- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Iyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyor
Yani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?