• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Size gaz vermek istemem ama ben evlendim :KK70:

2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendik :KK70: Gerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık :KK70:

Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.

Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.

maşallah allah mutluluğunu daim etsin:nazar::nazar::nazar:

sizinki film gibi ve istisna ama

istisnalar kaideyi bozmaz:KK53:

kardeş deli misin yahu kendine kastın mı var.
ne güzel düzenini kurmuşsun yeni bir hayata başlamışsın.
çıkma telefonlarına iletişimi kes sana ulaşmasın.
adam konustukça kafan karışıyor demek ki.
sana ulaşacağı yolları kes.
geri dönersen bence yaşadığın şeylerin aynısını baştan yaşarsın.
hiçççç gerek yok.
yeni düzeninde uzat ayaklarını otur mislerr gibi yaşa.

çok gördüm evlenen, evlenmese de çılgınlar gibi boşandığına pişman olan bir dolu insan var. eski eşini hala seven erkekler. ayrılınca akılları başlarına geliyor sanırım. kuzenim eşinden boşandı kızın ailesinden yana sıkıntıları vardı şuan başkasıyla görüşüyor ama depresyondan çıkamadı yıllardır, konuşmuyoruz bu konuyu ama biliyorum aklı hala eski karısında. belki de bi şans verilebilir. tabi eğer saçma sapan bir sebepten boşanıldıysa.

şiddet vardır ihanet yalan vs bunlarda dönülmemeli bence.

O da bunu söylüyor.. Belki yarın bi gün evlenirim ama seni aklımadan nasıl atarım diyor. Bana bir şans daha versen denesen ne kaybedersin diyor.. Ama yalan da var evliliğimiz de ihanette şiddette baskı da ...

kardeş deli misin yahu kendine kastın mı var.
ne güzel düzenini kurmuşsun yeni bir hayata başlamışsın.
çıkma telefonlarına iletişimi kes sana ulaşmasın.
adam konustukça kafan karışıyor demek ki.
sana ulaşacağı yolları kes.
geri dönersen bence yaşadığın şeylerin aynısını baştan yaşarsın.
hiçççç gerek yok.
yeni düzeninde uzat ayaklarını otur mislerr gibi yaşa.

Heeee :) Ben de onu istiyorum zaten :) Ama şu adamı beynimden söküp atmam lazım öncelikle

Evet :KK43: Bunu da biliyorum.. Tek sorun ben bu adamı beynimden nasıl söküp atıcam..

Bunu normalde yorum olarak yazmam ama başka birini bulun, alıcı gözüyle çevrenize bakın bekar bir kadınsınız. Yokluktan eski kötü sevgiliye sarmak durumu gibi sizinkisi. Bir ilişki olmasa bile birinden sadece bakarak hoşlanırsanız dahi adamın şans ver saçmalamalarına prim vermezsiniz eskisi kadar.

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .

çok kötü şeyler yaşatmış adamı halen sevmenize şaşırdım , aslında sevmekten çok nefret etmeniz gerekirdi acaba bu arkadaş veya akrabalarla bahse mi girdi ki hanımı kandırıp tekrar evleneceğim diye ?
ben asla güvenmezdim ki bu güvende sizde yok ,bence sizi sevseydi olay boşanmaya kadar gelmezdi ne yapar eder gönlünüzü alırdı , bu adamın sizi sevdiğine inanmıyorum ben

tekrar aynı kitabı okuyum mu diye soruyorsunuz ama sonuç aynı bitecek, bilesiniz

Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki :KK43: Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar :KK43:
Boşanma sebebi önemli

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Bu durumda ben olsam affetmezdim.

Heeee :) Ben de onu istiyorum zaten :) Ama şu adamı beynimden söküp atmam lazım öncelikle

o zaman gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyeceksin onunla ilgili herşeyi hayatından çıkaracaksın.
aramayacaksın görüşmeyeceksin o ararsa açmayacaksın artık ne varsa onu hatırlatan hayatından atacaksın.
tam sen unutuyorsun adam bir arıyor kendini hatırlatıyor sende alt üst oluyorsun.
ne gereği var. dünyaya bir kere geliyor insan.
boşver ya dünyada bir o mu var.

Size gaz vermek istemem ama ben evlendim :KK70:

2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendik :KK70: Gerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık :KK70:

Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.

Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.
rabbim bozmasın :nazar:

çok kötü şeyler yaşatmış adamı halen sevmenize şaşırdım , aslında sevmekten çok nefret etmeniz gerekirdi acaba bu arkadaş veya akrabalarla bahse mi girdi ki hanımı kandırıp tekrar evleneceğim diye ?
ben asla güvenmezdim ki bu güvende sizde yok ,bence sizi sevseydi olay boşanmaya kadar gelmezdi ne yapar eder gönlünüzü alırdı , bu adamın sizi sevdiğine inanmıyorum ben

tekrar aynı kitabı okuyum mu diye soruyorsunuz ama sonuç aynı bitecek, bilesiniz

Evet nefret etmem gerekirdi ama edemiyorum. Çünkü gölgede de kalmış olsa güzel günlerim de oldu onunla .. Ben de acayip malım işte yaşadığın onca kabus dolu yılları unut git gölgede kalmış güzelliklere takıl kal :(

o zaman gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyeceksin onunla ilgili herşeyi hayatından çıkaracaksın.
aramayacaksın görüşmeyeceksin o ararsa açmayacaksın artık ne varsa onu hatırlatan hayatından atacaksın.
tam sen unutuyorsun adam bir arıyor kendini hatırlatıyor sende alt üst oluyorsun.
ne gereği var. dünyaya bir kere geliyor insan.
boşver ya dünyada bir o mu var.

Ne güzel anlattın beni bana. Aynen öyle oluyor inan

çok ucu açık bir konu...bu şekilde evlenip mutlu olanda var mutsuz olanda var...tamamen sizin gözlemlerinize konuşmalarınıza bağlı...

Son düzenleme:
tüm olanları unutabileceğini ve görmezden gelebileceğini düşünüyorsan herkes ikinci bi şansı hakader.

Evet nefret etmem gerekirdi ama edemiyorum. Çünkü gölgede de kalmış olsa güzel günlerim de oldu onunla .. Ben de acayip malım işte yaşadığın onca kabus dolu yılları unut git gölgede kalmış güzelliklere takıl kal :KK43:

çok hayalci ve romantikliğe takılan bir yapın var , sanıyorsun aynısını yapmayacak
ama karekter bir insan için kalıcıdır geçici bir şey değil ,iyi karar ver

çok gördüm evlenen, evlenmese de çılgınlar gibi boşandığına pişman olan bir dolu insan var. eski eşini hala seven erkekler. ayrılınca akılları başlarına geliyor sanırım. kuzenim eşinden boşandı kızın ailesinden yana sıkıntıları vardı şuan başkasıyla görüşüyor ama depresyondan çıkamadı yıllardır, konuşmuyorin uz bu konuyu ama biliyorum aklı hala eski karısında. belki de bi şans verilebilir. tabi eğer saçma sapan bir sebepten boşanıldıysa.

şiddet vardır ihanet yalan vs bunlarda dönülmemeli bence.

Eşimin büyük abisi de o erkeklerden. 10 seneyi geçmiş boşanalı, karısını unutamamış. boşandıktan sonra onmamış kimseyle evlenememiş, iş değiştirmiş. Bambaşka bir adam haline gelmiş. Boşanma sebebi de, eşini aldatmış olması. İki çocuğu varmış boşandığında, eski karısında çocuklar, kadın şu an evli başkasıyla, çocukları da yanında, gayet mutlu. Olan adama oldu, bin pişman başını taştan taşa vurmuş ama nafile....

O da bunu söylüyor.. Belki yarın bi gün evlenirim ama seni aklımadan nasıl atarım diyor. Bana bir şans daha versen denesen ne kaybedersin diyor.. Ama yalan da var evliliğimiz de ihanette şiddette baskı da ...
bir kere denemişsin zaten canım erkeler kolay değişmez şimdi özlemiştir canım cicim diyor tanıdığım iki aile var böyle şans veren olmadı maalesef tekrar boşandılar :KK12: birkaç ay sonra tekrar aldattı :KK43: ama yinede sen bilirsin ikinciye boşanmak daha zor

ozaman neden gönlünü yapmadı
ve boşandınız , senin istediğini yapmalıydı ,artık çok geç bu saaten sonra
seni kandırmaya çalışması ,

başka kadınlar ve şiddet olmasaydi, dersini almis olabilir affedilebilir gercekten pismansa eger derdim ama budurumda affedemem. annesi zorla konuşturmadi ya kadınlarla. siz başka erkeklerle konussaniz affetmezdi bence. Rahatiniz iyiyse hic bozmayin derim

Eşinin kendi söylemiş, herkes köşesine çekildi ben yalnız kaldım, Seninle tekrar bir araya gelmek isteği de bu. Kaybetme korkusunu yaşatmışsın, evlilik süresince şans da tanımışsın ama o yine bildiğini okumuş. Eğer istiyorsan seviyorsan bu adamı lütfen buna bu kadar erken izin verme, bakalım ne kadar koşacak peşinden?

Back
X