• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım eşim bana karışıyor

Evet nişanlı tanimiyorum ben. KIzım suan benimle haftasonu aliyor babasi evlenince de o sekilde devam edicek diyor evlenecegim kisi kizimla iyi anlasiyor bazen beraber vakitte geciriyoruz ikiside birbirinden memnun zaten kendisi o sekilde kabul etti beni bende bastan söylemiştim zaten kizim varsa ben varım diye oda başımla demisti
O daha önce hiç evlilik yapmış mı. ? Çocuğu var mı ?
Öyle diyorsa samimiyetine inanıyorsanız bu sebepten ertelemeyin.
Eski eşe o benimde kızım en az senin kadae düşünüyorum deyin.
Zaten evlenince her hafta sonu alacağını da hiç sanmıyorum.

Müge anlinin çok güzel bi sözü var çocuklu kadinin özel hayatı olamaz
Herseyden önce çocuğunu düşünmeli bi kadın

O cümlenin söylendiği konuyla şu anki konunun uzaktan yakından alakası yok. Bu lafı söylediği kadın internetten tanıştığı adam için kocasını bırakıp 2 çocuğuyla Türkiye’ye kaçmıştı. 12 yaşındaki kızı tacize uğradığında susmuştu. Bir cümleyi alıp cımbızlayıp alakasız bir yere yapıştırmak doğru değil. Burda annenin çocuğunu düşünmediği kanısına nerden vardınız? Evlenmek istiyor diye mi? Emin olun kendi çocuğunu anne olarak sizden çok düşünüyordur.

O cümlenin söylendiği konuyla şu anki konunun uzaktan yakından alakası yok. Bu lafı söylediği kadın internetten tanıştığı adam için 2 çocuğuyla Türkiye’ye kaçmıştı. 12 yaşındaki kızı tacize uğradığında susmuştu. Bir cümleyi alıp cımbızlayıp alakasız bir yere yapıştırmak doğru değil. Burda annenin çocuğunu düşünmediği kanısına nerden vardınız? Evlenmek istiyor diye mi? Emin olun kendi çocuğunu anne olarak sizden çok düşünüyordur.
Kesinlikle öyle teşekkür ederim

Farkindayim bende nisanlisina ulasip bu konu hakkinda konusmak istiyorum çünkü kendisine laf anlatamiyorum
Laf anlatmayın.
O size karışamaz.
Bu geleneksel gelişmemiş kafayla konuşmayın.
Bencil insan gidip evlenecek bir daha baba olacak siz sırf o istiyor diye bekar kalacaksanız.
Evlenip evlenmemek sadece ama sadece sizin kararınız olmalı..
Siz önce duyguları olan bir insansınız.
Haddini bilecek.

Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar

Hii 10 yasindan sonra istismari ograrsa sorun yok yani :işsiz:

Ve adamda tekrar evleniyor, cocuk farkli bir kadin ile zamanini gecirmek zorunda kalacak. Öyle herseyi kötü düsünecekti olursak, o kadinda psikolojik siddet uygulayabilir, kizi annesine karsi doldurabilir,.. O halde adamda evlenmesin!

Adam zerre kadar hakli degil. Kizini zerre düsünmüyor. Ego ve kontrolünden pesinde. Umarim konu sahibi evlenir ve cok mutlu olur.

Nişanlınız hasta ya da şiddete eğilimli biri olsa zaten şuana kadar kızınıza zarar verirdi.
Çok iyi kalpli üvey babalarda var.
Siz onun eşini tanıyor musunuz? Hayır. O zaman o da size hesap soramaz. Belki de kızınızın üvey annesi manyak çıkacak. Bunu bilemezsiniz. Eski eşiniz kesinlikle bencilin önde gideni.

En azindan taciz tecavüz riski yok.
Nereden biliyorsunuz???
Bir sürü kendini saklayan biseksüel veya lezbiyen kadın var.
Ayrıca travma sırf taciz tecavüzle gelmez.
Risk aynı. Sonuçta kızı 2 koca gün babada kalacak.
Yapacak kadın orada da yapar zarar verir.
Ayrıca ben herşeye gözüm başım üstüne diyen kadından tırsardım. Kötü insansa kadınlar kendini daha iyi saklar. Bende kadınım. Sinsilikte kadınlar erkekleri geçer. Bu gerçek. (Hepsi değil tabi ki.)

Evlenin bence :) Ama biraz daha zamanın geçirmekte fayda var acele etmeyin :)

Nereden biliyorsunuz???
Bir sürü kendini saklayan biseksüel veya lezbiyen kadın var.
Ayrıca travma sırf taciz tecavüzle gelmez.
Risk aynı. Sonuçta kızı 2 koca gün babada kalacak.
Yapacak kadın orada da yapar zarar verir.
Ayrıca ben herşeye gözüm başım üstüne diyen kadından tırsardım. Kötü insansa kadınlar kendini daha iyi saklar. Bende kadınım. Sinsilikte kadınlar erkekleri geçer. Bu gerçek. (Hepsi değil tabi ki.)
Arada bi haberlere bakın çocuk tecavüzleriniz kaçını erkekler işliyor. Benim için sorun yok ayrıca o çocuk benim çocuğum değil annesi düşünmedikten sonra bana ne

Kendiniz çocuğunuzu bi erkeğe emanet edip beş dakka bi yere gitmezsiniz burda başka bi kız çocuğunu yabanci bi erkekle aynı eve sokmaya çalışıyorsunuz. O çocuğun başına bi şey gelirse hepiniz suçlusunuz
Kim suçlu hangi konuda resmen güldüm:)
Adam evlenecek. Belki kötü sinsi vicdansız bir kadınla evleniyor. 2 gün kızı orada kalacak..
Eee o erkek ama..
Böyle mi diyelim bu nedir yahu..
Lafta kadın erkek eşit. Insan hakları..
Gerçekte kadın evlenemez.(!)
Aday doğru biriyse bal gibi de evlenilir.
Bir kadın herkesten çok kendi çocuğunu düşünür merak etmeyin.

Bu arada zaten mahkeme vermez de iş ciddiye binse çocuğu almaz zaten. Bu konuda hiç endişelenmeyin bence. O nişanlısıyla çocuk annede kalıyor diye anlaşmıştır muhtemelen. evleneceğin kişi kim bir araştırayım tanıyım dese anlarım endiselenmesi normal derim ama öyle bir çabası da yok. Sırf gıcıklığına yapıyor.

B...k alir demeye geldim ..tam tersi güzel bir adamla evlenip yuva kurun hakimler ..çocuk yuvada mi anne yanında mi ona bakar ;)

Back