- 10 Eylül 2018
- 803
- 2.073
- 113
Öyleyse eski eşinizi bi kenara bırakın siz bir anne olarak en doğru kararı vermeye çalışınTanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyse eski eşinizi bi kenara bırakın siz bir anne olarak en doğru kararı vermeye çalışınTanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
O daha önce hiç evlilik yapmış mı. ? Çocuğu var mı ?Evet nişanlı tanimiyorum ben. KIzım suan benimle haftasonu aliyor babasi evlenince de o sekilde devam edicek diyor evlenecegim kisi kizimla iyi anlasiyor bazen beraber vakitte geciriyoruz ikiside birbirinden memnun zaten kendisi o sekilde kabul etti beni bende bastan söylemiştim zaten kizim varsa ben varım diye oda başımla demisti
Müge anlinin çok güzel bi sözü var çocuklu kadinin özel hayatı olamaz
Herseyden önce çocuğunu düşünmeli bi kadın
Tabiki ayni.İyi de yabancı kadın da aynı değil mi o zaman
Neler diyorum ama nuh diyor peygamber demiyor
Kesinlikle öyle teşekkür ederimO cümlenin söylendiği konuyla şu anki konunun uzaktan yakından alakası yok. Bu lafı söylediği kadın internetten tanıştığı adam için 2 çocuğuyla Türkiye’ye kaçmıştı. 12 yaşındaki kızı tacize uğradığında susmuştu. Bir cümleyi alıp cımbızlayıp alakasız bir yere yapıştırmak doğru değil. Burda annenin çocuğunu düşünmediği kanısına nerden vardınız? Evlenmek istiyor diye mi? Emin olun kendi çocuğunu anne olarak sizden çok düşünüyordur.
Emin misiniz? Bir tane üvey anne vardı haberlere çıkmıştı ülke çalkalanmıştı yıllar önce. Üvey çocuklarının makatına oklava sokup bağırsaklarını yırtmıştı.En azindan taciz tecavüz riski yok.
Laf anlatmayın.Farkindayim bende nisanlisina ulasip bu konu hakkinda konusmak istiyorum çünkü kendisine laf anlatamiyorum
Müge anli çok doğru söylüyor.
Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar
Nereden biliyorsunuz???En azindan taciz tecavüz riski yok.
Arada bi haberlere bakın çocuk tecavüzleriniz kaçını erkekler işliyor. Benim için sorun yok ayrıca o çocuk benim çocuğum değil annesi düşünmedikten sonra bana neNereden biliyorsunuz???
Bir sürü kendini saklayan biseksüel veya lezbiyen kadın var.
Ayrıca travma sırf taciz tecavüzle gelmez.
Risk aynı. Sonuçta kızı 2 koca gün babada kalacak.
Yapacak kadın orada da yapar zarar verir.
Ayrıca ben herşeye gözüm başım üstüne diyen kadından tırsardım. Kötü insansa kadınlar kendini daha iyi saklar. Bende kadınım. Sinsilikte kadınlar erkekleri geçer. Bu gerçek. (Hepsi değil tabi ki.)
Kim suçlu hangi konuda resmen güldüm:)Kendiniz çocuğunuzu bi erkeğe emanet edip beş dakka bi yere gitmezsiniz burda başka bi kız çocuğunu yabanci bi erkekle aynı eve sokmaya çalışıyorsunuz. O çocuğun başına bi şey gelirse hepiniz suçlusunuz
En azindan taciz tecavüz riski yok.