- 16 Haziran 2011
- 15.079
- 63.915
- 798
- Konu Sahibi mutluluk1982
Yok artik sizde..takinti haline getirmis esini belliki..umariz iylesir bigun..
Üyenin şu anda gözükmeyen konularını bilmediğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artik sizde..takinti haline getirmis esini belliki..umariz iylesir bigun..
Aynen yani..Bence ABARTMAYIN ! Kimse ne istediğini yazamayacak mı buraya ?
Hanfendi hanfendi sende kendine gel. Bırak şu adamı.
Düzeliceksin. Geçicek.
Kesinlikle Katılıyorum ! Sanki herkes çok mükemmel kadının üstüne gitmeyin. Yazık ya.Kardesim allaha sigin, bu kadar onsuz yapamiyorum dersen allahda seni onsuzluga mahkum eder..zamana birak, mazlumsan seviyorsan kimbilir doner bigun..
Hatalarindan ders almis olursun sende..
burdaki arkadaslarin hayel gucu, saldirganligi beni bazen sasirtiyor..sosyol hizmete ihbar edelim diyor ya,tovbe yarabbim..allah yardimcin olsun..
sen kendi çocugunu sosyal hizmetlere ver... gizli saklı birşey yapsam. farklı amacçlarımı olsa buraya yazmam heralde... aslında tek sorun kendi aklıma uymayışım.. ne diye soruyorum millete..herkesetn akıl alıyorum..kim bilir beni yaşadıklarımı.. millet bana ne gözle bakıyor ya.. herkes kendi işine baksın.. bende hata.. birdahada yrum filan yapmıycam.. kimse kınamasın.. kınayanın başına versin Allah... çok çaresiz oldugumu kimse anlamıyor bilmiyor.. herşeyide anlatamıyorum.. ne arkamda sağlam bir aile var... yanlızım.. korkuyorum işte hayattan.. anlayın işte..nalet lsun o adamı geri kabul edecek kadar kendime olan güvenim yok. ama hala akıl almaya bişeyler yapmayada ugraşıyorum.. sizde saçmalıyorsunuz.. ee sosyal hizmetlere verelim diye... ya sen ne diyosun ne sacmalıyoesun.. ben çocuklarım için ölürüm.. evet baba deidkçe kendimi sucluyorum nalet olsun benmi yüzümden diyorum.. benim yüzümden babasız kaldılar diyorum..kimsede hemen boşamasaydın demesin... çok çektim sabrettim.. hereşyi yaptım.. benim zeere kadar sucum yok. elimden elenin fazlasını yaptım. ama aptal kafam karşı beni suclarsa yien hmeen kabul ediyroum.. suclu gördüşüm tek şeyher boku yapsaydı bende gz yumsaydım..kendimi düşünmeseydim dedi.m.. şu an aklımınyerinde olması bile şükür.. neler yaşadım neler.. evet ders almadım doğru ama ger idönüşümün tek sebebi sevgi filan değil... arkamda bir sürü problemleri olan sıkıntılı bir ailem var.. Allah onlarada yardım etsin.. yaşam tarzım dğeişti.. hepsine alışmak zor.. kızım evde tek kalıyor. diğerini yeni kreşe verdik.. evde tek kalan kızım yıllarca önüne yemegği hazır glelir bebek gibi yetiştirildi bakıldı.. şimdi ise evde tek başına..artık annemlerde yok eve gittiler..tek kalıyoruz.. kolay olmuyor işte.. yok hasta ruh sağlığı bozuk.yok çocuklarını vrelim.. saçmalamayın ya.. bu kadar şey yaşamama rağmen aklım hala yerimde..ve iyi bir anneyim..öyle anneler biliyorum cevremde..çocuklarını üvey anneye bırkaıp evleniyolar.. bırakıp gidiyolar..onlar benim herşeyim.. sadece üzülmemeyi unutmamayı başaramıyorum.. tek sorun bu.............................................
Hayır bu alınma sebebi değil tabiki
Klinik seviyesinde değil
urkutmeye de gerek yok
kadın en azından paylasiyor
Az da olsa aklına girebiliyoruz
korkup derdini paylasmasa akıl almasa daha kötü
DERTLEŞELİM DEDİK..NE DİYOSUN YA... KENDİ ÇOCUKALRINIZI VERİN YUVAYA.. ASIL SİZİN AKIL ASĞLIGINIZ YERİNDE DEĞİL... BENİM NE DURUMDA OLDUGUMU TAHMİN DDE EDEMEZSİNİZ.. BENDE AKIL YOKKİ HEREŞYİMİ ANLATIP DERTLEŞİYORUM.. YAZIK......SİZE..............................Sen bildirebilir misin okypete yönetime ? Her defasında bu konuları okuyup o çocuklar iyi mi diye kendimizi yemenin dışında , gerçekten güvende olduklarını bilmek isterim açıkçası.
Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlarÜyenin şu anda gözükmeyen konularını bilmediğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz.
Kesinlikle iyi niyetini ,hassasiyetini anlıyorum arkadaşımAklına girdiğimizi sanıyoruz. 50 sayfa konuşuyoruz , sonra son mesaj , çok kötüyüm , onsuz yapamam a dönüyor. Ve 3 yaşında bir minik annesini teselli ediyor , gözyaşlarını siliyor.
Şayet bu üyenin psikolojik bir rahatsızlığı var ise ve göz ardı ediliyor ise , en azından ailesine ulaşılarak çocukların güvende olmasının sağlanması gerekmez mi ?
Sayfayı kapatınca konu bizim için bitecek. Ya o çocuklar için ?
Ya ne yasamissinBenim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
Ya ne yasamissin
kocan seni aldatmis sen de başka adam yok gibi yapısmışsin
gurursuzluk yapmissin
acıdan zevk almissin
neyin arabeskligi bu
Sanki bir şey yasamissin
Kesinlikle iyi niyetini ,hassasiyetini anlıyorum arkadaşım
Ama sosyal hizmetler için nazaran daha hafif bir konu
Ben de önceki yorumlarda sen tedavi olana kadar Ailene ver yazdım
Ama sosyal hizmetler çok uc nokta
En ufak kendini sorgulasa bile kâr bu