• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Bence biri polise filan haber vermeli
bu kadın bi hastaneye yatirilmali
o çocukları devlet bu saplantılı kadinla uckur delisi adamın elinden devlet almalı
daha huzurlu ve mutlu olurlar en azından

doktora gittim diyor. psikiyatriste. adam nasıl mutluysan öyle davran dedi diyor. bir doktor bunu demez. karşısındaki sağlıklı davranmazken. devam et böyle demez

Bence biri polise filan haber vermeli
bu kadın bi hastaneye yatirilmali
o çocukları devlet bu saplantılı kadinla uckur delisi adamın elinden devlet almalı
daha huzurlu ve mutlu olurlar en azından
Şurada yazdıklarını bir de önceden silinen tuttuğu günlükleri götürse bir psikiyatriste sorun kalmayacak aslında. Okuyan aklı selim herkes ters giden bir şeyler olduğunu fark eder zaten. İnatla konu sahibi, eski eşi arayıp aramama ve onun yeni eşine bunu yapıp yapmamaya taktığı için bu hususları es geçiyor. Belki doktora gidip eşimi unutamadım diye ağlıyor, boşanma psikolojisi sanıp biraz konuşup geri gönderiyorlar belki. Eski yazılarını okutsa yardımı olur. İşte biri yanında gitse detaylı anlatsa keşke.

İlk çağda mı yaşıyorsun oldu olacak totem yapalım yağmur duası gibi topluca duaya çıkalım. Tedavi olması için uğraşıyoruz ne üstüne gitmesi. Psikolojik rahatsızlıklardan bihaber ninem gibi yazmayın şuraya bu kadına biri yardım etmeli o da duayla olacak iş değil.
Lafına dikkat et !
Adam akıllı yorumlar yap o zaman beni nasıl yargılarsın ya bayan mükemmel misin ?
Sanane benim yorumumdan Allah Allah.

Farkındayım canım ama bir yandanda düzelmek için çaba harcıyor.. Başa dönse bile bir ikilem içerisinde.
Daha kötü şeyler yazıp kadını dibe batırmak bana göre değil. Kadının canı yanmış ve bunun farkına varamayacak kadar o adamı çok seviyor.
Bana göre yeni birisi olursa düzelebilir.
Hayatımda bi o adamı görmüş galiba..
Düzelicek ben inanıyorum.

İkinci kez evlenmiş zaten.
Düzelse o zaman düzelirdi.
Şu anda bir de adam evli. Onu da sindiremiyor.
Ama herşeyden önce bir anne.. Önceliği çocukları olmalı.
Kadının canı yanmış tamam da çocukları anneyi mutlu etmek için çırpınıyor.
Yazık değil mi o çocuklara..
Yeni birisi de şart değil. Şu psikolojiyle doğru bir tercih yapamaz zaten..

Yahu burda bin tane boşanma konusu okuyoruz.psikolojim bozuk diyen bi suru insan. Bu yazılanlara benziyor mu?

Yazılanlar konu sahibinin umrunda değil.onun mantığı bizim gibi işlemiyor ki.belki de yıllardır süren ilerleyen bi rahatsızlık var ortada.ne duası.oldu olacak hocaya üfletelim.ben psikologa gittigine inanıyorum ama o kadar zor ki doğru doktorla karşılaşmak.birinin yardımcı olması şart. Yakınına ulaşabilsek keşke. Birinin desteği lazım.

Bak şimdi sevgili konu sahibi, ayrılık acısı, aşk, geçmişte yaşanılanlar vs her şeyi bir kenara bırak. Yıllardır bu duygu durumunda olduğun için böyle kendince düşüncelerle düzelmeyecek bir sorun var demektir ortada.
Bak yapacağın şeyi sana söylüyorum, annene veya gerçekten çok güvendiğin birine çektiğin acılardan ve boşanmanın yükünden bahsetmek yerine karşına al, eski yazılarını okut, duygu durumunda gerçekleşen değişimleri, kararsızlıklarını, yeri geldiğinde çocukları bile istemediğini, kendi başına bunu yenemediğini, hatta doktora gittiğini ama hala düzelme olmadığını aksine daha değişik durumlara kendini soktuğunu anlat ve yardım iste.
Senin tek derdin eski eşin, onun hayatı, onu arayıp aramamak, yeni eşinin sana söylediği. Tek isteğim ölene kadar onu sessizce beklemek diyecek kadar kendinden vazgeçmişsin. durup düşün şimdi bu adam ölseydi ne olacaktı? Ya da aşık olduğu adam tarafından aldatılıp terk edilen her kadın senin gibi olsaydı insanlığın gittiği yol nereye giderdi?
Yargılandığını düşünmeden, kendine yine kendin yardım edebileceğin için adım atmalısın. Biz sana ciddi anlamda sorunların var derken sen hala yanıma telefonu almayacağım, alsam mı gibi hala eski eşe odaklı fikirlerle boğuluyorsun. Tek derdin bu olmuş, o adam ne yaparsa yapsın sen sadece onu istiyorsun. Normal mı sence bu? Kendine bir iyilik yap ve güvendiğin birinden yardım iste.

İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
Kadın araştırmadı 2 ayda evlendi diyorsunuzda siz bu adamın her türlü rezilliğini kendi gözlerinizle görmenize rağmen hala size dönmesini istiyorsunuz. Hangisi daha kötü sizce???

Katılıyorum canım çok üzüldüm ben kadının haline en çokta çocuklara.
Allah yardımcısı olsun ne diyebilirim.
Ama burdaki bazı kaba arkadaşlar kendisini bayan bilmiş halde vermesine gerek yok..
Hepimiz insanız benim yorumuma da yorum yapmasın ! :KK11:

Aynısını söylüyorum sana ne bizim yorumlarımızdan ki aferin yargılayın diye atar yapıyorsun?!!
Ben senin yorumuna bişe mi deidm Hanfendi !
Kadının haline acıyorum.. Üzüldüm.
Çaresiz ya. Tedavi olacaksa olsun destekliyoruz tabiki kaba yorumlarını kendine sakla lütfen. Bak önceki mesajında kibarca Yanıt verdim. Dalga gerçiyosun.
Ayıp..

Yanlış hatırlamıyor isem büyük kızınız anne bırak artık diyordu. Biraz da büyüğünü düşünün. Eminim sizi bu durumda görmek istemiyordur. Böyle örnek olmayın güçlü durarak örnek olun. Hem ne zaman bu işi bırakırsanız ne zaman eski eşiniz mutluluğunuzun haberlerini alırsa o zaman gelir size. Ama boşverin gelmesin daha iyi adamı kendi yatağınızda başkasıyla basmışsınız bundan ötesi var mı ya. Tutturmuşsunuz on iki yıllık eşim diye asıl on iki yıllık eş bunu yapmamalıydı. Bırakın bahanelerinizi bir kenara kaldırın kafanızı aynada bi Kendinize bakın nolur

Back