canım biz ayrı şehirlerdeyiz.telefonda görüşüyolar ve yılda 1 ay o alabilecek.tabi alırsa.
arkadaşlar eşimle 2005 yılında internette tanıştık.sonra nişanlandık ve aileler anlaşamadı ayrılmak zorunda kaldık.dayanamadık ayrılığa ve kaçarak evlendik.ailesi eşyalarımıza falan hiç karışmadı hepsini benim ailem aldı.3 ay kadar antalyada yaşadık orada yapamadık ve benim memleketime yerleştik.eşim çok sorumsuz hangi işe girdiyse doğru düzgün çalışmadı.ben kızım 4 aylıkken bi işe girdim hala orada çalışıyorum.ama o kaç tane iş değiştirdi birinde başarılı olmadı hep bi bahaneyle çıktı işten.bu arada evin bütün sorumluluğunu ben almak zorunda kaldım(ev kirası elektrik su çocuk vs.vs.)evliliğimiz boyunca da devamlı gitmek istediğini boşanmak istediğini söylüyodu ama ben durduruyodum çünkü seviyodum.geçen sene yazın gene işten çıktı kavga ettik ve ailesinin yanına gitti.4 ay orada kaldı.kurban bayramında geldi barıştık.1 sene öyle geçti ama gene aynı sorumsuzluk devam ediyo.13 milyar kredi çektim ve araba aldık sırf sorumluluğu öğrensin ödesin diye.ama ilk taksitini ödedikten sonra tartıştık ve ayrılmaya karar verdi o.bi gece beni dövdü.sebep de o gün gece dışarı çıkmıştı aradım gelmiyomusun diye telefonu meşguldü(genelde kadın kız işleri vardır zaten).geldiğinde ben surat yaptım ve dövdü.ertesi gün benişe gittim babam bunu çarşıda görmüş ve sıkıştırmış ne yaptı kızım kötü bişey mi etti de dövdün demiş o döverim demiş.akşam eve gittim karşılıklı özür dileyelim devam edelim diye benim senle konuşacak bişeyim yok dedi ve beni tersledi ben kararımı vercem boşancam dedi.bende dayanamadım ve 1 gün içinde boşandık.şimdi de ailesinin yanına gitti.ailesi hiçbi şekilde ne aradılar nede geldiler birleştirmek için hiçbişey yapmadılar. buraya gel birleşelim ben çok pişmanım falan diyo.ailemin yanında kalıyorum onlar destekler bana.ve kocamı ya hala seviyorum yada alışmıştım ona nedir bilmiyorum.4 yaşında bi kızımız var.kızıma ben bakıyorum işim var şükür.iyi mi yapmışım kötü mü ne olur beni yönlendirin(((
Adam sorumsuz, çalışmıyor, kadın peşinde, dayak var.
Senin çok önceden boşanman lazımdı.Canını sokakta mı buldun.
Şimdi barışsan yaşadıklarını tekrar yaşayacaksın muhakkak.Bunu göze alıyor musun?
Düzenini kurmuşsun.Bence kendine yazık etme.Aklından bile geçirme.Kesinlikle eski eşine yüz verme, umutlandırma.
Peşini bırakmaz.Huzursuz olursun...
Haaa birde su var. Adam sizi dövüyor, sonra piskin piskin babaniza "döverim" diyebiliyor. Saygisiz!
Biri kalkicak benim babama böyle cevap vercek öylemi? Valla eve döndügünde ona dayagin ne demek oldugunu birde ben gösterirdim.
Haaa birde su var. Adam sizi dövüyor, sonra piskin piskin babaniza "döverim" diyebiliyor. Saygisiz!
Biri kalkicak benim babama böyle cevap vercek öylemi? Valla eve döndügünde ona dayagin ne demek oldugunu birde ben gösterirdim.
zaten anladığım kadarıyla kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosun bence çocuğun için ve kendin için önüne bak arkada deil.eski kocanıda sil aklından gitsin seni hakettiğini düşünmüyorum unutma bir evlilikte saygı biterse sevgininde ömrü uzun olmaz...herkes aynı şeyi söylüyo.peygamber sabrı varmış nasıl çektin diyolar.ama bilmiyorumçektim ve hala daha çekecektim o istemeseydi boşanmayı benim böle bişeye asla cesaretim olamazdı...hayırlısı artık hakkımızda..
sanırım zamana ihtiyacım var.yaptıklarını hazmedemiyorum.ama Allah büyük.adam edemedim ya kendi bilir artık ben herşeye göğüs germişken her türlü sıkıntıyı çekmişken yanımda olmadı bize sahip çıkmadı.YAZIKLAR OLSUN ALLAHINDAN BULSUN.....
herkes aynı şeyi söylüyo.peygamber sabrı varmış nasıl çektin diyolar.ama bilmiyorumçektim ve hala daha çekecektim o istemeseydi boşanmayı benim böle bişeye asla cesaretim olamazdı...hayırlısı artık hakkımızda..
oysa ne hayallerle evleniyosun dimi...ev düzüyosun...ayakların yerden kesiliyor...ailen ne derse desin gözün ondan başka birşey görmüyor ....birde üstüne ne hayallerle çocuk dünyaya getiriyorsun...kahretsin ya benim bu gözyaşlarıyla ilgili sıkıntım çok ayarları bozuk herhalde...yine akıyolar
ağla arkadaşım ama şunu unutma son gülen biz olacağız.bizi bu hale getirenler sürünecekler emin ol...allahım yanımızda merak etme.nankörlerle ,değer bilmezlerle,yanımızda olmayanlarla,bize sahip çıkmayanlarla nereye kadar gidebiliriz ki?
canımsın her zaman yanındayım ]z]lme karde;ten de ,te olduk bak?(((şuan gerçekten merak ettim kardeş falan olma ihtimalimiz varmı...bunlar benim cümlelerimmmmmmmmmm....
canımsın her zaman yanındayım ]z]lme karde;ten de ,te olduk bak?(((
bişey sorucam ikizler burcumusun :d
hayır ben başağım eşim ikizlerdi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?