• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra oğlunu aramayan sonra arar mı

Bence çocuğunu babasıyla görüştür ruh sağlığı için gerekli o onun babası zamanla oda babasının nasıl biri olduğu bizzat şahit olur genel olarak erkek çocuk anneye daha düşkün olur korkma seni bırak babasına gitmez ama çocuğun içinde bir yara kalmasın benim babam nerde yarası

baska bir kadina kullandiginiz kelime yuzunden devamini okumadim konunuzun
hic yakismiyor gercekten
ona mı takıldınız. arkadaş kahrından ölüyor siz o lafa mı takıldınız ki gerçek orospulara hakaret olmuş o laf.
çünkü hiç bir orospu evli çocuklu adamla ilişkiyi kabul etmez. gider para karşılığı işini yapar. biz böyle kadınlara ruhospu diyoruz.
bu arada adama da şerefsiz dememe gerek yok umarım. çünkü ne zaman yuva yıkan kadını eleştirsek adamı akladığımızı sanan at gözlüklü kullanıcılar oluyor.

şerefsiz erkekler böyle ruhospulara layıktır. benim tek üzüldüğüm nokta çocuğun maalesef babasıdır.
yalnız şanslısınız ki çocuk küçük. velayet sende olduğu sürece alamaz. yazın da vermek zorunda değilsin. işsiz güçsüz adama çocuk vermez mahkeme

Ablam boşanmıştı. Yeğenimin babası çocuk hastalanınca bile aramazdı. Aylarca görmediği bile oldu çocuğu. Sonra evlendiği kadın sırf ablamla o karaktersiz görüşmesin , ayrıca ablam üzülsün diye çocuğunu al diye aklına girmeye başlamış. Sonra yavaş yavaş çocukla görüşmeye başladılar, aklına girmişler. Erkek çocuk ne olursa olsun babasını yanında istiyor. Ve 8 yaşındayken babasıyla dışarıda görüşmek için gitti ve bir daha dönmedi. Babamda kalmak istiyorum dedi. Zavallı ablam öyle bir anneydi ki hayatı tamamen oğlundan ibaretti. Onun için çalışır onun için yaşıyordu. Ama çocukların dünyası çok farklı, ne düşündüğünü tahmin edemiyor insan.
Yaşadıklarımızdan çıkardığım dersle , size önerim; çocuğunuza kızmayın, babasını emin olun çok seviyordur, sürekli görmek istiyordur. Babasını kötülemeyin, babasından uzaklaştırmaya çalışmayın. Benim oğlum da aynı yaşta az çok baba sevgisini tahmin edebiliyorum. Yani oğlunuza babasıyla ilgili ne olumlu ne olumsuz hiçbir şey söylemeyin. Anladığım kadarıyla öyle çok babalık yapıp sahip çıkacak biri değil. Gelip geçici bir durum. Ama çocukla çok fazla yalnız bırakmamaya çalışın. Allah korusun psikolojik sıkıntıları var demişsiniz.
Ayrıca bizim ex eniştenin de babalık sevdası çok uzun sürmedi. Yani bu süreci iyi yönetir, sakin olursanız herşey yolunda gider.

Allah sizin de çocuğunuzun da yardımcısı olsun. Umarım ikiniz için de herşey çok güzel olur.
Ablanızın durumuna çok üzüldüm.Ne kadar süre sonra oğluna kavuştu?Şimdi nasıllar?

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.Oğlunuz oğlumla yaşıt sayılır içim çok yandı yazdıklarınızı okuyunca.Bütün bu günler geçecek oğlunuza iyi sarılın,psikolojik destek alın ki onunla daha sağlıklı iletişim kurabilesiniz.Oğlunuzu benim için de öpün onu sevdiğinizi söyleyin lütfen ...Allah bütün yavruları korusun inşallah.Bu arada küfür konusunda da az bile söylemişsiniz.

Yeğeniniz annesinde mi şimdi

Ablanızın durumuna çok üzüldüm.Ne kadar süre sonra oğluna kavuştu?Şimdi nasıllar?

Yeğenim babasıyla hiçbir zaman anlaşamadı. Rüyaları çabuk sona erdi. Ex enişte de korkunç bir kaza yaşadı (çocuğu aldıktan birkaç ay sonra) , beyinden darbe aldı. Ve artık hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Şu an bakım evinde ve oğlu hiç gidip gelmiyor sormuyor. Yeğenim büyüdü zaten kendi hayatını kurdu. Ama ablamla ilişkileri artık araya mesafeler olaylar girdiği için sıkıntılı biraz.
Ablamın hikayesini anlatsam senaristler diziye çevirir. Neler yaşadı neler. Annem rüyasında gördü ex enişteyi , belasını buluyor dedi. Adam 2 gün sonra kaza yaptı , 6 ay yataktan kalkamadı ,aylarca komadaydı. Kazayı da yeni karısının yanına yıldönümü kutlamaya giderken yaptı. Of neler neler, dünyayı kirletip kadınlara çocuklara hayatı zehir eden erkekler.
Neyse; konu sahibi tekrardan Allah yardımcın ve herşey gönlünce olsun.

Yeğenim babasıyla hiçbir zaman anlaşamadı. Rüyaları çabuk sona erdi. Ex enişte de korkunç bir kaza yaşadı (çocuğu aldıktan birkaç ay sonra) , beyinden darbe aldı. Ve artık hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Şu an bakım evinde ve oğlu hiç gidip gelmiyor sormuyor. Yeğenim büyüdü zaten kendi hayatını kurdu. Ama ablamla ilişkileri artık araya mesafeler olaylar girdiği için sıkıntılı biraz.
Ablamın hikayesini anlatsam senaristler diziye çevirir. Neler yaşadı neler. Annem rüyasında gördü ex enişteyi , belasını buluyor dedi. Adam 2 gün sonra kaza yaptı , 6 ay yataktan kalkamadı ,aylarca komadaydı. Kazayı da yeni karısının yanına yıldönümü kutlamaya giderken yaptı. Of neler neler, dünyayı kirletip kadınlara çocuklara hayatı zehir eden erkekler.
Neyse; konu sahibi tekrardan Allah yardımcın ve herşey gönlünce olsun.
İlahi adalet bir taraf için erken tecelli etmiş.Allah ablanızın da yardımcısı olsun inşallah

Sonra arasa ne değişir merak ediyorum,bizde bir şey değişmedi
Güçlü olun aynı yaşlardaydı oğlum boşandığımızda,ilgilenmedi! çocuk hırçın olur büyüdükçe kabullenir,ama baktınız zorluyor,mutlaka uzman desteği alsın..Allah kolaylıklar versin..
Yalnız sizi çok bitkin,ve karamsar gördüm lütfen kendinize bunu yapmayın.....

üzülmeyin arada görmekle baba olmuyorlar ki bir de tatilde alacak götürecek bir baba gibide durmuyor
böyle bir hayatım olsa şehir degiştirir hayatıma 0 dan başlarım.
korku ile acaba ile yaşanır mı?
kaldı ki hayat yeni başlıyor sizin için.
kapıyı açmayın hattınızı degiştirin minumuma indirin herşeyinizi

Bu arada siteden ceza almışım kullandığım üslup nedeniyle Hatta benim yüzümden ceza lan başka uyelerde olmuş üzüldüm Forum kurallarını bilmediğim için açık açık yazmıştım küfür olarak algılanmış Aslında o bir küfür değildi sadece bir tanımlama idi Ve tanımlamak için de değildi aslında Sadece orada bir İroni anlatmak istemiştim yazarken bazı şeyleri ifade etmek zor oluyor zannedersem Bir de çok uzatmak istemediğim için kısaca geçmiştim Aslında orada söylemeye çalıştığım şey şuydu iki çocuklu boşanmış bir kadın arkadaş olarak gördüğün iyi bir insan olduğunu düşündüğün bir kadın ve hayatı hakkında anlattıklarına teselli olsun diye Aslında bizim hayatımızın da göründüğü gibi olmadığını Oturduğumuz evin kirasını çocuğun okul masraflarını faturaları ve diğer bütün giderleri benim karşıladığı mı çocuğum küçük olduğu için baba sevgisinden mahrum kalmasın diye sabir ettiğimi çocuğun aklı başına erdiğinde mutlaka bir gün boşanacağımi şu an boşanmak istersen Bela olacağını gerekirse çocuğu kullanacağını O yüzden de her gün keşke bir o bulup da kendi gitse diye dua ettiğimi ettiğimi söylemiştim ama bu doğru olsa da o an sadece gülelim diyeydi Buradan herkese teşekkür ediyorum Ben insanlarla özelimi çok konuşmayı sevmem aslında o yüzden de hissettiklerim paylaşmak istedim e İyi de geldi sanıyorum en kısa zamanda çocuğumu da alıp bu şehirden bir daha dönmemek üzere Ayrılacağım dün akşam çocuğu geç de olsa almış getirdi küçük çaplı olay çıktı Bugün Kayınpederim aradım bundan sonra asla kapıma gelmemesini çocuğu onların gelip almasını ve geri getirmesini söyledim çocuk ve hala da ne Babaannede ne de babasında gece kalmak istemediğini ısrarla söylüyor Ben Ben odamda yatağımda evimde seninle uyumak uyuyacağım uyumak istiyorum diyor muhtemelen kandırmaya çalışsalar da bir gece bile tutabilecekleri ni sanmıyorum

Sonra arasa ne değişir merak ediyorum,bizde bir şey değişmedi
Güçlü olun aynı yaşlardaydı oğlum boşandığımızda,ilgilenmedi! çocuk hırçın olur büyüdükçe kabullenir,ama baktınız zorluyor,mutlaka uzman desteği alsın..Allah kolaylıklar versin..
Yalnız sizi çok bitkin,ve karamsar gördüm lütfen kendinize bunu yapmayın.....
Çok teşekkür ederim gerçekten çocuğumun hiçbir hırçınlığı yok aksine Eskiden evi temizle etmezdi topla atmazdım yemesi uykusu her şey bozuk da hepsi düzeldi ve haklısınız çok yorgun ve bitkinim ve en kısa zamanda bu şehirden sonsuza dek gitmek istiyorum

üzülmeyin arada görmekle baba olmuyorlar ki bir de tatilde alacak götürecek bir baba gibide durmuyor
böyle bir hayatım olsa şehir degiştirir hayatıma 0 dan başlarım.
korku ile acaba ile yaşanır mı?
kaldı ki hayat yeni başlıyor sizin için.
kapıyı açmayın hattınızı degiştirin minumuma indirin herşeyinizi
Şu an sadece çocuk Baba gitti Okulu arkadaşlarını öğretmenler ile çok seviyor Bir de bunun travmasını Yaşasın istemiyorum Yoksa inanın En azından bu bu ilçede Bir saniye kalmayacağım ama ilkokula başlarken mutlaka başka bir kente gideceğim Gerçi nisan ayı için Bodrum'da bir projeden teklifi aldım aklıma yatarsa ardıma bile bakmayacağım

şerefsiz erkekler böyle ruhospulara layıktır. benim tek üzüldüğüm nokta çocuğun maalesef babasıdır.
yalnız şanslısınız ki çocuk küçük. velayet sende olduğu sürece alamaz. yazın da vermek zorunda değilsin. işsiz güçsüz adama çocuk vermez mahkeme
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.Oğlunuz oğlumla yaşıt sayılır içim çok yandı yazdıklarınızı okuyunca.Bütün bu günler geçecek oğlunuza iyi sarılın,psikolojik destek alın ki onunla daha sağlıklı iletişim kurabilesiniz.Oğlunuzu benim için de öpün onu sevdiğinizi söyleyin lütfen ...Allah bütün yavruları korusun inşallah.Bu arada küfür konusunda da az bile söylemişsiniz.
Çok teşekkür ederim öpmez mi öperim tabii ki babası 2 ayda bir her aldığında ben o çocuğu toplamak için en az bir hafta uğraşıyorum dün bayağı bir sıkıntı oldu ama bu akşam onunla konuştum keyfi de gayet yerinde sanıyorum çocuk da anlıyor bazı şeyleri

Duruma gercekten cok üzüldüm. Ama bence dikkat edin derim. Kalkip cocugu kacirmasin birgün?
Cebinde ekmek parası olmayan adam çocuğu nasıl kaçıracak cocuğu nasil kaçıracak ancak ailesinin desteklemesi lazım onu da zannetmiyorum annesine hala anne babasına Hala baba diyorum etrafındakiler onlarla neden görüştüğümüz soruyorlar babaannesi dedesi halası çocuk onları çok seviyor Bana karşı da bir yanlışlıkları yok ve hepsi oğullarının ne olduğunu biliyorlar yıllarca arkasını toplamaktan yorulmuşlar kardeşleri biz varız diye görüyorlardı iki kız kardeşi de pırlanta gibi üniversite mezunu üç çocuğu da aynı ana baba yetiştirmiş Tanıyan herkes de 15 16 yaşlarına kadar çok efendi düzgün bir çocuk olduğunu sonradan bozulduğunu söylüyorlar yani demem o ki aileye destek vermez ama yine de en kısa zamanda bu şehri terketmeye kararlıyım

Back