ikizleri ve muhasebeciyi görünce çok güldümde profiline baktım :d bende ikizlerim yükselen başak üstelik muhasebeciyim :) hiç gülesim yoktu aslında![]()
:)))))))))))) demekki bizim kaderimiz bu:))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikizleri ve muhasebeciyi görünce çok güldümde profiline baktım :d bende ikizlerim yükselen başak üstelik muhasebeciyim :) hiç gülesim yoktu aslında![]()
:)))))))))))) demekki bizim kaderimiz bu:))))))))))
arkadaşlar eşimle 2005 yılında internette tanıştık.sonra nişanlandık ve aileler anlaşamadı ayrılmak zorunda kaldık.dayanamadık ayrılığa ve kaçarak evlendik.ailesi eşyalarımıza falan hiç karışmadı hepsini benim ailem aldı.3 ay kadar antalyada yaşadık orada yapamadık ve benim memleketime yerleştik.eşim çok sorumsuz hangi işe girdiyse doğru düzgün çalışmadı.ben kızım 4 aylıkken bi işe girdim hala orada çalışıyorum.ama o kaç tane iş değiştirdi birinde başarılı olmadı hep bi bahaneyle çıktı işten.bu arada evin bütün sorumluluğunu ben almak zorunda kaldım(ev kirası elektrik su çocuk vs.vs.)evliliğimiz boyunca da devamlı gitmek istediğini boşanmak istediğini söylüyodu ama ben durduruyodum çünkü seviyodum.geçen sene yazın gene işten çıktı kavga ettik ve ailesinin yanına gitti.4 ay orada kaldı.kurban bayramında geldi barıştık.1 sene öyle geçti ama gene aynı sorumsuzluk devam ediyo.13 milyar kredi çektim ve araba aldık sırf sorumluluğu öğrensin ödesin diye.ama ilk taksitini ödedikten sonra tartıştık ve ayrılmaya karar verdi o.bi gece beni dövdü.sebep de o gün gece dışarı çıkmıştı aradım gelmiyomusun diye telefonu meşguldü(genelde kadın kız işleri vardır zaten).geldiğinde ben surat yaptım ve dövdü.ertesi gün benişe gittim babam bunu çarşıda görmüş ve sıkıştırmış ne yaptı kızım kötü bişey mi etti de dövdün demiş o döverim demiş.akşam eve gittim karşılıklı özür dileyelim devam edelim diye benim senle konuşacak bişeyim yok dedi ve beni tersledi ben kararımı vercem boşancam dedi.bende dayanamadım ve 1 gün içinde boşandık.şimdi de ailesinin yanına gitti.ailesi hiçbi şekilde ne aradılar nede geldiler birleştirmek için hiçbişey yapmadılar. buraya gel birleşelim ben çok pişmanım falan diyo.ailemin yanında kalıyorum onlar destekler bana.ve kocamı ya hala seviyorum yada alışmıştım ona nedir bilmiyorum.4 yaşında bi kızımız var.kızıma ben bakıyorum işim var şükür.iyi mi yapmışım kötü mü ne olur beni yönlendirin(((
kurtulmuşşsun cnm...sevin bence...
deişmiyorlar..en fazla 1 ay sonra yine sen bakarsın ona..
bence yoluna bak bi dahada yüz verme derim..
şiddet uygulamışş...hayattaki en kötü şeydir şiddet heleki kocanın karısına uygulaması...
inan midem bulanır böle insanlardan... kocandır severde döverde devri geçti mazide kaldı...
kendimize saygı duyarsak değer verirsek hayatta dim dik ayakta dururuz,kimsenin gücü yetmez bize vurmaya...
arkadaşlar eşimle 2005 yılında internette tanıştık.sonra nişanlandık ve aileler anlaşamadı ayrılmak zorunda kaldık.dayanamadık ayrılığa ve kaçarak evlendik.ailesi eşyalarımıza falan hiç karışmadı hepsini benim ailem aldı.3 ay kadar antalyada yaşadık orada yapamadık ve benim memleketime yerleştik.eşim çok sorumsuz hangi işe girdiyse doğru düzgün çalışmadı.ben kızım 4 aylıkken bi işe girdim hala orada çalışıyorum.ama o kaç tane iş değiştirdi birinde başarılı olmadı hep bi bahaneyle çıktı işten.bu arada evin bütün sorumluluğunu ben almak zorunda kaldım(ev kirası elektrik su çocuk vs.vs.)evliliğimiz boyunca da devamlı gitmek istediğini boşanmak istediğini söylüyodu ama ben durduruyodum çünkü seviyodum.geçen sene yazın gene işten çıktı kavga ettik ve ailesinin yanına gitti.4 ay orada kaldı.kurban bayramında geldi barıştık.1 sene öyle geçti ama gene aynı sorumsuzluk devam ediyo.13 milyar kredi çektim ve araba aldık sırf sorumluluğu öğrensin ödesin diye.ama ilk taksitini ödedikten sonra tartıştık ve ayrılmaya karar verdi o.bi gece beni dövdü.sebep de o gün gece dışarı çıkmıştı aradım gelmiyomusun diye telefonu meşguldü(genelde kadın kız işleri vardır zaten).geldiğinde ben surat yaptım ve dövdü.ertesi gün benişe gittim babam bunu çarşıda görmüş ve sıkıştırmış ne yaptı kızım kötü bişey mi etti de dövdün demiş o döverim demiş.akşam eve gittim karşılıklı özür dileyelim devam edelim diye benim senle konuşacak bişeyim yok dedi ve beni tersledi ben kararımı vercem boşancam dedi.bende dayanamadım ve 1 gün içinde boşandık.şimdi de ailesinin yanına gitti.ailesi hiçbi şekilde ne aradılar nede geldiler birleştirmek için hiçbişey yapmadılar. buraya gel birleşelim ben çok pişmanım falan diyo.ailemin yanında kalıyorum onlar destekler bana.ve kocamı ya hala seviyorum yada alışmıştım ona nedir bilmiyorum.4 yaşında bi kızımız var.kızıma ben bakıyorum işim var şükür.iyi mi yapmışım kötü mü ne olur beni yönlendirin(((
çok geçmiş olsun cnm kötü bi olay ama bence kendini yıpratma bi insan başta nasılsa hep öle gidiyo benim halamın eşide sorumsuzdu oram ağrıyo buram ağrıyo diyip çalışmıyodu çünkü halam çalışıp evi geçindiriyodu adamda akşama kadar pc başında sonra boşandılar onlarda olmuyo yaniş erkek sorumluluk sahibi olmalı şükürki ailen yanında önüne bak...
Kesinlikle en doğru kararı vermişsin asla pişmanlık duyma boşandığın için böyle bir adam yıllarca çekilir mi insanda sabır bırakmaz hasta olursun Allah korusun yazık günah değil mi sana ..bence dua et kurtulduğuna sevin sevgi değil cnm bence alışkanlık senin ki yada kızın için aileni bir arada görme çabası bir insan neyse o'dur asla değişmez 20 yaşında neyse 70 yaşında da aynıdır bundan sonrası için herşey güzel olur inşallah sen güçlü ve fedakar bir annesin bugüne kadar elinden geleni yapmışsın katlanmışsın ona o adamın seni kandırmasına izin verme sanada kızınada yazık olur..
Canim benim aferdesin ama pes artik buktar olaydan sonra daha iyimi yaptim diyorsun
Kizini düsün artik böyle bi adamin yaninda büyütme.
Allah yardimcin olsun
öptüm
evet canım bencede düzen alışkanlıklarım ve kızım için ailemi birlikte görme çabası.ama 5 sene kendi başıma yürütmüşüm.bundan sonrada kendi başıma devam edebilirim ama iyiki kızım var yanımda.allah sabır versin artık yanımızda olsun inşallah...
anladın sen onu
![]()
(( of burcu offff
(( çok zor olacak alışmak....ama alışcam herşeyi hazmettim de en son beni boşayabilmesini hazmedemiyorum...
al bendende o kadar...yediremiyorum kendime bir türlü...dün koli getirmiş akşam eşyalarımı toparlayayım die annem aradı o sırada aldı beni bi gülme krize girdim resmen bi ensemden tutup kapının önüne koymadığı kaldı ...ve kendimden nefret ettim...hala hala ben bu adamı nasıl seviyorum ve üzülüyorum die...sen yolunu yarıladın...zor olacak ama alışacaksın....alışıcaz...başka çaremiz yokki...
bunlar varya hem yüzsüz hem arsız hemde insan değil benimki de dün sevgililer günün kutlu olsun diye msj atmış.dalga geçer gibi benimle.ama allah büyük allqah gelecek onun hakkından takma hayatına bak...
gülermisin ağlarmısın dimi...ben gülüyorum valla o kadar sinirlerim bozukki...bizde dün adliyeye gittik bi elimi tutmadığı kaldı...hayatım vs...konuşmalar...bana dioki durumumu toparlayınca belki yeniden evleniriz...ay ben hayret ediyorum şok üstüne şok yaşıyorum...bumuymuş öldüğüm adam ya..düğün resimlerini akşam aldı kendisine saklayacakmış...pesssssssssss....pppppeeeeeeeesssssssss...sende onunkini kutlasaydın![]()
yuh artık ya...