• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım eşim bana karışıyor

Kendisi bana nisanlanacagini artik yuva kurmak istedigini söylemişti bende hayırlı olsun benimde var ciddi bi iliskim demistim konu ordan acilmisti yoksa özel olarak ona bisey soylememistim
Nişanlandı mı ?
Onun nişanlısı nasıl biri siz tanıyor musunuz ?
Evlenseniz kızınız kimse kalacak ?
Evlenmek istediğiniz kişi kızınız için ne diyor ?
Bunları konuştunuz mı ?
Ne kadar süredir berabersiniz ?
Vs vs çok detay var.

Eski eşiniz tam bir bencil.
Kendisi yaza yeni bir evlilik yapacak. Fakat size gelince yok evlenemezsin.
Yok ya..:KK34:
O kim ki artık size karışıyor???
Kızınızın babası o kadar.
Bana bunu eski eşim yapacak. Anında haddini bil derim. Ayrıca türk hukukunda öyle anneden 3 yaşında çocuğunu ayırmak kolay değil. Sanki pazardan elma alıyor. Öyle alamaz. Hele evlendiği için almaya kalkarsa o hakim onu rezil eder.
Ayrıca madem konu üvey anne babalardan açıldı.
Yeni evleneceğiz kişi riskli.
Pekiii ödüllü soru ya eski eşinizin yeni evleneceği kadın riskli değil mi???
Nereden biliyor kızınıza iyi davranacağını???
Bu adama paye vermeyin. Haddini bil. Sen kızımı alamazsın. Aç davayı bakalım benimde elim armut toplamayacak deyin.:KK62:
Tabi ki düzgün biri olursa evleneceksiniz.
Kızınızın büyümesini beklemek zorunda değilsiniz karşınızdaki adaya güveniyorsanız..

Her sey iyi olur umarım..
Tesekkur ederim insallah iyi olur

• Beğen
Reactions: 000
Nasıl bir değil? Erkek adam kızı taciz eder diye korkuyoruz ama üvey anne olup üstünde sigara söndüren, dövenler var. İkisi de travma. İkisi de facia. O zaman adam da evlenmeyecek. Ne bilelim zavallı Kıza eziyet etmeyeceğini. Adamda ne kadar potansiyel varsa kadında da o kadar vardır belki

Nişanlandı mı ?
Onun nişanlısı nasıl biri siz tanıyor musunuz ?
Evlenseniz kızınız kimse kalacak ?
Evlenmek istediğiniz kişi kızınız için ne diyor ?
Bunları konuştunuz mı ?
Ne kadar süredir berabersiniz ?
Vs vs çok detay var.
Evet nişanlı tanimiyorum ben. KIzım suan benimle haftasonu aliyor babasi evlenince de o sekilde devam edicek diyor evlenecegim kisi kizimla iyi anlasiyor bazen beraber vakitte geciriyoruz ikiside birbirinden memnun zaten kendisi o sekilde kabul etti beni bende bastan söylemiştim zaten kizim varsa ben varım diye oda başımla demisti

Erkek kiz tabiki fark etmez evlat bu sonucta otesi var mi ?yok. Ama istismar olabilir kimse kimseyi tam taniýorum diyemez bu hayatta o evleneceği kisi belki istismar eder yavruyu var mi bi garantiniz soruyorum size ?baba ahmak diye goz gore gore evladini hice sayiyor diye anne de mi saysin ?bakin 11cocugum olsun diye yillarini veren insanlar var Allah size bunu nasip etmis evlenmek bosanmak bunlar fasa fiso muhim olan o cocuk hanimefendi lutfen o cocugun psikolojisini dusunun o cocuk baba faktorunu yasayamayacak hadi diyelim yasadi ikilemler olacak gadi onu da geciyorm siddet istismar psikolojik şiddet fizyolojik siddet vs. Bu cocuk bunlari yasarsa nasil dile getirsin 3 bucuk yasinda diyorsunuz elinizi vicdaniniza koyun yahu ve yazimi dikkatle okuyun lutfen ben bu hakli su haksiz demedim.diger mesajlara da bakin !.. annenin evlenmek hakki dedim ama kusura bakmayin cocugu gormezden gelemezsiniz

Çocuğu kim görmezden geliyor? Annesinden daha mı iyi düşünüyorsunuz sizce çocuğu? Sizin de yazdığınız gibi kimsenin garantisi yok. Öz babasının, öz annesinin dahi yok. Çocuğun annesi adamın kızıyla aynı evde yaşayabilecek bir insan olduğuna inanmasa zaten evlenmez. Çocuğu sokağa atmış gibi bir tepki vermeyin lütfen. Fazlasıyla dramatize etmişsiniz. Çocuğun babası var, annesi de var. Annesiyle babası boşandı, baba çocuğunu boşamadı. Neden baba figürü yaşamasın? Sırf aman çocuğumun başında baba olsun diye kaç kadın boşanmıyor. Fiziksel veya piskolojik şiddet gördüğü evliliğe devam ediyor biliyor musunuz? Baba figürü olmak babanın düşünmesi gereken bir konu, annenin değil. Çocuğun psikolojisini annesi sizden daha çok düşünüyordur merak etmeyin.

Son düzenleme:
Eski eşiniz evleneceğiniz adamı tanıyor mu o da önemli bence. Tanıyor ve güvenmediği için mi endişeleniyor yoksa sizin hiç kimseyle evlenmemenizi mi istiyor?

Eski eşe her şeyinizi anlatmazsanız sıkıntı olmaz. Devir kötü gerçekten o konuda haklı eşiniz. Ama ömrünüzün sonuna kadar da bekar yaşayamazsınız. Karşı tarafı iyi tanıyın derim size.

Eski eşiniz evleneceğiniz adamı tanıyor mu o da önemli bence. Tanıyor ve güvenmediği için mi endişeleniyor yoksa sizin hiç kimseyle evlenmemenizi mi istiyor?
Tanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor

Nasıl bir değil? Erkek adam kızı taciz eder diye korkuyoruz ama üvey anne olup üstünde sigara söndüren, dövenler var. İkisi de travma. İkisi de facia. O zaman adam da evlenmeyecek. Ne bilelim zavallı Kıza eziyet etmeyeceğini. Adamda ne kadar potansiyel varsa kadında da o kadar vardır belki
İkisi de iyi değil ama tacize, tacavüze uğramaktanda dayaği tercih ederim

Tanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
Hâlâ kendini eşiniz görüyor farkında mısınız?
Bu normal değil..
Nasıl bunu kabul ediyorsunuz???

Back