• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım eşim bana karışıyor

Arada bi haberlere bakın çocuk tecavüzleriniz kaçını erkekler işliyor. Benim için sorun yok ayrıca o çocuk benim çocuğum değil annesi düşünmedikten sonra bana ne
Herkes doğru aday olsun diyor.
Tanıyın diyor. Acele etmeyin diyor zaten.
Yangından mal kaçırır gibi evlenin demiyor zaten.
Evet haberleri izliyorum. O zaman bekar kadınlar da evlenmesin. Çoğu erkek eşini sokakta öldürüyor.
Risk hep vardır.
Ama risk vardır risk vardır.
Iyi bir adamsa yüzde 5 risk alırsın. Tanımazsan yüzde 95 risk alırsın. Konu sahibi adamı tanıyormuş riski az.

Herkes doğru aday olsun diyor.
Tanıyın diyor. Acele etmeyin diyor zaten.
Yangından mal kaçırır gibi evlenin demiyor zaten.
Evet haberleri izliyorum. O zaman bekar kadınlar da evlenmesin. Çoğu erkek eşini sokakta öldürüyor.
Risk hep vardır.
Ama risk vardır risk vardır.
Iyi bir adamsa yüzde 5 risk alırsın. Tanımazsan yüzde 95 risk alırsın. Konu sahibi adamı tanıyormuş riski az.
Çocuğumuzu 1% riske bile atmaya hakkimiz yok. Yine de kendisi bilir bana neyse

Çocuğumuzu 1% riske bile atmaya hakkimiz yok. Yine de kendisi bilir bana neyse
Hayat risk hanımefendi.
Zaten risk başladı. Adam evleniyor.
Bakalım herşeye gözüm basim üstüne diyen kişi nasıl biri çıkacak.. koca 2 gün geçirecek orada.
Umarım iyi biri çıkar. Ama cikmayadabilir.
Ben bir kadının önce insan olduğunu düşünüyorum.
Ve insanların duyguları vardır. Yeniden sevmek sevilmek ister. Aday iyi biriyse neden evlenmesin..
Kendini ortaçağda gibi eve mi kapatsın:)

Konu sahibi ozellikle de calismiyorsa kizini daima kontrol ve gozetim altinda tutabilir. Esinden emin olana kadar, ya da kizi kendini ifade etmeye baslayana kadar esiyle yalniz birakmaz vs. vs.

Ama konu sahibinin eski esi ise gidince kiziyla yeni esini tum gun yalniz birakacak. Bu daha kontrolsuz bir durum bence. Ne malum baba evde yokken o kadinin erkek akrabalari tarafindan o cocugun tacize ugramayacagi?

Ama yok.. Kadin evlenmesin. Erkek keyfine baksin evlensin.. Hakkidir paşanin.. :kusmuk:

Merhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
sende evlenme o zaman kızımın üvey annesi olmasını istemiyorum deseydin

Farkindayim bende nisanlisina ulasip bu konu hakkinda konusmak istiyorum çünkü kendisine laf anlatamiyorum

Siz niye ona laf anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Kızının kiminle yaşayacağını bilmek isteyen, çocuğunu düşünen, "ben bu çocuğun arkasındayım" diyen adam çok istiyorsa gelir tanışır eş adayınızla.

Siz niye dış kapının dış mandalını ikna etmeye çalışıyorsunuz? O nişanlanırken sizden izin mi aldı? Böyle yaparak siz yüz veriyorsunuz.

Ayrıca çocuğu almak da öyle kolay değil. Hem mantıklı bir gerekçesi yok hem de nişanlısı istemez zaten merak etmeyin.
Kadın buna resti çekince birden hanımcı olur, kadının peşinde koştururken çocuğu falan gözü görmez.

Adam bosanmıs ama hala elinin altında olsun istiyor herhlde😏
Harem mi kurcakmıs,hem evleniyor,hem sizi salmıyor😨
Cocuk konusunda haklı olabilir ona bisey diyemem
Ama özelinize karıstırmayın yani,ne münasebet?
Öyle her alırım diyene de cocuk verilmiyor,onu bi bilsin de😂

Tanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
İstemiyor mu? Adam olsaymış da boşanmasaymışsınız o zaman. Paşaya bak ya.. Hem kendi evlenecek hem siz bir ömür yalnız başınıza onun çocuğuna bakacaksınız. Haremdeki cariyelerle karıştırıyor herhalde sizi

Yeni esiyle bir duzen kursun cocuk falan unutur hatta haftasonlari da almamak icin bin dereden su getirmeye baslar merak etmeyin.
Ayrica madem cocuga uvey baba istemiyor, kendisi de uvey anne getirmeyecek, yok oyle hem pastam dursun hem karnim doysun.

Çocuğu kim görmezden geliyor? Annesinden daha mı iyi düşünüyorsunuz sizce çocuğu? Sizin de yazdığınız gibi kimsenin garantisi yok. Öz babasının, öz annesinin dahi yok. Çocuğun annesi adamın kızıyla aynı evde yaşayabilecek bir insan olduğuna inanmasa zaten evlenmez. Çocuğu sokağa atmış gibi bir tepki vermeyin lütfen. Fazlasıyla dramatize etmişsiniz. Çocuğun babası var, annesi de var. Annesiyle babası boşandı, baba çocuğunu boşamadı. Neden baba figürü yaşamasın? Çocuğun psikolojisini annesi sizden daha çok düşünüyordur merak etmeyin.
Ya size
Hii 10 yasindan sonra istismari ograrsa sorun yok yani :işsiz:

Ve adamda tekrar evleniyor, cocuk farkli bir kadin ile zamanini gecirmek zorunda kalacak. Öyle herseyi kötü düsünecekti olursak, o kadinda psikolojik siddet uygulayabilir, kizi annesine karsi doldurabilir,.. O halde adamda evlenmesin!

Adam zerre kadar hakli degil. Kizini zerre düsünmüyor. Ego ve kontrolünden pesinde. Umarim konu sahibi evlenir ve cok mutlu olur.
Babanin yaptigini onayladigima dait tek bir kelime bulur musunuz mesajimda bos yapmayin ya

Çocuğu kim görmezden geliyor? Annesinden daha mı iyi düşünüyorsunuz sizce çocuğu? Sizin de yazdığınız gibi kimsenin garantisi yok. Öz babasının, öz annesinin dahi yok. Çocuğun annesi adamın kızıyla aynı evde yaşayabilecek bir insan olduğuna inanmasa zaten evlenmez. Çocuğu sokağa atmış gibi bir tepki vermeyin lütfen. Fazlasıyla dramatize etmişsiniz. Çocuğun babası var, annesi de var. Annesiyle babası boşandı, baba çocuğunu boşamadı. Neden baba figürü yaşamasın? Sırf aman çocuğumun başında baba olsun diye kaç kadın boşanmıyor. Fiziksel veya piskolojik şiddet gördüğü evliliğe devam ediyor biliyor musunuz? Baba figürü olmak babanın düşünmesi gereken bir konu, annenin değil. Çocuğun psikolojisini annesi sizden daha çok düşünüyordur merak etmeyin.
bos yapmayin ya

Back