• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

benimkide aynısını söylüyo biz boşanmakla mola vermişis.boşanıp evlenen çok örnek varmış.ben fedakarlık etmiyomuşum hep kendimi düşünüyomuşum.kızım 4 aylıktı işe girdiğimde ne büyümesini ne bişeyini göremedimsırf kızım ve evliliğim için.kızımın yaptığı hareketleri annem anlatırdı bugün şunu öğrendi şunu yaptı diye.kızımı gçremedim ben onun bi tarafını toplicam diye ama hala konuşabiliyo işte.o beni sevmediği için değil ikimizin de ders alması için boşamış.aptal avutuyo gönlünü...

her şeyim bi şekilde helal de sevgim asla değil benimde.bu parçalandığım adam kimmiş diyorum malesefff...

benimkide aynısını söylüyo biz boşanmakla mola vermişis.boşanıp evlenen çok örnek varmış.ben fedakarlık etmiyomuşum hep kendimi düşünüyomuşum.kızım 4 aylıktı işe girdiğimde ne büyümesini ne bişeyini göremedimsırf kızım ve evliliğim için.kızımın yaptığı hareketleri annem anlatırdı bugün şunu öğrendi şunu yaptı diye.kızımı gçremedim ben onun bi tarafını toplicam diye ama hala konuşabiliyo işte.o beni sevmediği için değil ikimizin de ders alması için boşamış.APTAL AVUTUYO GÖNLÜNÜ...

ay ben sana diyorum ya hani biz kardeşmiyiz die...biliyosun bende 4 aylıktı kızımı bıraktığımda...valla bizi bilmem ama eşlerimiz arasında yakın bi akrabalık var kesin :D sinirlerim iyice bozuldu ya kusura bakma...msj atmış deyince bi kahkaha attım zaten herkes bana baktı...ne yüzsüzler bunlar böyle ya...inanamıyorum...avutsuz dursun bırak onu senden başka çekecek birini bulursa balıklama atlar merak etmede bulamazlar bizler gibisini...o hata bi defa yapılır...yemezler...ama çok kararlıyım yediricem bu sözleri ona...kapılarda meleticem...hayatında benden başka kimse olamazmış benim kadar kimseyi sevemezmiş...ama akşam koli getiriyo eşyalarımı toplayayım die....

ayrıca biz gerekli dersi aldık...çok güzel aldık hemde...öyle değilmi...

Son düzenleme:
her şeyim bi şekilde helal de sevgim asla değil benimde.bu parçalandığım adam kimmiş diyorum malesefff...

benim hiçbirşeyim helal değil...hepsi hepsi haram zıkkım olsun...hayatımı mahvetti...o dağıttığı evi ayakta tutmak için boyun eğmediğim kimse kalmadı...beni 6 aylık bebekle resmen kapının önüne koydu...ben o evi tırnaklarımla yaptım yaaaaaaaaaaa....tırnaklarımla...

ay ben sana diyorum ya hani biz kardeşmiyiz die...biliyosun bende 4 aylıktı kızımı bıraktığımda...valla bizi bilmem ama eşlerimiz arasında yakın bi akrabalık var kesin :d sinirlerim iyice bozuldu ya kusura bakma...msj atmış deyince bi kahkaha attım zaten herkes bana baktı...ne yüzsüzler bunlar böyle ya...inanamıyorum...avutsuz dursun bırak onu senden başka çekecek birini bulursa balıklama atlar merak etmede bulamazlar bizler gibisini...o hata bi defa yapılır...yemezler...ama çok kararlıyım yediricem bu sözleri ona...kapılarda meleticem...hayatında benden başka kimse olamazmış benim kadar kimseyi sevemezmiş...ama akşam koli getiriyo eşyalarımı toplayayım die....

Ayrıca biz gerekli dersi aldık...çok güzel aldık hemde...öyle değilmi...

öle canım dersimizi de aldık havamızı da aldık.bizim gibi salakları nerden bulacaklar.ama varya allahım onları öle insanlarla karşılaştırsın ki her onun yüzüne baktığında bizi görsünler.yaşarken ölsünler...

ay ben sana diyorum ya hani biz kardeşmiyiz die...biliyosun bende 4 aylıktı kızımı bıraktığımda...valla bizi bilmem ama eşlerimiz arasında yakın bi akrabalık var kesin :d sinirlerim iyice bozuldu ya kusura bakma...msj atmış deyince bi kahkaha attım zaten herkes bana baktı...ne yüzsüzler bunlar böyle ya...inanamıyorum...avutsuz dursun bırak onu senden başka çekecek birini bulursa balıklama atlar merak etmede bulamazlar bizler gibisini...o hata bi defa yapılır...yemezler...ama çok kararlıyım yediricem bu sözleri ona...kapılarda meleticem...hayatında benden başka kimse olamazmış benim kadar kimseyi sevemezmiş...ama akşam koli getiriyo eşyalarımı toplayayım die....

Ayrıca biz gerekli dersi aldık...çok güzel aldık hemde...öyle değilmi...

canım biz dersimizi de aldık havamızı da aldık.şimdi bzi sıkıntı çekiyoruz üzülüyoruz falan ama unutma her inişin bi çıkışı vardır bu kapıyı kapayan mevlam bi kapı açar inşallah.allahtan tek isteğim onları öle insanlarla karşılaştırsın ki her onun yüzüne baktıklarında bizşi görsünler vicdanları onları bırakmasın.yaşarken ölü hayatı yaşasınlar inşallah...

öle canım dersimizi de aldık havamızı da aldık.bizim gibi salakları nerden bulacaklar.ama varya allahım onları öle insanlarla karşılaştırsın ki her onun yüzüne baktığında bizi görsünler.yaşarken ölsünler...

öyle olucak zaten ne bekliyosunki...dediğin gibi bu beceriksizleri kim sevecekte sayacak...millet artık akıllı bnizim gibi değil...söz verdim kendime gerçekten bak tam bir sene sonra o hala yerinde sayıyorken ben öyle değişmiş olucamki...ideallerimi hayatımı herşeyimi yoluna koycam ve beni her gördüğünde içi yanıcak onun....bunuda buraya yazdım... halimize konuştuğumuz şeylere bak ya...ne kadar acı...o kadar canımı yakıyoki bunları düşünmek sölemek...onsuz kalacağımı düşünmek...hangisine ağlayacağımı şaşırdım ben günlerdir...

öyle olucak zaten ne bekliyosunki...dediğin gibi bu beceriksizleri kim sevecekte sayacak...millet artık akıllı bnizim gibi değil...söz verdim kendime gerçekten bak tam bir sene sonra o hala yerinde sayıyorken ben öyle değişmiş olucamki...ideallerimi hayatımı herşeyimi yoluna koycam ve beni her gördüğünde içi yanıcak onun....bunuda buraya yazdım... Halimize konuştuğumuz şeylere bak ya...ne kadar acı...o kadar canımı yakıyoki bunları düşünmek sölemek...onsuz kalacağımı düşünmek...hangisine ağlayacağımı şaşırdım ben günlerdir...

bunların hepsini bende hatta daha fazlasını bende yapıcam mesela şu an araba arıyorum araba alıcam kendime ama hep bi tarafım eksik olacak sende öle olacaksın ama alışcaz artık....

bunların hepsini bende hatta daha fazlasını bende yapıcam mesela şu an araba arıyorum araba alıcam kendime ama hep bi tarafım eksik olacak sende öle olacaksın ama alışcaz artık....

ama bunları yaşamak ne benim nede senin tercihindi.bizi bu yola sevkeden onlardı.ne kadar yuvamızda mutsuzda olsak biz gene mücadele edecektik bu işin böyle olmasını biz istemedik oyüzden rahat ol.biz elimizden gelenin fazlasını yaptık ama olmadı takdir buymuş deyip kaderimizi yaşayacağız...ve unutme biz böle de mutlu olacağız...

Kadir gecesi doğmuşsun..Bence kurtulmuşsun sakın sevıyorum deme, senı sevmeyenı sen neden sevıyorsunkı..Bellıkı ailesinin baskısı altında kalan ezik bir adam...

Sakın barışma kendını ezdırme , hatta tazmınat davası aç nafaka iste perişan et..nokta

Kadir gecesi doğmuşsun..Bence kurtulmuşsun sakın sevıyorum deme, senı sevmeyenı sen neden sevıyorsunkı..Bellıkı ailesinin baskısı altında kalan ezik bir adam...

Sakın barışma kendını ezdırme , hatta tazmınat davası aç nafaka iste perişan et..nokta

ailesini de takan biri değildir.ben onu allaha havale ettim.uğraşmicam onun vicdanı ona yeter.tabi insansa...

bütün bu yorumlardan şunu anlıyorum demekki bunu benden başkası benim kadar da çekemeyecekmiş ya.iyi çekmişim heralde....

ama bunları yaşamak ne benim nede senin tercihindi.bizi bu yola sevkeden onlardı.ne kadar yuvamızda mutsuzda olsak biz gene mücadele edecektik bu işin böyle olmasını biz istemedik oyüzden rahat ol.biz elimizden gelenin fazlasını yaptık ama olmadı takdir buymuş deyip kaderimizi yaşayacağız...ve unutme biz böle de mutlu olacağız...

ben buna fazlasıyla inanıyorum...daha rahat şartlarda,daha elit bi yerde ve daha kaliteli bir hayatı olucak kızımın...daha güzel büyütücem onu eminim...bende daha iyi olucam...hemen ehliyetimi alıcam sonra tekrar müşavirlik sınavına giricem...yapıcam ama...işte şu amalar içimi yakıyo :(

bütün bu yorumlardan şunu anlıyorum demekki bunu benden başkası benim kadar da çekemeyecekmiş ya.iyi çekmişim heralde....

banada hep etrafımdaki arkadaşlarım aynı şeyi söledi...senin yerinde olsak bin kere gitmiştik die..hatta eşimde sölerdi aynısını...sevdim...çok sevdim...her hatasını kapatacak kadar....onunla sürünecek kadar çok sevdim...kahretsin...keşke bu kadar sevmeseydim onu...keşke...

banada hep etrafımdaki arkadaşlarım aynı şeyi söledi...senin yerinde olsak bin kere gitmiştik die..hatta eşimde sölerdi aynısını...sevdim...çok sevdim...her hatasını kapatacak kadar....onunla sürünecek kadar çok sevdim...kahretsin...keşke bu kadar sevmeseydim onu...keşke...

işte biz bu insanları bile sevdik.demekki sorun bizde değil.daha iyi bi yerde daha kaliteli insanlarla devam edebiliris(buna şimdi hiç inanmasam da inşallah olur yani:)

işte biz bu insanları bile sevdik.demekki sorun bizde değil.daha iyi bi yerde daha kaliteli insanlarla devam edebiliris(buna şimdi hiç inanmasam da inşallah olur yani:)

:):):) düşünmek bile istemiyorum...mıknatıs gibi çekiyorum ben kesin gider yine sorunlu birini bulurum :) aman kalsın...

canım üzüldüm durumuna ama anlttıklarına göre 40 bin kerede barışssan düzelmez gibi karekter meselesi hakikaten iyi dayanmışssın allah sabır versin.

canım üzüldüm durumuna ama anlttıklarına göre 40 bin kerede barışssan düzelmez gibi karekter meselesi hakikaten iyi dayanmışssın allah sabır versin.

evet canım 28 yaşındaki birini ne kadar değiştirebilirsin ki ya da değişse de 1 ay en fazla sonra gene aynı ne kadar sevsende yok çekilmiyo yani.ayrıca ateşim de eskisi kadar yanmıyo demekki gerçekten zaman herşeyin ilacı.ve varya bu adamı hala seviyorum gibi de geliyo ya kendime inanamıyorum bazen ya...

evet canım 28 yaşındaki birini ne kadar değiştirebilirsin ki ya da değişse de 1 ay en fazla sonra gene aynı ne kadar sevsende yok çekilmiyo yani.ayrıca ateşim de eskisi kadar yanmıyo demekki gerçekten zaman herşeyin ilacı.ve varya bu adamı hala seviyorum gibi de geliyo ya kendime inanamıyorum bazen ya...

kendime o kadar kızıyotum ki hala daha onu sevebildiğime ya da neyse işte içimdeki duygu adı bile yok doğrusu...

Back
X