AminnnLütfen gerçek dünyaya dönün. Üvey anne, üvey babadan daha iyidir diye bir genelleme olamaz. Şans işi bu. İşkence edeni de vardır, çocuğu gibi sahipleneni de. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Nişanlandı mı ?Kendisi bana nisanlanacagini artik yuva kurmak istedigini söylemişti bende hayırlı olsun benimde var ciddi bi iliskim demistim konu ordan acilmisti yoksa özel olarak ona bisey soylememistim
Onun nişanlısı nasıl biri siz tanıyor musunuz ?
Evlenseniz kızınız kimse kalacak ?
Evlenmek istediğiniz kişi kızınız için ne diyor ?
Bunları konuştunuz mı ?
Ne kadar süredir berabersiniz ?
Vs vs çok detay var.
Tesekkur ederim insallah iyi olurEski eşiniz tam bir bencil.
Kendisi yaza yeni bir evlilik yapacak. Fakat size gelince yok evlenemezsin.
Yok ya..
O kim ki artık size karışıyor???
Kızınızın babası o kadar.
Bana bunu eski eşim yapacak. Anında haddini bil derim. Ayrıca türk hukukunda öyle anneden 3 yaşında çocuğunu ayırmak kolay değil. Sanki pazardan elma alıyor. Öyle alamaz. Hele evlendiği için almaya kalkarsa o hakim onu rezil eder.
Ayrıca madem konu üvey anne babalardan açıldı.
Yeni evleneceğiz kişi riskli.
Pekiii ödüllü soru ya eski eşinizin yeni evleneceği kadın riskli değil mi???
Nereden biliyor kızınıza iyi davranacağını???
Bu adama paye vermeyin. Haddini bil. Sen kızımı alamazsın. Aç davayı bakalım benimde elim armut toplamayacak deyin.
Tabi ki düzgün biri olursa evleneceksiniz.
Kızınızın büyümesini beklemek zorunda değilsiniz karşınızdaki adaya güveniyorsanız..
Her sey iyi olur umarım..
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Nasıl bir değil? Erkek adam kızı taciz eder diye korkuyoruz ama üvey anne olup üstünde sigara söndüren, dövenler var. İkisi de travma. İkisi de facia. O zaman adam da evlenmeyecek. Ne bilelim zavallı Kıza eziyet etmeyeceğini. Adamda ne kadar potansiyel varsa kadında da o kadar vardır belkiBir değil
Evet nişanlı tanimiyorum ben. KIzım suan benimle haftasonu aliyor babasi evlenince de o sekilde devam edicek diyor evlenecegim kisi kizimla iyi anlasiyor bazen beraber vakitte geciriyoruz ikiside birbirinden memnun zaten kendisi o sekilde kabul etti beni bende bastan söylemiştim zaten kizim varsa ben varım diye oda başımla demistiNişanlandı mı ?
Onun nişanlısı nasıl biri siz tanıyor musunuz ?
Evlenseniz kızınız kimse kalacak ?
Evlenmek istediğiniz kişi kızınız için ne diyor ?
Bunları konuştunuz mı ?
Ne kadar süredir berabersiniz ?
Vs vs çok detay var.
- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 24
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Erkek kiz tabiki fark etmez evlat bu sonucta otesi var mi ?yok. Ama istismar olabilir kimse kimseyi tam taniýorum diyemez bu hayatta o evleneceği kisi belki istismar eder yavruyu var mi bi garantiniz soruyorum size ?baba ahmak diye goz gore gore evladini hice sayiyor diye anne de mi saysin ?bakin 11cocugum olsun diye yillarini veren insanlar var Allah size bunu nasip etmis evlenmek bosanmak bunlar fasa fiso muhim olan o cocuk hanimefendi lutfen o cocugun psikolojisini dusunun o cocuk baba faktorunu yasayamayacak hadi diyelim yasadi ikilemler olacak gadi onu da geciyorm siddet istismar psikolojik şiddet fizyolojik siddet vs. Bu cocuk bunlari yasarsa nasil dile getirsin 3 bucuk yasinda diyorsunuz elinizi vicdaniniza koyun yahu ve yazimi dikkatle okuyun lutfen ben bu hakli su haksiz demedim.diger mesajlara da bakin !.. annenin evlenmek hakki dedim ama kusura bakmayin cocugu gormezden gelemezsiniz
Çocuğu kim görmezden geliyor? Annesinden daha mı iyi düşünüyorsunuz sizce çocuğu? Sizin de yazdığınız gibi kimsenin garantisi yok. Öz babasının, öz annesinin dahi yok. Çocuğun annesi adamın kızıyla aynı evde yaşayabilecek bir insan olduğuna inanmasa zaten evlenmez. Çocuğu sokağa atmış gibi bir tepki vermeyin lütfen. Fazlasıyla dramatize etmişsiniz. Çocuğun babası var, annesi de var. Annesiyle babası boşandı, baba çocuğunu boşamadı. Neden baba figürü yaşamasın? Sırf aman çocuğumun başında baba olsun diye kaç kadın boşanmıyor. Fiziksel veya piskolojik şiddet gördüğü evliliğe devam ediyor biliyor musunuz? Baba figürü olmak babanın düşünmesi gereken bir konu, annenin değil. Çocuğun psikolojisini annesi sizden daha çok düşünüyordur merak etmeyin.
Son düzenleme:
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Eski eşinizin sizi sindirmesine izin vermeyin.Tesekkur ederim insallah iyi olur
Çocuğunuzun babası o kadar.
Haddini bilecek.
Haddini bildirin.
- 10 Eylül 2018
- 803
- 2.073
- 113
Cocugu yok güvenim var tabikiKonusahibi erkek arkadaşınız çocugu var mi?Bu adama guveniyor musunuz?
- 2 Ağustos 2013
- 35.467
- 108.671
- 798
Tanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyorEski eşiniz evleneceğiniz adamı tanıyor mu o da önemli bence. Tanıyor ve güvenmediği için mi endişeleniyor yoksa sizin hiç kimseyle evlenmemenizi mi istiyor?
- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
İkisi de iyi değil ama tacize, tacavüze uğramaktanda dayaği tercih ederimNasıl bir değil? Erkek adam kızı taciz eder diye korkuyoruz ama üvey anne olup üstünde sigara söndüren, dövenler var. İkisi de travma. İkisi de facia. O zaman adam da evlenmeyecek. Ne bilelim zavallı Kıza eziyet etmeyeceğini. Adamda ne kadar potansiyel varsa kadında da o kadar vardır belki
- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Hâlâ kendini eşiniz görüyor farkında mısınız?Tanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
Bu normal değil..
Nasıl bunu kabul ediyorsunuz???
- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
Benim de o haber geldi aklimaMüge anlinin çok güzel bi sözü var çocuklu kadinin özel hayatı olamaz
Herseyden önce çocuğunu düşünmeli bi kadın
İyi de yabancı kadın da aynı değil mi o zamanBen de istemezdim kizim yabancı bi erkekle aynı evde yaşasın. Adam haklı
Farkindayim bende nisanlisina ulasip bu konu hakkinda konusmak istiyorum çünkü kendisine laf anlatamiyorumHâlâ kendini eşiniz görüyor farkında mısınız?
Bu normal değil..
Nasıl bunu kabul ediyorsunuz???
- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
En azindan taciz tecavüz riski yok.İyi de yabancı kadın da aynı değil mi o zaman