• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Kardesim allaha sigin, bu kadar onsuz yapamiyorum dersen allahda seni onsuzluga mahkum eder..zamana birak, mazlumsan seviyorsan kimbilir doner bigun..

Hatalarindan ders almis olursun sende..

burdaki arkadaslarin hayel gucu, saldirganligi beni bazen sasirtiyor..sosyol hizmete ihbar edelim diyor ya,tovbe yarabbim..allah yardimcin olsun..
Kesinlikle Katılıyorum ! Sanki herkes çok mükemmel kadının üstüne gitmeyin. Yazık ya.
Dua edelim lütfen !

sen kendi çocugunu sosyal hizmetlere ver... gizli saklı birşey yapsam. farklı amacçlarımı olsa buraya yazmam heralde... aslında tek sorun kendi aklıma uymayışım.. ne diye soruyorum millete..herkesetn akıl alıyorum..kim bilir beni yaşadıklarımı.. millet bana ne gözle bakıyor ya.. herkes kendi işine baksın.. bende hata.. birdahada yrum filan yapmıycam.. kimse kınamasın.. kınayanın başına versin Allah... çok çaresiz oldugumu kimse anlamıyor bilmiyor.. herşeyide anlatamıyorum.. ne arkamda sağlam bir aile var... yanlızım.. korkuyorum işte hayattan.. anlayın işte..nalet lsun o adamı geri kabul edecek kadar kendime olan güvenim yok. ama hala akıl almaya bişeyler yapmayada ugraşıyorum.. sizde saçmalıyorsunuz.. ee sosyal hizmetlere verelim diye... ya sen ne diyosun ne sacmalıyoesun.. ben çocuklarım için ölürüm.. evet baba deidkçe kendimi sucluyorum nalet olsun benmi yüzümden diyorum.. benim yüzümden babasız kaldılar diyorum..kimsede hemen boşamasaydın demesin... çok çektim sabrettim.. hereşyi yaptım.. benim zeere kadar sucum yok. elimden elenin fazlasını yaptım. ama aptal kafam karşı beni suclarsa yien hmeen kabul ediyroum.. suclu gördüşüm tek şeyher boku yapsaydı bende gz yumsaydım..kendimi düşünmeseydim dedi.m.. şu an aklımınyerinde olması bile şükür.. neler yaşadım neler.. evet ders almadım doğru ama ger idönüşümün tek sebebi sevgi filan değil... arkamda bir sürü problemleri olan sıkıntılı bir ailem var.. Allah onlarada yardım etsin.. yaşam tarzım dğeişti.. hepsine alışmak zor.. kızım evde tek kalıyor. diğerini yeni kreşe verdik.. evde tek kalan kızım yıllarca önüne yemegği hazır glelir bebek gibi yetiştirildi bakıldı.. şimdi ise evde tek başına..artık annemlerde yok eve gittiler..tek kalıyoruz.. kolay olmuyor işte.. yok hasta ruh sağlığı bozuk.yok çocuklarını vrelim.. saçmalamayın ya.. bu kadar şey yaşamama rağmen aklım hala yerimde..ve iyi bir anneyim..öyle anneler biliyorum cevremde..çocuklarını üvey anneye bırkaıp evleniyolar.. bırakıp gidiyolar..onlar benim herşeyim.. sadece üzülmemeyi unutmamayı başaramıyorum.. tek sorun bu.............................................

Yönetime kaldırılmış konularınızda insanlar size ne kadar dil döktü ? Çocuklarınızı gözünüz görüyor gibi yazmadığınız için olabilir mi bu endişem ?

Boşu boşuna sayfalarca yazıyoruz resmen. Konu sahibi çoğu yorumu okumuyor bile.

Durum rezalet, çocuklar vahim halde. Hala eski kocam da eski kocam. Yalnız kaldım da yaşayamam da. Yaşama o zaman yaaa... Bu nasıl bir gurursuzluk, nasıl bir ruh halidir. Bir adam alt tarafı bir adam yahu. Hem de yıllar boyunca defalarca aldatan bir adam bu...

Siz yaşadığınız ve yaşayacağınız her şeyi hak ediyorsunuz, her türlü çirkin sıfata layıksınız da o çocukların suçu ne? Seçme şansları olsaydı, sizi anne baba olarak seçmezlerdi eminim.

Hayır bu alınma sebebi değil tabiki
Klinik seviyesinde değil
urkutmeye de gerek yok
kadın en azından paylasiyor
Az da olsa aklına girebiliyoruz
korkup derdini paylasmasa akıl almasa daha kötü

Aklına girdiğimizi sanıyoruz. 50 sayfa konuşuyoruz , sonra son mesaj , çok kötüyüm , onsuz yapamam a dönüyor. Ve 3 yaşında bir minik annesini teselli ediyor , gözyaşlarını siliyor.

Şayet bu üyenin psikolojik bir rahatsızlığı var ise ve göz ardı ediliyor ise , en azından ailesine ulaşılarak çocukların güvende olmasının sağlanması gerekmez mi ?

Sayfayı kapatınca konu bizim için bitecek. Ya o çocuklar için ?

Sen bildirebilir misin okypete yönetime ? Her defasında bu konuları okuyup o çocuklar iyi mi diye kendimizi yemenin dışında , gerçekten güvende olduklarını bilmek isterim açıkçası.
DERTLEŞELİM DEDİK..NE DİYOSUN YA... KENDİ ÇOCUKALRINIZI VERİN YUVAYA.. ASIL SİZİN AKIL ASĞLIGINIZ YERİNDE DEĞİL... BENİM NE DURUMDA OLDUGUMU TAHMİN DDE EDEMEZSİNİZ.. BENDE AKIL YOKKİ HEREŞYİMİ ANLATIP DERTLEŞİYORUM.. YAZIK......SİZE..............................

ne anneler var çocuklarını bırakıp gidiyorlar diyen konu sahibi, daha 1 konu önce eşini mutsuz etmek için çocukları ona bırakmayı düşünen kimdi? bırak artık kendinle çelişmeyi.. eh bir kk klasiği olarak beddua da edilmiş, geçmiş olsun..

Kendi hatalarını pismanliklarini ve gurursuzluklarini çocuklarına yaşatan bir kadın modeli daha

Konuyu okudum yorumları okudum ve bazen hemcinsimde olsalar kendilerini ezik gösteren kadınlara aciyorum.su yaşadıkların az daha çok kötü şeyler yaşayın bari diyesim geliyor.

Ben kendi annemden biliyorum.aynı kelime tekrarları,bi dakika başka düşünce daha sonra tam aksi.ajitasyon,algıda sapmalar. yıllarca gitmedi doktora.ve kendisi doktor.yani işine de devam edebilecek durumdaydı ama hayatı zehir etti bana. sen de kendi durumunu çarpık mantık düzeninde normalleştiriyorsun ama değil.
En sonunda yatırdık tedavi oldu.herşey daha iyi oldu ama neye yarar.bendeki sekeller ömürlük.

Yani psikiyatriste gitsen, tamam canım diyip bırakmazdı seni.ağır ilaçlara boğardı.yatarak tedavi görmeni önerirdi. gittiğin falan yok.ruh sağlığının bozulduğunu kabul et.adamı yine beklersin ilaçlarını alırken.yardım iste yakınlarından.

Üyenin şu anda gözükmeyen konularını bilmediğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz.
Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar

Hic kimseye acimadimda bu adamin hep nisanlanip biraktigi kizlara üzüldüm ve simdiki karisinia. Sizi aldattigi kadin varya o zamanlar, simdi o sizsiniz.
Birde cocuklariniza acidim :(

Aklına girdiğimizi sanıyoruz. 50 sayfa konuşuyoruz , sonra son mesaj , çok kötüyüm , onsuz yapamam a dönüyor. Ve 3 yaşında bir minik annesini teselli ediyor , gözyaşlarını siliyor.

Şayet bu üyenin psikolojik bir rahatsızlığı var ise ve göz ardı ediliyor ise , en azından ailesine ulaşılarak çocukların güvende olmasının sağlanması gerekmez mi ?

Sayfayı kapatınca konu bizim için bitecek. Ya o çocuklar için ?
Kesinlikle iyi niyetini ,hassasiyetini anlıyorum arkadaşım

Ama sosyal hizmetler için nazaran daha hafif bir konu

Ben de önceki yorumlarda sen tedavi olana kadar Ailene ver yazdım

Ama sosyal hizmetler çok uc nokta

En ufak kendini sorgulasa bile kâr bu

Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
Ya ne yasamissin
kocan seni aldatmis sen de başka adam yok gibi yapısmışsin
gurursuzluk yapmissin
acıdan zevk almissin
neyin arabeskligi bu

Sanki bir şey yasamissin

Okyanus , kimse size bir şey yaşatmıyor. Bunu anlamamakta direniyorsunuz. Çalışan bir kadınsınız , aileniz yanınızda. 2 evladınız var.

Eski eşinizle 2 kez denediniz , tüm yaptıklarına rağmen. Tedavi olmak veya iyileşmek yerine yaranızı kanatmak için çabalayan sizsiniz.

Çocuklarınızın sizin için ne kadar kıymetli olduğunu anlamanızı sağladıysa mesajım bu bile bir umuttur , buna da şükür.

ya demin geri dönsün kabul edicem diyodun şimdi geçecek allahından bulsun diyosun

yeter artık çok üstüme gelmeyn...
tamam .. zaten sizden fikir almak için yazdık buraya demi.. yoksa isteğdim haltı yerdim.. ama bende biliyorum yanlışı... neler yşadım neler... neyse artık kimseden yorum istemiyroum.. hekese yorumlarından doalyı teşekkür ederim.. benim çevremdeki insanlar yeterince kaliteli ve aklı başında insanlar zaten.. ve ben her yaptığım şeyi anlatıyorum aradı konuştuk filan diye... gizli farklı bir amacım olsa gizli gizli yaparpım bunu.. ama bana yakışanı biliyorum.. iki kız çocuk annesinede... umut etmek yok..bweklemek yok... doğru söylemem mi zor geliyor size.. evet ben aralarından çekildim zaten.. benz aten yokum... o ayrılırsa benim yüzümden ayrılmaz... ben hiç görüşmeyeceğim... zaten ayrıl da gel demedim... en son git yuvanda mutlu ol.. çocuklarda düzeliyor..bende önüme bakıcam deidm.. evet bunu yüreğimde de dieceğim o kadar.........beklememeyi de öğreneceğim biraz daha zaman... bundan 2-3 aya kadar ölmeyi düşünüyordum.. psikiyatr işe yaramıyor diyosunuz şu an yaşamak istiyorum en azından.. yavasş yavasş düzelecek... bu kadar bağımlı olmamın tek sebebinide hayatımda ilk ve son erkek olmasına bağlıyorlar doktorlar.. kimse onlardan iyi bilemez...

Kesinlikle iyi niyetini ,hassasiyetini anlıyorum arkadaşım

Ama sosyal hizmetler için nazaran daha hafif bir konu

Ben de önceki yorumlarda sen tedavi olana kadar Ailene ver yazdım

Ama sosyal hizmetler çok uc nokta

En ufak kendini sorgulasa bile kâr bu

Üyenin daha ağır konuları yönetime kaldırılmıştı. Esasen yeniden aynı serzenişleri okuyunca tedirgin oluyorum artık. Ailesi ile irtibata geçilir ise her gün o çocuklar kalp çarpıntısı ile bugün ne olacak diye beklememiş olurlar.

Şu an basit bir dertli kadın konusu okuyoruz gibi geliyor belki ancak eski konusu hepimizi çok endişelendirmişti.

Back