Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

sizin adınıza çok üzüldüm çünkü yaşadıklarınız benimkine benziyor benimde 4 yaşında bir kızım var ve boşanma aşamasındayım eşim bana hayatı zehir etti çok uğraştım kendime saygımı kaybetme pahasına çok mücadele verdim beni çok kırdı affedilemeyecek hatalar yaptı hep afeden taraf oum ama o bunun kıymetini bilmediği gibi hep aşağıladı acıdığı için evlendiğini bile söyledi banada en yakınlarınıda düşünsene resmen ruh sağlığımı bozdu benim insanlara olan güvenimi kaybetmemi sağladı çocuğun psikolojiside cabası beni üç kuruşluk şıllıklarla muhatap etti onlar yüzünden beni kırdı şimdi ne geçti eline al dedim istediğin hayatı veriyorum sana bana bunları yaşattığı için tiksindim ondan resmen dünyam yıkıldı rüya olsada uyansam dedim ama ailem yanımda insanın ailesinden başkası yalan gün geliyor canım dediğin eşin el oluyor düşman oluyor snaa hiç acımıyor ama ailen herzaman destek herzaman yanında ailene sarıl kızında mutlaka alışacaktır pedegog yardımıyla söylersin kavgalı bir ortamda büyümesindense böylesi belki daha iyidir bir insan 7 sinde ne ise 70 dede odur değişmez arkana bakma bence hem daha gençsin kıznıda senide mutlu edecek dürüst, vicdanlı birileri çıkacaktır kapılarını kapatma üstelik hayatımız bu adamlardan ibaret değil onlarsızda yaşantımıza devam edebiliriz ben şahsen benim için eşimi ölmüş kabul ediyorum onurumu ayaklar altına aldırtmam şimdi huzurluyum bugünler geride kalacak eminim bence iyi yapmışsın boşver be:)

canım öncelikle şükret bu haline neler duyuyoruz neler izliyoruz haberlerde boşansa bile kadınlara neler yapılıyo bu haline şükür olsunki boşamış seni bu adamı sen sevmiyosun arkadaşım alışkanlık sadece başka bişey degil adam sorumluluk nedir bilmiyo zora geldigimi kaçıyo çalışmak yok dürüsdtlük yok aldatıyo buadamdan ne köy olur ne kasaba bırak kızınla kendine güzel bir hayat kur tabiki ilk zamnlar zor olacak senin için ama hep yaşadıklarını düşün sonra buadamla yaşamaya devam etseydin neler yaşayacagını düşün ve kızınla gelecekde yaşayacagınız güzel mutlu günleri düşün inşallah karşına iyi insanlar çıksın bundan sonra

sen bu adama hala aşıksın barışmaya gönlün var çocuğuda bahane ediyosun benim anladığım bu, hayırlı işler

canım şaka mı yapıyorsun sen:26:adam çalışmıyor sorumsuzun teki sana şiddet uyguluyor karı kız ayağıda var diyorsunseni bilmem ama benim için bunların biri bile boşanma sebebidir sen kurtulmuşsun ailende sana destekmiş çalışıyorsun da sakın eşinle barışıp hayatının yanlışını yapmaeşinin pişmanım laflarına hiç kanma böyle biri değişmez mantıklı düşün canım

sizlerin sayesinde kararımı doğru verdiğimi bi kere daha anladım.o bana hep acı çektirdi.beni her şekilde kullandı.bundan sonra da yanımda olun.sizleri çok ama çok seviyorum.hakkınızı helal edin:)))

sizlerin sayesinde kararımı doğru verdiğimi bi kere daha anladım.o bana hep acı çektirdi.beni her şekilde kullandı.bundan sonra da yanımda olun.sizleri çok ama çok seviyorum.hakkınızı helal edin:)))

varsa hakkım helal olsun canım boşanmakla en doğrusunu yapmışsın sakın tereddüt etme

Hayırlı olsun..Tabiiki ayrılmakta doğru yapmışsınız bu zamana kadar beklemeniz yanlıştı.

Maddi anlamda kendinize yetiyorsunuz, inşaallah çok mutlu ve huzurlu olursunuz çocuğunuzla birlikte.

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.yanımda oldunuz bana destek verdiniz kendi başıma olmadığımı anlattınız ve en önemlisi benim için doğru karar verdiğimi söylediniz artık kurtuldum o asalaktan diyebiliyorum.(ve son durum çok rezil hergün yalvarıyo ama geri dönüşüm yok bitiiiii.....)

ay canım benim:) biraz önce benim konuma yazmıştın konuyu görünce şaşırdım :) bak ne kadar güzel kendin sölüyosun bir asalağı hayatından çıkarttın çokta iyi yaptın...bakma böle sızlandığıma kendim içinde çok güzel planlarım var şu yerleşme ve dava faslı bi bitsin...bende sırtımdaki kamburdan kurtulmuş olucam :) sonra yaşasın özgürlük :)

süpersin canım benim.ilk önce evliyken efendiyle beraber ehliyete hak kazandık.o erkek onun cebinde dursun diye onunkini aldık cebine koydum ben ödedim.kendiminkini hak ettim ama alamamıştım şimdi onu alıcam .kendime bi araba alıcam.ailemle mutlu olucam inşallah.hayatımda onun yüzünden ertelediğim ne varsa hepsini yapıcam sende yapacaksın.bu azmi ve başarıyı sende de görebiliyorum:)))rabbim yanımızda inşallah...

evet o kadar hırslı ve idealleri olan biriydimki...yine olucam yapamadığım ne varsa yapıcam ve jet hızıyla dönücem hayata kızımla bebeğimle beraber...peki zor olmadımı seviyorum demiştin ya hani...bende aynı şeyi hissediyorumda o tıkıyo biraz beni

evet zor.hala aklımda bazen.ama bana yapılanları düşünüyorumda herşeyi gene kendim yaşamışım.sevgimi aşkımı,evliliğimi,azmimi,üzüntülerimi,sevinçlerimi,kıskanmalarımı,sinirlerimi,kimse yokmuş yanımda o zamanlar şimdi de yok diyorum.ya zaten ben onun için değerli olsaydım beni kaybetmeyi göze alamazdı.aldıysa bitmiştir.bu zamana kadar kendimmişim o zaman bundan sonrada kendi başıma olabilirim .gene yaşadıklarımı kendim yaşarım diyorum.ne yapayım....beni siteseydi sevseydi zamanında elimden tutardı ...TUTMADI......

çok haklısın seni istemeyeni sende istemeyeceksin...

ah güzelim çok çekmişsin çok yutmuşsun sen ya.. bir de derler ya "şimdi herkes boşanıyor çünkü kadın çekmiyor". dayak yemişsin, çapkınlığı varmış, eve para getirmez, ailesi yüzüne bakmaz.... bence ya basiretin bağlanmış ya inat etmişsin.....

öyle böyle boşanmışsınız. o üzülsün. bulur kendine bakacak kadın daha. yaşlanıyor da... sen hayatına bak. mutlu ol. ama kanma ona. çok daha iyilerine layıksın. çok pişmansa, girer işe birkim yapar, karı kız olayına tövbe eder, peşinizden koşar... böyle ana evinden arayıp gel demekle koca olunmaz.

doğru söze ne denir

evet canım onun buraya dönecek yüzü kalmadı tabi anasının yanına ben elimle ayağımla gidicem.artık yok o eski karısı.valla canım bu satten sonra ağzıyla kuş tutsa yalan.bana bu boşanma işini de yaşattı ya bitti.dönmicem dönmem.o düşünsün bundan sonra...

peki çocuğunu görmek istemiyomu hiç...benim eşim alıcak her haftasonu biz bide sürekli yanyana gelicez...

takdir edilecek bi aileye sahipsin ailen anlamında çok sanslısın

istemedikleri evlilik yapmıssın anlatııgına görede yanlış bi insan çalışmıyo capkın felan sen ayakları üzerine duran birisin sakın pişman felan olma senin kocan iiçin HEM KEL HEM BODUR

DENSE HİÇTE ACAİP OLMAZ HEM ÇALIŞMA YOK HEMDE HAVASINDAN GECİLMİYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…