• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra oğlunu aramayan sonra arar mı

Eşinizin uğruna oğlunu terk ettiği kadına "hanımefendi" demeliydiniz.İçiniz cayır cayır yanarken dahi kibarlığızdan ödün vermemelisiz.
Hey Allahım yaa,kadınların şu konuda takıldıkları şeye bak.
Oğlunuzun cümlesi içimi yaktı.Aynı yaşta oğlum var benim de.Bir psikologtan yardım alın.Babasını görmek,görmemekten daha çok zarar verir belki uzun vadede.Buna psikologun yönlendirmeleriyle en iyi siz karar verebilirsiniz.Neye karar verirseniz verin,umarım oğlunuz ilerde "iyi ki böyle yapmışsin annecim"der.

Bu adam baba değil ya!
Nefret ediyorum bu tiplerden
Değil ne yazıkki çocuğa bir kuruş katkin yok zaten isteyende yok ben bakiyorum cocuguma aslanlar gibi ama arayıp sormadin aylardir ne babalığı taşlıyorsun bana dedim dün dedi ki bakacaksın tabii anası değil misin işim yok Çalışmıyorum ben sokakta kalıyorum telefonum yok Nasıl arayayım sorayım Tabii sen tomarla para kazandıran için konuşursun Güler misin ağlar mısın

Bu adam baba değil ya!
Nefret ediyorum bu tiplerden
Tabii ki değil kendi çocuğu eli kadar Bebekken bile pek çok defa gece yarıları Ben hastaneye götürdüm ya başı ağrıyordu ya çok uykusu vardı sen götür ne olacak iki kişi gidince bir şey mi değişiyor diyen bu tip Geçen hafta çocuk servisinde saatlerce bekledi kendi çocuğundan köşe bucak kaçtı ertesi günü arayıp sormadı bile Hayırdır nesi vardı çocuğun diye dün akşam çocuğa bir kuruş katkın yok isteyen de yok zaten ama arayıp sormuyorsun bile Şimdi bana ne babadır tas diyorsun dedim Dedi ki anasısın bakacaksın tabii Benim işim yok gücüm yok sokakta kalıyorum telefonum yok Nasıl arayıp sorayım şimdi ben bu adama ne diyeyim En iyisi bir şey demeyeyim tekrar engel yemeyeyim ağlanacak Halime oturup güleyim

Eşinizin uğruna oğlunu terk ettiği kadına "hanımefendi" demeliydiniz.İçiniz cayır cayır yanarken dahi kibarlığızdan ödün vermemelisiz.
Oğlunuzun cümlesi içimi yaktı.Aynı yaşta oğlum var benim de.Bir psikologtan yardım alın.Babasını görmek,görmemekten daha çok zarar verir belki uzun vadede.Buna psikologun yönlendirmeleriyle en iyi siz karar verebilirsiniz.Neye karar verirseniz verin,umarım oğlunuz ilerde "iyi ki böyle yapmışsin annecim"der.
Çok teşekkür ediyorum benim şahsi kanaatim de çocuğun mümkün olduğu kadar uzak durmasının onun gelecekteki ruh sağlığı açısından doğru olduğunu düşünüyorum Elbet bir çıkış yolu bulacağız çocuğumu kimseye harcatma gerekirse bu ugurda canımı veririm

böyle insanlar baba olmasın ya. çocuk ve kadın hastanesinde ne işi varmış
Ne işi olabilir ki Ya kadın hamiledir ya da kadının yanında olan iki çocuğundan biri hastadır Aslında benim kadını haberim de olmazdı o bana ayrılmak istiyorum artık yürümüyor çocuğun velayetini vereyim sana onu asla bırakmayacağım bildiği için ben size destek olurum ama boşanalım dediği gün yarın kağıtları getir imzalayın Adliyeni yerini biliyorsun dedim ama sonra annesi duyunca Bana yalvardı nerede kalıyor kimlerle uyuşturucu alkol kumar bir şey bulaşmış olmasın ne olur kızım onun ne yaptığını Sen bulursun dediği için kullandığı telefon benim adıma kayıtlı aradım operatörü aldım fatura dökümlerini sürekli konuştuğu telefon numarasını WhatsApp'tan ekledim kadını gördüm kadın resminden önce tanımadığım sonra o telefon numarasını Facebook tarattım tadını bulduğum aa Yuh dedim o an çok sinirlendim aldatmasına falan değil benim soframa oturup Benim çocuğuma dokunan kadın olduğu için tanımadığım biri olsaydı mutluluklar bile dileği bilirdim annesini aradım Hiç korkma dedim bilinen 2 kocası bilinen 2 ama aslinda 3 çocuğu olan bir kadınla birlikte yeni torunların Hayırlı olsun dedim

Ben pedagog değilim. Ama şahsi fikrim çocukla görüştürmeyin. Böyle karabatak gibi bir görün bir yok ol olmaz. Çocuğun psikolojisiyle oynamasın.
Aynı düşüncedeyim Evlendiğimiz ilk sene Anladım neye bulaştığı mı Ama açıkçası korktum yani bana zarar vermesinden değil Benim aileme de zarar vermesinden çok da şiddet olayımız olmadı aslında mesela bileğimi kırdığında kavga etmiyorduk otururken aldı bileğimi eline ve kırdı ya bir şey yapmadım ki güç bile uygulamadığı yoktur bir şey dedi Kemiklerim çok zayıfmış doktor skafoid kırık alçı ile düzelmez bir seri operasyon geçirmeniz gerekecek kalça kemiğinden kemikle protez yapmak zorunda kalabiliriz ama hamile olduğunuz için doğum sonrasını bekleyeceğiz sadece Rahat edin diye alçı alıyorum dedi ve alçı yaptı bu arada bu kırık öyle düşmekte ulaşmaz daha çok motorcularda görülen bir kırık tipi 6 ameliyata rağmen hala düzelmeyen hastam var dedi Neyse ki içimdeki Can bileğimi düzeltti oktor bile İnanamadı doğumu da aynı hastanede yaptım çocuğu kontrole götürdüğümde kucağında Çocuğu görünce bilegin düzeldi ve inanamıyorum dedi 2. Sayfa haberlerine Konu olmadı İsveç bugüne kadar bu sadece benim suyuna gitmem ve psikolojisini az çok tahmin etmem Neden yine oldu o yüzden haberi olmadan çocuğu alıp bu kentten gitmem lazım zaten Annemlerde kendi memleketlerine döndüler inanın Yarın sokakta görürseniz size öyle bir hikaye anlatır ki inanırsınız Yazık adama dersiniz bu çok farklı bir şey

Aynı düşüncedeyim Evlendiğimiz ilk sene Anladım neye bulaştığı mı Ama açıkçası korktum yani bana zarar vermesinden değil Benim aileme de zarar vermesinden çok da şiddet olayımız olmadı aslında mesela bileğimi kırdığında kavga etmiyorduk otururken aldı bileğimi eline ve kırdı ya bir şey yapmadım ki güç bile uygulamadığı yoktur bir şey dedi Kemiklerim çok zayıfmış doktor skafoid kırık alçı ile düzelmez bir seri operasyon geçirmeniz gerekecek kalça kemiğinden kemikle protez yapmak zorunda kalabiliriz ama hamile olduğunuz için doğum sonrasını bekleyeceğiz sadece Rahat edin diye alçı alıyorum dedi ve alçı yaptı bu arada bu kırık öyle düşmekte ulaşmaz daha çok motorcularda görülen bir kırık tipi 6 ameliyata rağmen hala düzelmeyen hastam var dedi Neyse ki içimdeki Can bileğimi düzeltti oktor bile İnanamadı doğumu da aynı hastanede yaptım çocuğu kontrole götürdüğümde kucağında Çocuğu görünce bilegin düzeldi ve inanamıyorum dedi 2. Sayfa haberlerine Konu olmadı İsveç bugüne kadar bu sadece benim suyuna gitmem ve psikolojisini az çok tahmin etmem Neden yine oldu o yüzden haberi olmadan çocuğu alıp bu kentten gitmem lazım zaten Annemlerde kendi memleketlerine döndüler inanın Yarın sokakta görürseniz size öyle bir hikaye anlatır ki inanırsınız Yazık adama dersiniz bu çok farklı bir şey
Bir şey daha ekleyeyim Madem iki sene anladın neden çocuk yaptığın diyenler olacaktır Ama ben 40 yaşındayım bir daha anne olma şansını yakalayacağım Ben korktum

aynen bacım aynen. o kadın haaza hamfendi.
zira kendisine ettiğim bi laftan ötürü bi günlük ceza aldım. demek ki kadın çossaygıdeğer

Bu arada siteden ceza almışım kullandığım üslup nedeniyle Hatta benim yüzümden ceza lan başka uyelerde olmuş üzüldüm Forum kurallarını bilmediğim için açık açık yazmıştım küfür olarak algılanmış Aslında o bir küfür değildi sadece bir tanımlama idi Ve tanımlamak için de değildi aslında Sadece orada bir İroni anlatmak istemiştim yazarken bazı şeyleri ifade etmek zor oluyor zannedersem Bir de çok uzatmak istemediğim için kısaca geçmiştim Aslında orada söylemeye çalıştığım şey şuydu iki çocuklu boşanmış bir kadın arkadaş olarak gördüğün iyi bir insan olduğunu düşündüğün bir kadın ve hayatı hakkında anlattıklarına teselli olsun diye Aslında bizim hayatımızın da göründüğü gibi olmadığını Oturduğumuz evin kirasını çocuğun okul masraflarını faturaları ve diğer bütün giderleri benim karşıladığı mı çocuğum küçük olduğu için baba sevgisinden mahrum kalmasın diye sabir ettiğimi çocuğun aklı başına erdiğinde mutlaka bir gün boşanacağımi şu an boşanmak istersen Bela olacağını gerekirse çocuğu kullanacağını O yüzden de her gün keşke bir o bulup da kendi gitse diye dua ettiğimi ettiğimi söylemiştim ama bu doğru olsa da o an sadece gülelim diyeydi Buradan herkese teşekkür ediyorum Ben insanlarla özelimi çok konuşmayı sevmem aslında o yüzden de hissettiklerim paylaşmak istedim e İyi de geldi sanıyorum en kısa zamanda çocuğumu da alıp bu şehirden bir daha dönmemek üzere Ayrılacağım dün akşam çocuğu geç de olsa almış getirdi küçük çaplı olay çıktı Bugün Kayınpederim aradım bundan sonra asla kapıma gelmemesini çocuğu onların gelip almasını ve geri getirmesini söyledim çocuk ve hala da ne Babaannede ne de babasında gece kalmak istemediğini ısrarla söylüyor Ben Ben odamda yatağımda evimde seninle uyumak uyuyacağım uyumak istiyorum diyor muhtemelen kandırmaya çalışsalar da bir gece bile tutabilecekleri ni sanmıyorum
sen o lafı söylemekle hayat kadınlarına hakaret ettiğin için ceza aldın bence.

bu arada ben de aldım.

Yeğenim babasıyla hiçbir zaman anlaşamadı. Rüyaları çabuk sona erdi. Ex enişte de korkunç bir kaza yaşadı (çocuğu aldıktan birkaç ay sonra) , beyinden darbe aldı. Ve artık hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Şu an bakım evinde ve oğlu hiç gidip gelmiyor sormuyor. Yeğenim büyüdü zaten kendi hayatını kurdu. Ama ablamla ilişkileri artık araya mesafeler olaylar girdiği için sıkıntılı biraz.
Ablamın hikayesini anlatsam senaristler diziye çevirir. Neler yaşadı neler. Annem rüyasında gördü ex enişteyi , belasını buluyor dedi. Adam 2 gün sonra kaza yaptı , 6 ay yataktan kalkamadı ,aylarca komadaydı. Kazayı da yeni karısının yanına yıldönümü kutlamaya giderken yaptı. Of neler neler, dünyayı kirletip kadınlara çocuklara hayatı zehir eden erkekler.
Neyse; konu sahibi tekrardan Allah yardımcın ve herşey gönlünce olsun.
yeni karısı terk etti mi peki adamı

aynen bacım aynen. o kadın haaza hamfendi.
zira kendisine ettiğim bi laftan ötürü bi günlük ceza aldım. demek ki kadın çossaygıdeğer
Ceza aldığınız için üzgünüm Ben de ceza almışım Aslında benim bu konuda anlamadığım tek şey var iki erkek çocuk evladı Bir anne ki çocuklardan biri benim çocuğum kadar diğeri ilkokul çağında Nasıl Evli ve Çocuklu bir adamı evine alabilir Hadi evli olmasını genç iki çocuğunun yaşadığı eve bir adamı nasıl alabilir ortalıkta bu kadar pedofili dolanırken nasıl cesaret edebilir Ayrıca bir kadın bir erkek için Keşke birini bulsa da gitse diyebilecek raddeye gelmişse Nasıl böyle bir adama güvenebilir aklım almıyor

Bilmiyorum Muhtemelen hala beraberler daha ne olduğunu anlaması için erken Özellikle de gidecek hiçbir yeri kalmamışken dünyanın en harika adamın oynayabilir Gerçi 5 parası olmadığını anlamıştır ama öğrendiğim kadarıyla kadının son kocası sık sık kapısını da dayanıp tehdit ediyormuş Belki de kendine koruyacağını zannediyordur Ama İşin komik tarafı Bizimki sadece evde psikopattır dışarıda Melek kendisine ne denirse densin Eyvallah Der geçer

sen o lafı söylemekle hayat kadınlarına hakaret ettiğin için ceza aldın bence.

bu arada ben de aldım.
Size de Geçmiş olsun bu arada Üzüldüm site kurallarını bilmediğim için ortalığı bayağı dağıtmışsın Yalnız sanırım haklısınız teşekkür ederim

Tabi ki, hem de kazadan yaklaşık olarak 6 ay sonra. Çünkü adam beynine aldığı darbeden dolayı yakın tarihi hatırlamıyordu. Ablamla hala evli olduğunu sanıyordu. Kadına sürekli git yanımda ne işin var diyormuş. Bu arada kadın bizim ex enişteyle evlenmeden önce ablamı, oğlunu herkesi tanıyordu. Ablam ona bayılıyordu. Melek gibi diyordu ve ilk söylenti çıktığında söyleyenlere resmen saldırmıştı. İnanması bayağı bir zaman aldı. Ama gerçekti

Eski eşinizin halı tavrı tabi ki çok kötü. Elle tutulur hiçbir yanı yok. İyiki boşanmışsınız ve iyi ki bu kadar duyarlı ve güçlü bir annesinizve iyi ki çalışıyorsunuz. Eminim çok yıpratıyor ve günün sonunda güçlü durmaktan yorgun hissediyorsunuz ama siz de emin olun pek çoğumuz aynı şeyleri, her şeye rağmen güçlü durmak zorunluluğunu hissediyoruz, farklı farklı nedenlerden dolayı.

Eşiniz beş para etmez bir adammış. Her şey beklenir böylelerinden. Farklı bir şehre gitmeniz tabi ki çok iyi bir çözüm olur.

Onun haricinde ben çocuğunuzu tek başına babayla görüştürmemenizi tavsiye ederim. Birgün aklına bir girer, aklına eser, kaçırır, sırf sizi cezalandırmak için. Önceden konuşun, beraber lunaparka gidin, avm ye gidin, pikniğe gidin. Çocuğun aklında en azından içinde anne baba olan bir kaç anı kalsın ve babanın her söylediğini kontrol edebilin. Görüşsünler yine ama bu çocuğu yıpratacak şekilde olmasın. Tutamayacağını sözleri veremesin. Küçük yüreğinde derin yaralar açılmasın.

Çocuğunuzla bağınızı kuvvetli tutmaya çalışın, çok yorgun olsanız da. Ben de kendi ailemle ilgili sıkıntılarım yüzünden çocuğuma kötü davrandığımı fark ettim. Sert davranabiliyordum ya da zaman ayıramıyordum. Oğlum da hırçınlaşıyordu. Bunu fark edince, kendimi topladım. Onun için iyi bir şeyler yapmaya çalışırken onunla olan bağını zedelememeye dikkat ediyorum. Etrafımda bana destek kimse olmayıversin, ben ona yeterim inşallah diyorum.

Bir de eğer kendi aile bağlarınız kuvvetliyse, dede, ya da özellikle dayı filan, onlarla sık sık görüştürün. Kuzen varsa bol bol oynatın.

Oyun ortamı çocuk için deşarj olma şeklidir. Oynadıkça kendi içindekini tedavi eder, kafası dağılır. Ayrıca yakın çevresinde iyi ve güçlü bir erkek figürü olması çocuğa psikolojik olarak güven duygusu verir. Anne ne kadar şefkat hissini karşılıyorsa, baba da güven hissini karşılar ailede. O yüzden güçlü bir erkek figürü, özellikle erkek çocuğa iyi örnek teşkil eder.

Babayı kötülemeyin hiç ama idealize de etmeyin. Umutlanmasın. Zaten zamanı geldiğinde çocuk çözecektir kendisi. Sık sık sarılın, ten temasıyla, sıcaklığınızla çocuğunuza şifa olursunuz.

Benim eşim doğmadan önce babası ölmüş, annesi çok güçlü bir kadınmış. Çok güçlü durmuş ve eşİmi de el üstünde tutmuş. Doğuştan fakir ve yetim bir çocuk olarak özgüveninde sıkıntı olması beklenir ama dünyada gördüğüm en çok, hatta biraz haddinden fazla özgüvenli bir kişidir kendisi ve bunu annesine borçlu.

Ne işi olabilir ki Ya kadın hamiledir ya da kadının yanında olan iki çocuğundan biri hastadır Aslında benim kadını haberim de olmazdı o bana ayrılmak istiyorum artık yürümüyor çocuğun velayetini vereyim sana onu asla bırakmayacağım bildiği için ben size destek olurum ama boşanalım dediği gün yarın kağıtları getir imzalayın Adliyeni yerini biliyorsun dedim ama sonra annesi duyunca Bana yalvardı nerede kalıyor kimlerle uyuşturucu alkol kumar bir şey bulaşmış olmasın ne olur kızım onun ne yaptığını Sen bulursun dediği için kullandığı telefon benim adıma kayıtlı aradım operatörü aldım fatura dökümlerini sürekli konuştuğu telefon numarasını WhatsApp'tan ekledim kadını gördüm kadın resminden önce tanımadığım sonra o telefon numarasını Facebook tarattım tadını bulduğum aa Yuh dedim o an çok sinirlendim aldatmasına falan değil benim soframa oturup Benim çocuğuma dokunan kadın olduğu için tanımadığım biri olsaydı mutluluklar bile dileği bilirdim annesini aradım Hiç korkma dedim bilinen 2 kocası bilinen 2 ama aslinda 3 çocuğu olan bir kadınla birlikte yeni torunların Hayırlı olsun dedim
Allah cezasını versin böyle adamların

Back