Boşandığınız eşinizin ailesi ve arkadaş,akraba vs çevresi hakkında

Keyiflipandaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
458
664
18
36
Iyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?

ortak arkadaşınız oldukları için mevzu dönüp dolaşıp eski eşinize gelecek.ya uyarın onunla ilgili bişey duymak istemiyorum diye ya da hayatınızdan çıkarın
Olay daha tazeyken bi kere dedim,ondan bahsetmeyelim boşver dedim,söz kanka bidaha bahsetmiycem dedi konu dönüp dolaşıp illa bi ona geliyor

Sizi bilemem ben bosanirken onunla artak tum kisileri hayatimdan cikardim. Laf tasimaktan baska birsey yapmiyorlar. Size laf getiren ona da goturuyirdur kesin.
Kesin benim ne kadar tazminat istediğimi.bile.kocasi x kişisinden öğrenmiş,o ketumdur biraz ama onun ağzından bile laf almışlar

Ben onun sayesinde tanıstıgım herkesle ılıskımı kesmıstım.
Bırının annesinin vefat ettıgını öğrendim aramak istedim ama, cocukluk arkadasıydı bu kisi dıpdıbeler hep ve aramaktan vazgeçip evde okudum duamı kendı kendime.
Gorusmemenız sizin hayrınıza olur.

Hislerinize güvenin. Bu arkadaşlarınızı, exinizin vasıtasıyla tanıdıysanız ve içinizi rahatlatacaksa vedalaşarak ta engelleyebilirsiniz. Vedalaşın ve ehh yettiniz be diyip engeli basın.
Haberlerini almak istediğimiz insanlar hayatımızda olurlar zaten, gerisini boşverin. Miss gibi tertemiz sayfa işte. Hep mutlu olun.

Olay daha tazeyken bi kere dedim,ondan bahsetmeyelim boşver dedim,söz kanka bidaha bahsetmiycem dedi konu dönüp dolaşıp illa bi ona geliyor
rahatsız olduğunuzu bile bile ondan bahsettiklerine göre hayatınızdan çıkarma vakti gelmiş silin bence.soracak olurlarsa bana geçmişi hatırlatan herşeyden uzak durma kararı aldım dersiniz

Bu hafta geldiler gittiler ben bi tuhaf oldum zaten, bilmiyorum etkileniyorum sanırım, zaten bi onlar kaldı onun çevresinden el mahkum diye silemedim onalri da ,o da zaten farkında bunlarla görüştüğümun bence önemsemiyormuş havasında kafam rahat şimdi filan diyormuş, yok burda işe girdim,direk bana geleceğini biliyor çünkü

Aslına bakarsanız biraz beni de görüp benden haber almalarını istemiyorum ister istemez taşıyorlar geldiklerinde onu fark ettim
etkileşimi durdurmak için kesin çözüm hayatınızdan çıkartmak diyorsunuz yani:) Ama birden öyle her yerden engelleyince fark edip soracaktır öncesinde açıklayın en azından seninle bir ilgisi yok kendimi kötü hissediyorum kusura bakma falan diye

Onlara durumu kibarca anlat.Her sey bittiginde sizinle görüsmeye devam etmek istiyorum ama suan bana da zor oluyor bir sekilde etkileniyorum ve iyi gelmiyor de

Kesin benim ne kadar tazminat istediğimi.bile.kocasi x kişisinden öğrenmiş,o ketumdur biraz ama onun ağzından bile laf almışlar
Bu kimseyi ilgilendirmez. Benimkini biliyorlardi ama ben takmadim. Bu insankara gebe misiniz? Neden hayatinizdan cikarmiyorsunuz? Sinucta bunkar eski esin arkadaslari degil mi? Yani eski esiniz hayatiniza girmeden once hayatinizda yoktular. Eski esin arkadaslari sizi tutacak degil ki, tamamen laf tasimak icin...

uyardiginiz halde bu kişiler hala eski eşten bahsetmeye devam ediyorsa çıkarın hayatınızdan sadece can sikarlar kafa karıştırırlar,
,çocuk yoksa onu hatirlatacak herkesi toptan silerdim,

Ben dava sureci devam ederken ortak olan kimseyke girusmek istemiyorum cunku yeterince zor bir surec demistim. Dava bitince de aramadi kimse zaten. Belli ki sadece dedikodu icinmis aramalar.

Kafası rahat ınsan senınle gorusmeye gelen insanlara 'hakkımda asla muhabbet acmayın' der.

Kafamın rahat oldugunu soyleyın, artık baltaya sap oldum ya da ben baltanın tekiyim ve sap taktılar bana ise girdim dedirtmez.

Bunu sana diyenlerde de kus kadar akil yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…