borç ödemeye gelince,sahip çıkmaya gelince,yanımızda olmaya gelince tez canlı olmuyolar.böle meseleler için tezcanlı oluyolar.allah büyükibundan sonra da sen tez canlı ol...gerizekalılar lafı ağzımıza veriyolar bide ya..
ilk gördüğümde soğukkanlı davrandım iyi yapmışsın dedim ama beynimden vurulmuşa döndüm,sustum...sonra balkonda bir koli vardı içinde melisin bebek arabasının önü vardı...koli atmadın inşallah dedim attım dedi o hışımla odadan bir çıktım...ellerim titriyordu sinirden...neden dedim içine bakmıyosun varmı kullanılacak birşey yokmu...bu ne acela ya dedim nereye yetişiyosun sen böyle koştur koştur gururumu iyice kırıyosun bi ensemden tutup kapının önüne koymadığın kaldı dedim...bu saygısızlık ya ayrılmanın bile bir adabı haysiyeti vardır yazıklar olsun sana ya dedim...çok bozuldu...gitti evden gece geldi...sabahta atıştık akşam dedim melisi bırakıcam size bende eşyalarımı toplayıp gidicem...msj atmış evden çıkınca gitme protokolü bir verelim eşyalarını beraber toparlayalım yazmış...bide bana dün akşam dioki kıyafetlerimi topladım şey yanlış anlama ben kendiminkileri toparlayayımda ne alacağını daha rahat görürsün...işine gelince ne kadar ince düşünceli oluyosun sen dedim....amannnnn bütün sinirlerim tepemde valla...yazık ya bu adamları adam yerine koyup eş yapmaya baba yapmaya çalıştık...umutsuz vakka bunlar...