Boşandıktan sonra oğlunu aramayan sonra arar mı

Daha önce başka bir arkadaşa da yazdım derdim görmesi görmemesi değil dengesizlikleriyle çocuğu üzmesi...Bakın doğru düzgün çocuğu görsün ben asla engel olmam ama aklına estikçe değil... 2 ayda bir canı isteyince değil... ama geliyor sözler verip gidiyor aylarca arayıp sormuyor teli bile yok... çocuğa bir şey olsa ruhu duymayacak ... ulaşamayacağız... sonra çıkıp kapıya geliyor oğlumu özledim diye çocuk benimle kapıyı açınca babam diye atlıyor kucağına... ne yapabilirim.... ama dışarı çıkıyorlar bütün gün çocuğa ben çok ağlıyoruz özlüyorum öleceğim diyor.... dün de yanımda hem de baba çok hasta ... dedi ya... kaç kez dedim ne zaman istersen gör oğlunu ama çocuğa abuk sabuk şeyler söyleme diye ... anlamıyor... anlamaz ...

Az evvel öğretmeni aradı babam beni erken alacaktı almadı diye diye uyuyakalmış yavrum

Pedagog arkadaşlarımızdan yardım almanız faydalı olacaktır. Herşeye rağmen dik durmanıza çok sevindim. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.Yeni yaşamınızda başarılar dilerim

Sizin adınıza da üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...Size katılıyorum.... Şimdi öğretmeni aradı babam beni erken alacaktı almadı diye diye uyuyakalmış yavrum
Benim adima sevinin. Iyiki de bosanmisim. Iyiki de cocugumu kendim istedigim gibi buyutmusum. O cocuk bunlari yasadikca psikolojisi bozulacak.

Pedagog arkadaşlarımızdan yardım almanız faydalı olacaktır. Herşeye rağmen dik durmanıza çok sevindim. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.Yeni yaşamınızda başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim. Buraya yazmak sanırım biraz iyi hissettirdi ve dışarıdan bakabilmemi sağladı. Bütün yaşantım işe ve 4 yaşında ki bir çocukla baş başa geçiyor. Açıkcası dikkatini bize çevirmesini istemediğim için sosyalleşmiyoruz da çocukla.... İş ve ev arasında gidip geldiğimi biliyor... Belki de biraz sosyalleşmemiz gerekli... Çocuk için yuva psikologu ile temas halindeyim zaten bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Oğlumun baba sevgisinin yandaki bakkal amca kadar olduğunu sadece oyun arkadaşı gördüğünü söyledi.Üstelik pek çok sorunlu davranışımız evden ayrıldığından bu yana düzeldi... Uykusu beslenmesi ..... Yemediği pek çok şeyi yiyor yediği pek çok zararlı şey yerine yaralı şeyler yiyor... meyve suyunun yerini süt abur cuburun yerini meyve aldı... Ama benim destek almam şart.... En son hastane mevzu beni çok dağıttı , öfke kontrolümü kaybettim sanırım... Suya sabuna dokunmadan baba olması kanıma dokundu sanırım... Evet kendimi evladım için toparlayacağım.

kıyamam çok üzüldüm ((( çözüm ne olabilir bilmiyorum çok zor durumdasınız evet. y çıksın tamamen hayatınızdan ya da normal şekilde görsün. ya 4 yaşında bu herşeyden etkilenir ki. onunla konuşun diycem konuşmuşsunuz zaten sonuç alamamışsınız. çok yıprandığınızı tahmin ediyorum o nedenle çocuğa patlamışsınız. yine de çocuğa yansıtmamaya çalışın .

Babası aldığı zaman da sizin gözetminizde görüşsünler yalnız bırakıp kafasına göre konuşamasın

İlk kez bir insan için keşke ölse diye düşündüm düşünüyorum... Lisede bir arkadaşım vardı babasının ölmesini tüm benliği ile isterdi... Anlayamazdım anlamazdım baban o senin derdim... Ama şimdi anlayabiliyorum... Zarar görmekten , sevdiklerinizin zarar görmesinden ya da kendinizi tutamayıp zarar vermekten korkunca insan bir başka insan için keşke ölse de kurtulsam diyebiliyormuş Bizi unutsun yeter , bizden uzak olsun sadece .... YA da insan olsun azıcık...

Yaa cok uzuldum hele o oglunuzun onu azcik ozluyorum cevabinda gozyaslarimi tutamadim. Allah sabir versin. Valla eger cocugum icin gorusmemesi daha saglikli diyorsaniz gostermeyin. Siz gostermezseniz icradan cocuk gorme karari cikarip gormek zorunda ona da para vermeye kiyamaz muhtemelen. Cunku min 500 tl masrafi var. Haa bu iyi bisey mi degil ama o pislik adam o cocugu gormeyi asla hak etmedigi icin bu yontemi soyluyorum size.

İlkokula başlayana kadar çocuğun düzenini bozmak istemiyorum göstermem dersem olay çok farklı yerlere gider suyuna gidiyorum sadece yoksa zarar verebilir

Aynı benim eski eşim harfi harfine. Şuan nafaka davası açtım yatırmıyor diye velayetini almaya çalışacakmış cart curt Allahım uzak tut şu pislikleri bizden. Biliyorum babaları ama olmasaydı keşke

Yapacak birsey yok.
Cocuk babayi da ozler.
Zaman zaman gorusmelerine izin verin.
Ama bence uzun tatillerde ve gece kalmalarina asla vermeyin.
Babayi da cok fazla kotulemeyin bence.
Cocuk anlamaz ters tepebilir.

O adamdan kurtuldugunuza sevindim.
Lanet herif

Kesinlikle doğru böyle annelerde var maalesef sadece babalara yapılmıyor.Çocuk arada sopa gibi kullanılıyor.Ya annenin canını yakmak için yada babanın canını yakmak için ne yazık kiAllah kimseyi evladıyla sınamasın

2.uyelik mi acaba?

2. Üyelik banlanmadan belli olmuyo muydu ya? Direkt 2. Üyelik diye çıkıyordu sanki.

Küfürden desem küfürler duruyo kabak gibi ortada.

Ayrıca oraya açıkça küfürü yazmasa o. Dese de anlardık biz, küfür sadece olaya iticilik katmış. (Bence)

Yeğeniniz annesinde mi şimdi

Konu sahibinin yazdığı yazıda kiblenecek bir durum göremedim. Kadının temennisi kocasının bir o.... bulmasıymış.Kadına karşı bir hakaret değil. Birde ben o.... açık açık yazsam kiplenirim ama noktaladığım için bir sakınca yok herhalde

Ama herkes bu lafa takmış vaziyette. Laf ne kadar iticide olsa beni rahatsız etmedi.
Geçen sene galiba millet kocam hayat kadınıyla birlikte oldu diye yazıyor. Bende o... yu açık açık yazdığım için banlanmıştım. Herşeye bir isim buluyoruz ama evli biriyke birlikte olana veya para karşılığı birlikte olan kadın erkeğe küfür sayılamayacak bir laf bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…