evli kalmışsın bu adamla... şimdi mi aklı başına gelmiş... şimdimi namus timsali olmuş.... o zaman ses çıkarsaydı.... şimdi istediği kadar konuşsun arkadaşım... afedersin ama herkes bu söylediklerine k.çıyla güler....

adamın kalbi kötü ve beyni hep belden aşşa çalıştığı için ordan vurmaya çalışıyo. ufacık beyniyle sözde canımı yakacak....ama kendini dahada küçültüyo haberi yok bu yolda ilerlesin SÜPEERRR:)))):52:

adamın kalbi kötü ve beyni hep belden aşşa çalıştığı için ordan vurmaya çalışıyo. ufacık beyniyle sözde canımı yakacak....ama kendini dahada küçültüyo haberi yok bu yolda ilerlesin SÜPEERRR:)))):52:

boşver arkadaşım ... sadece senin ona olan nefretini artırıyor o kadar...en azından acı çekmez sadece nefret edersin :DD

Düzenim duruyo,ailem destek kızım bu sene anasınıfına başlayacak.Kendim de çalışıyorum zaten.O beyefendi kızıyla arada görüşüyo aynı yerde değiliz zaten.HAKKIMIZDA HAYIRLISI....:nazar:

Düzenim duruyo,ailem destek kızım bu sene anasınıfına başlayacak.Kendim de çalışıyorum zaten.O beyefendi kızıyla arada görüşüyo aynı yerde değiliz zaten.HAKKIMIZDA HAYIRLISI....:nazar:

Üzerinden baya zaman geçmiş, ama konuyu güncellediğin için fikrimi söyleyeceğim.
Sorumsuz, karı-kız ayağı olan, şiddet uygulayan biriyken neden kötü yapasınız ki?
Boşanmakla çok iyi etmişsiniz, Allah kızınızla sizin bahtınızı açık etsin inşallah.

Konuyu ilk okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki
size şiddet uygulayan bir adamın kölesi haline gelmişsiniz
Kör kütük aşıklarda bile karşındaki kişiye merhamet edip barışma yoktur düşüncesindeyim
Haklı olsanız dahi dayak yemenize rağmen barışmışsınız ve devam kararı almışsınız
Bu aşk veya sevgi değil düpedüz alışkanlıkmış.
Sonra diğer sayfları okuyunca doğru yolu bulmanıza sevindim
Hayırlı olsun yeni yaşamınızdan mutlluk eksik olmasın:46:

Konuyu ilk okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki
size şiddet uygulayan bir adamın kölesi haline gelmişsiniz
Kör kütük aşıklarda bile karşındaki kişiye merhamet edip barışma yoktur düşüncesindeyim
Haklı olsanız dahi dayak yemenize rağmen barışmışsınız ve devam kararı almışsınız
Bu aşk veya sevgi değil düpedüz alışkanlıkmış.
Sonra diğer sayfları okuyunca doğru yolu bulmanıza sevindim
Hayırlı olsun yeni yaşamınızdan mutlluk eksik olmasın:46:

Hayat bazen durur.Benim için de o zamanlar durmuştu.Ama artık hiç ama hiç öle değilim.Hayatıma,kızıma ve aileme bakıyorum; onlarla çok ama çok mutluyum.Çok şükür:nazar:O asalağa gelince hala asalak ama benim hayatımda değil:32:
RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH..

Back
X